Saç dökülmesini durduran mucize Türk

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Saç dökülmesini durduran mucize Türk

Saçları dökülmeye başlayınca 23 yıl uğraşıp tamamen bitkisel bir losyon geliştiren Kuaför Erkan Aşa, saç dökülmesini durdurmayı ve dökülen saçları geri kazanmayı vaat ediyor.

2qis2np.jpg

Şu ana kadar içlerinde ünlü kişileri de bulunduğu yüzlerce kişinin SurpriseHair kullandığını ve çok memnun kaldığını belirten Aşa, kısa zamanda ürünü yurtdışına da açılmayı düşündüğünü belirtti. İçeriğinde papatya, adaçayı ve biberiye gibi toplam 26 adet bitkinin bulunduğu losyonun uygulanması ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken üç günde bir saçlarınıza masaj yaparak uygulamak. 18-55 yaş arası kullanıcı potansiyeline sahip olan bakım losyonu özellikle seyreklik ve dökülme sorunu yaşayanlarda daha hızlı bir şekilde etkisini gösteriyor.

Ürünün mucidi olan Aşa, üretim aşamasında alerji riski bulunmayan bitkilerden üretmiş olduğu Sağlık Bakanlığı onaylı SurpriseHair’in herkes tarafından rahatlıkla kullanılabileceğini belirtiyor ve özellikle bayların saç hücreleri ölmeden SurpriseHair kullanmalarını öneriyor. Ayrıca bir diğer dikkat edilmesi gereken konunun da ürünü kullanırken kişinin dengeli beslenmesi, aşırı stres ve sigara kullanımından da uzak durmasının daha etkin sonuçlar ortaya çıkardığının altını çiziyor.

Çeşitli uzmanlardan da yardım alarak geliştirdiği ürününü yüzlerce kişinin hatta bazı ünlülerin kullandığını ve çok memnun kaldığını belirten Aşa, “Genç yaşta bu ürünü geliştirmiş olsaydım, benim saçlarımda da çok başarılı sonuçlar elde edebilirdim” diyor. Zira saç dökülmesinin tedavisine ne kadar erken başlanırsa o kadar başarılı sonuçlar elde edildiğini söylüyor.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURMAK İÇİN BİRKAÇ İPUCU

Bayanların saç renkleriyle çok oynamamalarını ve saç sağlığı açısından uyaran Aşa, diğer dikkat edilmesi gereken faktörleri de şöyle açıklıyor: "Eğer jöle kullanıyorsanız, saçınızda jöleyi akşamdan bırakmayın. Saçınızı yıkarken yumuşak darbelerle sıcak olmayan ılık suda şampuanı içme suyuyla sulandırıp masaj yaparak kullanın. Saçlarınızı tararken çok sert darbelerden kaçının ve mutlaka anti-statik tahta tarak kullanmaya özen gösterin. En çok yapılan hatalardan biri de saçla oynamak. Bu durum saçı yıprattığı gibi erken yağlanmasına ve elinizdeki bakterilerin de saçınıza geçerek saç dökülmesinin hızlanmasını sağlıyor."ayrıntılı bilgi için tıklayınız

sağolasın bu ürünü nerden bulacaz peki

tşkrler erdal.. kalanı kurtarmayı denewsekmi napsak:hhmanD

Geri