S.Mod Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devil

Script Hacker
Reaction score
0
1-Başvuruyorum
2-Başvuracam
3-Başvurdum Gitti
:eek: Baya Kafiyeli Oldu Sanırım
Arkadaşlar Yonetici Arkadaşlarımıza Biraz Daha Yardımcı Olmak İçin S.mod luk istiyorum isteyenin bir yuzu kara vermeyen zenci :cool: "Dark_Angel"

bence smod kadrosu yeterlı gibi suan ıcın gerek oldugunu sanmıyorum dıger arkadasların yorumlarına bakalım bi

muhuahaha
+1 dicem ama bence
yeterli smod seven olsun
reac olsun çalışıyo :)

xfiles; chamfer..:)

hakedene vericeksin kardeşim devil ben şimdiden hayırlı olsun diim dark görmedi herhald

bencede sitede şuan smod mod hiç bişeye ihiyaç yok yani benim görüşüm bence sen devam et

bu arada geri dönüşüm kutusuna mod adayıyım:D:D:D

Vallahi üstüme alınıyorum Abi :) Başkada bir şey demiyorum :) Şaka Şaka Ben yorumsuzum Kardeşim Görüşümü Dark İfade etmiş zaten

Walla DeviL Kardeş Son Söz Yönetimin Ama Benim Fikrim Olmandan Yana +1 Benden..!Hakkında HayırLısı Olur İşallah Kardeş..!

reactor ve sevencloves fazlasıyla iş yapıyolar. -1 olmasın diyorum...

Not : İlk mesajım biraz garip oldu editledim tam fikrim buydu...

Benim Daha Buyumeye Niyetim Yok Zenci Dark :)
Arkadaşlar Benimki Sadece bir oneri :)

DarK_BlaDe' Alıntı:
bence seven ,reactor,x,chamfer (monada super mi bilmiyorum) bence bu kadro su anlık yeterli ama gittikce buyumekteyiz ileride ihtiyac olabilir bence

bence yeterli smod sayısı...
buyumekteyiz ileride ihtiyac olabilir bence
demişin lazım olunca alınır herhalde...ama su anlık yeter diyorum.lazım olunca dark_blade alınır ... :cool:

erenay_e' Alıntı:
bence hiç bişi yeterli değil kimsede görevini tam yapamıyor bende dahil ama görev siteyen arkadaşlara yol açılması taraf tarıyım bugün tersimden kalktım kusurada bakmayın

bence haksızlık ediyosun arkadaşım şöle bi forumun tatamını gezsen belki böle demezsin ................

valla arkadas hakedene vereceksin felsefesi. arkadas saolsun alanında cok iyi bence tabiri caizse canavar gibi calısıyor:) eğer gerçekten sitede ihtiyac ta varsa neden olmasın deilmi:)

erenay_e' Alıntı:
bence hiç bişi yeterli değil kimsede görevini tam yapamıyor bende dahil ama görev siteyen arkadaşlara yol açılması taraf tarıyım bugün tersimden kalktım kusurada bakmayın

Buyur KArdeşim sen Yap

Ne Oluyo Burda Be Hata Bende Sanırım Yazmasaydım Daha İyi Olurdu :(

DeviL' Alıntı:
Ne Oluyo Burda Be Hata Bende Sanırım Yazmasaydım Daha İyi Olurdu :(
yönetimdeki öneri ile çakıştı biraz da:)
senın bı kabahatın oldugunu düşünmuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri