SİVASSPOR macı ne olur

sizce GALATASARAY'ımız Sivasspor'u yenebilecek mi??

• Kullanılan toplam oy
    121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane atar sivas :p biraz fazla oldu galiba 2 olsun hadi

bence yanılıyorsun fenerbahce icin de yle diyoardı ama gördüler bu çocuklarda yürek var yürek

tabıkı gs artık hedef bellı maclarımızı alıp sampıonlugu alacaz kımseyede wermeye nıetımız yok

CİMBOMUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİMM

Allahın izniyle inşallah sivas 2-0 yenecek

feneri yenen takım sivası evire çevire yer fener 4 attıysa bizde atarızzzzzzzzzzz

adalet varsa sivas yener 3 takımın puanı eşitlenir ve gs hak etmedigi hakemlerle buraya kadar geldigi bu yıl şampiyon olamaz

adalet varsa sivas yener 3 takımın puanı eşitlenir ve gs hak etmedigi hakemlerle buraya kadar geldigi bu yıl şampiyon olamaz

KRDES KİM NEYİ HAKETMİYO ANLAMADIMM GALİBA FENERBAHCE DİYECEKTİN BÜTÜN YIL GÖRÜLDÜ NEYİN NE OLDUĞU YÜCE RABBİME SÜKÜRLER OLSUN Kİ HAK EDENİ HAKETTİĞİ YERE KOYDU ELHAMDÜLİLLAH

ben sıkıldım hep fener, gs yada bjk şampiyon oluyor :S Artık diğer takımlar biraz şampiyon olsunlar sivasspor olsun =)

SiVas Cok iyi takım ama bir eksigi war..

Sivas büyük takımLara karşı Cok Baskı altında cıkıyor..Ve bu tür macLar aLamıyor.

Sivas basKı Altında Oldugu için bu macı galatasaray Cok rahat aLır Diyorum..

Sivas Maçı Satar:)))

sivas macı show olur :D

Sevgili GALATASARAY'lı arkadaşlar Lütfen Bu konu Hakkında Sahada konuşalım yada Maç bittiğinde Tabi o zaman da Adalet isteyenler burda olursa Kaçarlar kesin herkese en güzel cevabı sahada Vereceğiz.

Sivası gördük Fenere kendi ewinde yaptıklarıyla.Utanmasa Maça çıkmıcaklardı eee tabi bülent uygun faktörüde var:)Ama sivas bu maça asılmaz gsyede hediye eder maçı....

biz zatemn gerekene orada cvp verdik kim gelirse gelsin FAR-KET-MEZZZZZZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri