romantizm ve duygusallık bölümüne asistan moderatörlük talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeLçuk o böLüm İçin ßence fazLasıyLa yeterLi...Kırmızıkızda oLur derse bence KesinLikle oraya A.mod oLsun....Hak ediyor bence
oLumLu (+1907)​

konuya şöyle baştan sona kadar tekrardan baktım da ve bi kaç günlük zaman zarfında romantizm e kimlerin uğradığını ne tür konular açıldığını ve aday gösterilen kişilerin bu konuları açmada açılan konuları okumada ne kadar titiz davrandıklarına baktım ve henüz seçim gerçekleşmemişken vebal altında kalmamak için kararımı değiştirdim...ilk başta senin romantizm için çok uygun olacağını düşünüyordum ama eski konuların ve romantizm de geçirdiğin vakti düşünerek bu fikrimi olumsuz yönde değiştirdim...üzgünüm...belki biraz daha zaman geçmeli üzgünüm reaven.....
-1903

reaven seni yanımda görmek istedim evet.. ama dediğim gibi hakkında duyduklarım kafamı karıştırmıştı. bide banlanma olayın filan..ii ce sarpasardı..hadi bunuda geçtim..

ve üst yönetimle konuşulan birşeyide sölemek istiorum.. bazı arkadaşlar qapris dönecekti , bahane bulundu gibisinden konuşmuş..hemen izah edeyim.. dönecekti değil dönüyor.. =)

derslerinden dolayı aksamıştı. ve şimdi o sorun ortadan kalktı. aldığım habere göre qapris haftaya yada haftasonu adaylık konusunu açıormuş.. bu artık garanti..yönetimden çıkarkende zaten aday koyduğu zaman yöneticiliği geri verilcek denilmişti..

şimdi bu durumda romantizm 2 mod kabul ediliyor.. farklı bi bölüm için oyum sana her zaman + ama qapris in yetkileri geri veriliyorsa üzgünümm ama (-)

qaprisin dönüceği benm postumdan sonra kesinleşmiştir ztn ondan önce hiç söylenmiyordu.. :D kendinizi kandırmayın sayın romantizm modu ;) siz sağ ben selamet ;)

farkındaysan yeni haber alındı dedim blue girl =))

hade eyvallah :goz:

İyi yabmışsın baba. Romantik kızlara has bi özeLLik deil sonuçta. eyw

[-]Eksi
Hakkında hayırlısı olsun.

öncelikle destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim...
bu başvuruyu yapmadan önce aklımda hiç bi düşünce yoktu mod olmak gibi...
ama istedim faydalı olabileceğim bi bölüm olarak gördüm...
konuyu açmadan önce bölüm moduna da danıştım onunda onayını aldıktan sora
bu konuyu açtım...

Beni üzen yapılan yorumlar veya verilen oylar değil insanların benim hakkımda
düşündükleri şeylerdir...
Yönetimden bi kaç arkadaş bana söledi
benim hakkımda ileri qeri konuşanlar varmış
isim istedim ama maalesef ki bu kendini bilmez mod arkadaşlarımızın ismi devlet sırrı gibi saklanıyo ...
Gönül isterdi bu arkadaşlar bana senin şu huyunu sevmiyorum diyip
bi ikazda bulunsa ben kendimi haksız bulursam zaten kendimi düzeltmeye çalışırım...
bu olay gerçekten canımı çok sıktı ve o yüzden sölemek istedim
yönetimde olupta hakkımda reavenn şöle reavenn böle diye konuşan arkadaşlar
işinizi yapın yapamıyosanızda yöneticilik oynayın
benle uraşmayı bırakın...
Zaten hakkımda konuşup benim hakkımı almışsınız
ve ben sizlere kesinlikle hakkımı helal etmiyorum...

adaylıktanda çekiliyorum ...
kırmızıkıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyrorum...
hoşçakalın...:melek

Yönetimden bi kaç arkadaş bana söledi
benim hakkımda ileri qeri konuşanlar varmış

Sana yönetimde konuşulanları aktaran muhteremler kimlermiş merak ettim.
Takıldığım nokta da burası... İsteğin üzerine konu kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri