romantizm ve duygusallık bölümüne asistan moderatörlük talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmm açıklama yapmıştın zaten :)

ben üzerinde çizgi gördügümü banlandı sanıyorum özür dilerim ayrıca meraktan soruyorum banlanan uye mod adayı olmasın gibi bir anlamda çıkarabilirmiyiz yani boşuna başvuru yapmayım o açıdan olurda bigun aday olursam diye

bu benim kendi fikrimdir kuzay, modluklar benim fikirlerime göre werilmiyo =)

reaven seni severim. konuyu ilk açtığında da benden + almıştın.. ama kulağıma gelen bi kaç şeyden dolayı açıkcası tereddütte kaldım.ve konunun altındaki " dipnot = kırmızıkız dan korkuorum ama ondan izin çıktı kollarına alcak abla şefkati göstercek " ve "kırmızıkız uygun gördü "bölümlerini silmeni istiorum..

evet + demiştim ama şuan o şeylerden dolayı ve banlanmandan dolayı kararsız kaldım.az müsade.. ilerleyen zamanda oyumu vercem..

emine bi yerde karar kılsan cok mantıklı olur diye düşünüyorum ben aday oldugumda bana - verdigine göre reaven a oyun artı dedin..düşünceni net söylersen daha iyi olur saygılar..

Uzun zamandır foruma üye olduğu görülebiliyor ama ben şahsen hiç aktifliğini görmedim foruma katkısı olmadığı görüşündeyim bu yüzden olumsuz -

hadi bakalım sana görev verdim hayırlı olsun

+

orayla ilgileniyosun ......

romantizme konu açmayı seviyorsun ama eski konuların takibi açısından eksik olduğunu düşünüyorum.yönetici olunca bu açığı kapatırmısın bilmem ama yinede senin için erken olduğunu düşünüyorum
hayırlısı olsun

мя.кLєx;3289241' Alıntı:
emine bi yerde karar kılsan cok mantıklı olur diye düşünüyorum ben aday oldugumda bana - verdigine göre reaven a oyun artı dedin..düşünceni net söylersen daha iyi olur saygılar..

sen aday olduğunda reaven benim için öndeydi.o + almıştı bu doğru..bunu senin başvuruya da yazmıştım.. reaven de şuan kararsız kalmamın sebebi var.. romantizm benim için çok çok önemli.ve duyduğum şeyde göz yumulacak şey değil..

ki reaven banlı olmasaydı da senin için gerçekten bayaa erkendi klex.. yine de - verirdim.. bunu sana msn de de sölemiştim hatırla..ne zaman bölümü tam kapsarsın o zaman tmm derim..

bu konuyla ilgili yorum yapmicaktım ama tutamadım kendimi :saskin
bi hangemedir kopuyo banlandı diye banlandıysam banlandım
serbest kürsüde bi arkadaş beni tahrik etti kendimi tutamadım salak dedim
ve banlandım..
Arkamdan birileri sürekli konuşuyo...
Sebebsiz yere - verenler erken diyenler forum kurallarını bilmiyo diyenler
Daha dorusu beni tanımadan yorum yapanlar sözüm size
Hala bu bölüme adayım
Lütfen konumu fazla kirletmeyin...
Ben bu bölümde iyi işler yapıcağımı düşünmesem bu konuyu açmazdım
3 günlük üye değilim lütfen biraz daha mantıklı olun...

banlanma mevzusuna güsel bi örnekte sickdreth
aramızın iyi olduğu dönemlerde banlanmıştı ve
konuştuğumuzda ben artık mod olamam felan demişti
şuan aramız kötü ama bunları yalanlamaz heralde
kendisi gerçekten iyi bi moddur zaten oylamasında olumlu oy kullanmıştım
onun oylamasında + veripte bana - verenler elinizin sızlaması bana yeterli
verdiğiniz oylar pekte önemli deil :clap

qüldüm =) hayırlısı olsun :sigara:

benm adaylık konumda çok şey söylendi en çok aklımda kalan qaprisin qeri dönüceğiydi.. ya birilerinin bana qarezi vardı.. yada qapris dönmekten vazqeçti orasını bilmiyorum reavenn seni severim ama -

senin o bölüme ilgili olduğunu biliyorum ama orayı hakeden çok kişi war ... daha önce qapris wardı sonra blue kopuk dadı klex vs ...

gönül ister sana artı vermek senden çok hakedenlerin olduğu kanaatindeyim ( bu arada sevdiklerine + tanımadıklarına eksi veriyor diye husumet olsun istemiyorum .. reaven de sevdiğim arkadaşlarımdan )

aramızın ıyı yada kotu olması hıc onemlı degıl bı uye moderatorluk basvurusu yaptıgı zaman onu elımden geldıgınce tanımamıs gıbı davranırım tıpkı sende oldugu gıbı..
sen benım basvuruma + verdın dıye bende sana sımdı + mı vereyım onumu demek ıstıyorsun?

yonetıcılık vasıflarını tasıyamayacagını dusunuyorum bu yuzden tekrar - verdıgımı belırtmek ıstıyorum..
bunun yanında - vermeme sebep olan bı baska konuda yanlıs hatırlamıyorsam

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=365008

senın boyle bı konun vardı ne degıstıde sımdı boyle oldu?ve bu konuyu acmana ragmen moderatorluk basvurusu yapıyorsun..
aramızda bellı husumetler gectı emın ol onları buraya yansıtmıyorum bunlar benım dusundugum gercekler..
konunun kırlenmesını ıstemıyorsan kımseyı zan altında bırakma ve kımseye cevap hakkı doguracak mesajlar yazma :goz:

hakkında hayırlısı olsun

ha bıde sunu atlamısım kusura bakma..''sickdreth banlandı bunları yalanlamaz heralde'' diye bır soylemde bulunmussun..ama bunu soylerken sunu unutmussun..benım banlandıgımı bılmeyen mı varkı ben bunu yalanlama gereksınımı duyayım?
hersey herkesın onunde oldu ben banlandıgımda konunun altına SickDreTh banlandı dıye yazdı zaten forumla bıraz daha ılgılenseydın neyın ne oldugunu daha ıyı gorup boyle bı yorum yazmazdın..

eger bı cevap vermen gerekecekse pm ı kullan lutfen kendı konunun saglıgı ıcın

başvuru konusunda dahi mevcut modLarLa sorun yaşanıyor oLması yönetim içerisinde de bu tartışmanın devam etme hatta aLevLenerek büyüme oLasıLığından doLayı oyun oLumsuzdur...

yönetimin her konuda uyum içerisinde oLması gerekir..
yönetimde tartışma ve kopukLuk oLması en son isteyeceğim şey dahi deiLdir..
probLemLer çözüLmeLi ondan sonra yönetime dahiL oLunmaLı

benden [ - ]

e madem bnm konumda 2 mod olduğunu 3. olarak qaprisin qeliceği ve 4. moda qerek olmadığı söylenmişti.. 1 mod qitti orada suan tek mod var ve bu konudada qaprisin qeliceğinden nieyse hiç bahsedilmiyo..

buda solarizin msjı
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2660384&postcount=82

isteyen konumuda inceliyebilir zaten.. ben hala adayım reddedilmediği söylenmişti çünkü.. şimdi bahane olarak ne söyleyeceksiniz merk ediyorum ya da kişisel problemleri söz konusu edebilirsiniz =)

özür dilerim reavenn ama bunu söylemem qerekiyodu =)

iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri