SİVASSPOR macı ne olur

sizce GALATASARAY'ımız Sivasspor'u yenebilecek mi??

• Kullanılan toplam oy
    121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivas kazanmalı inşallah da kazanacak gs de o hak etmedigi yerden düşecek

Sivasin Galatasaraya Karşı Şansı yok Bence Galatasaray Bi Kulagından Tutmuş Şampiyonlugu Bırakmaz Bu saatten sonra Şahsen Ben Sivas Galatasaryı Yense ve Biz Şampiyon Olsak Cıkııp Ne Konvoya Katılırım Nede Şampiyonlugu Kutlarım.
Benim İçin Galatasarayı Yenmedikten Sonra Şampiyonluk Bize Haram . SAYGILAR. Bol Şanslar Her İki Takımada

sivas yenecek hatta parcalayacak . 6S da ligde haketmediği yerde oldugunu görecek

Sivasin Galatasaraya Karşı Şansı yok Bence Galatasaray Bi Kulagından Tutmuş Şampiyonlugu Bırakmaz Bu saatten sonra Şahsen Ben Sivas Galatasaryı Yense ve Biz Şampiyon Olsak Cıkııp Ne Konvoya Katılırım Nede Şampiyonlugu Kutlarım.
Benim İçin Galatasarayı Yenmedikten Sonra Şampiyonluk Bize Haram . SAYGILAR. Bol Şanslar Her İki Takımada

Fenerbahce'li olsam aynı şeyleri düşünürdüm.:goz:

Bir Fenerli Olarak Berabere Kalırlar Diorum...

o senin yanlış görüşün ligin ilk yarısında yendik biz gs yi hemde onların yendigi gibi de degil 2 tane attık bide altı tanede kaçırdık fark kaçmıştı onlar nasıl kazandı saçma bi gol ile iyi oynamadı iki takımda sadece daha ii mücadele ettiler ilk defa kötü oynadık diye böyle demen gerekmiyor eger gs hak etmedigi halde şampiyon olursa esas o haram olacak inşallah yener sivas ve 3 takımın puanları eşitlenir

o senin yanlış görüşün ligin ilk yarısında yendik biz gs yi hemde onların yendigi gibi de degil 2 tane attık bide altı tanede kaçırdık fark kaçmıştı onlar nasıl kazandı saçma bi gol ile iyi oynamadı iki takımda sadece daha ii mücadele ettiler ilk defa kötü oynadık diye böyle demen gerekmiyor eger gs hak etmedigi halde şampiyon olursa esas o haram olacak inşallah yener sivas ve 3 takımın puanları eşitlenir

Haklısın Kardeşim Ama Ben 25 Yıllık Fenerbahceliyim Gecen Pazar Günü Oynanan Maça Kadar Ben Hic Bir Gs Maçında Fenerbahcenin Bu Kadar Kötü Oynadigini Görmedim. Benim Moralimi Bozan O Anladın mı .

gs ile sivasa beraberlik yeter.ama gs yener ^^

cimbom 3-0 sivas cimbom1-0sivas olabilir

bir fenerli olarak baska takım olsa macı satar diyebilirdim ama Sivasspor cıkar sahaya elinden geleni yapar ama kendi için onun da sampiyonluk sansı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri