Romantizm & Duygusallık & Sevgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten seninde emegin olduguna inanıyorum o bölümde bu yuzden + 1905

Uygundur.. +

Valla ben seni mod biliyordum.
Anca bu kadar çalışılır.
Sen mod olsan nasıl olur acaba.
Tabi mod olmak çok konu açmak değildir.
Ama senin açlışkan biri olduğun belli..
Benim dememle olacaksa sana yüzbin +++

Zamanında 3 mod wardı
$imdi de pekaLa oLabiLir..
HeLeki ba$wuru yapan,
bLue qibi sayqıLı sewiyeLi dürüst we aday oLduqu böLümde herkesin kabuLLendiqi ,
yöneticiLiqi kaLdıracak biRiyse çokta güzeL oLur.

+

ßana Göre Küçükyere 3 mod sıgdırmanın anlamı yok çünkü 2mod gerekeni yapıor kanımca.
ha zamında kopuk geldı qapris ozamn onlıne olmıyordu.
çok raßet olan bır yer oke ama
Kırmızı ile kopuk Tam performans iLe ÇaLısmakda ßence Şuanda 3.mod aßartı olur.:melek
-1905​

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

evet bölüm modu atanırken o konuya ilgisi ölçülür muhakkak ama r.d de en kötü userin bile en az 10 konusu vardır...:goz:

eger mesaj sayısına bakılacak olursa bölüm modlarını geçen yada çok yaklaşan onlarca user var

ınffnnty
fırtına
kenan
vs..

e hepsi geçtim die konu açsa bölümde kaç mod olacagını varın siz düşünün...

genelin aksine gereksiz oldugunu düşünüyorum - 1923 hakkında hayırlısı..

seda mod olmanı en çok isteyen kişilerden biriside benim lakin
bölüm modlarının eksi vermesi dolayısıyla kafam biraz karıştı onlarlada
görüştükten sonra yazıyorum..
onLarın istememe yada eksi verme sebeblerinden en büyük nedeni Qaprisin aramıza tekrar gelicek olması sen şimdi oraya mod olursan hem yönetim olarak Qaprise verilen söz tutulmamış olur nedeni görevi alınırken geri verilicek diye alınmıştı.. sen mod olursan oraya 3. moddan sonra 4. moda ihtiyaç kalmıycak..ama şöyle bir durum var başka bir bölüm seçersen ilgilenebiliceğin modluğu kaldırabiliceğin düşüncesindeyim ve oyum artıdır bilesin..
Lakin şu anda Qapris çok kısa bir süre sonra geri dönecek ve geldiğinde modluk istediği takdirde ben bile 4. bir modu orada görmek istemem ve oranın qapris için ne kadar önemli oldugunu ve sırf okulu nedeniyle bıraktığınıda biliyorum..hakkınızda hayırlısı. =)

tartışma içirici mesajlar tarafımca silinmiştir..
- yada + oyunuzu verip çıkın.. tartışma içerici mesajlardan sakının.

bLue__qirL sevdiğim üyelerden birisin=)
ama bölüm yöneticileri gerek yok demiş o yüzden[-]
Hakkında hayırlısı olur İnşaallah.

AcıLan Konu Sayısının Ne Önemi Var..?

ßöLüm Romantizm ßöLümü.. Program PayLa$ıLmıyorki AcıLan Konu Sayısının Önemi OLsun..

Konu Sayısının Önemi OLsaydı.. ßende Müzik ßöLümünde Mod OLurdum $u Anda..

$u Ana Kadar GeLen Mod'Lar 3. OLarak GeLdi Hep..

Esmer, karizma_5, QapriS, Kırmızıkız, Kopuk Dadı 3. Mod OLarak GirdiLer..

ßöLüm ModLarının Kararına ßakıyosunuzda..

ßu Zamana Kadar AdminLer Hiç ßi ßöLüme MüdahaLe EtmediLer.. KuraLLarı Deği$tiriLen ßöLüm Romantizm..

ßunuda Dikkate ALın..

Qapris'in Önüde KesiLmez.. QapriS HH GirLs Moduydu Ayrıca YanLı$ HatırLamıyorsam..

Kopuk Dadı Merak Ediyorum Acaba Sen ßöLüm ModLarına Sordunmu Konuyu Acarken..?

Senin ModLuk ßa$vurunda Qaprisin Yaptığı Yorumu HatırLayaLım..

Qapris' Alıntı:
böyle bi başwuru açmadan önce herhangi bi şekilde bise ulaşıp fikir almalıydın çünkü bölümün üçüncü bi yöneticiye ihtiacı yok sadece bi iki hafta yokum bu süre sarfında kırmızıkız birascık zorlanıcak ama genel olarak artı bi yöneticiye gerek yok..

-1 yinede son söz adminlerin

ßöLüm ModLuğunu FazLasıyLa Hakediyorsun bLue__qirL

+

Bölüm Yöneticilerinin İkiside --- Vermiş Bize Bişey Söylemek Düşmez Zaten,

Hep Bir Arada Çalışıcak Olan Onlar,

Yönetici Arkadaşların Hepsine Soruyorum, İstemediğiniz Bir Kişiyle Aynı Yerde Çalışabilir misiniz??
Farzedinki Sizin Bölümünüzde İki Kişisiniz Bide Üçüncü Geliyor Ama Siz İstemiyorsunuz
Farzedinki Zorla Mod Yaptık eee Sonra, Bölümde Huzur Kalır mı???
Biri Kitler Biri Açar, Biri Siler Biri Geri Alır...Olmazzzz

Önce Bölüm Yöneticilerini Dinleyelim Arkadaşlar Herzaman Demişimdir...
Bluegirl'le dün tanıştık gezdik film izledik, iyi biri olduğu zaten kesin ama bölüm seçimi
hem yanlış hemde bence diğer iki kişinin istemediği bi yere yani araya girmek yanlış olur diye düşünüyorum..

Mesela Adult'a Benim ve Fatih Abinin anlaşamadığı biri gelse nası olurdu:D FoFeR usta nası olurdu :D ben cevap vermicem :D

[---2008]​

AcıLan Konu Sayısının Ne Önemi Var..?

ßöLüm Romantizm ßöLümü.. Program PayLa$ıLmıyorki AcıLan Konu Sayısının Önemi OLsun..

Konu Sayısının Önemi OLsaydı.. ßende Müzik ßöLümünde Mod OLurdum $u Anda..

$u Ana Kadar GeLen Mod'Lar 3. OLarak GeLdi Hep..

Esmer, karizma_5, QapriS, Kırmızıkız, Kopuk Dadı 3. Mod OLarak GirdiLer..

ßöLüm ModLarının Kararına ßakıyosunuzda..

ßu Zamana Kadar AdminLer Hiç ßi ßöLüme MüdahaLe EtmediLer.. KuraLLarı Deği$tiriLen ßöLüm Romantizm..

ßunuda Dikkate ALın..

Qapris'in Önüde KesiLmez.. QapriS HH GirLs Moduydu Ayrıca YanLı$ HatırLamıyorsam..

Kopuk Dadı Merak Ediyorum Acaba Sen ßöLüm ModLarına Sordunmu Konuyu Acarken..?

Senin ModLuk ßa$vurunda Qaprisin Yaptığı Yorumu HatırLayaLım..

ßöLüm ModLuğunu FazLasıyLa Hakediyorsun bLue__qirL

+

evet derrparty bende Qaprise sormadan konu açtım çünkü o sırada online deildi ve diğer mod olan kırmızıkız bölümün ilgisiz kaldığı için biran önce konuyu açmamı söylüyodu ayrıca Qapris lede kendisinin konuşacağını sölmişti..bunun için tartışmaya girmeye bile gerek yok eğer uygun görülmeseydim şuan yönetimde olmazdım..
2. değiştirilen kuralda kırmızıkız o sıra hala adminimiz olan theozy le görüşerek bi kural değişikliğine gitmiştir..
3. benimle sorunun olabilir bunu pm yoluyla halledebilirsin konuları sabote etmene gerek yok :goz:

ayrıca söylemek isteiğim bir diğer konu blue girl mod olmasın demiyorum bizim bölümede olmasın demiyorum ama ŞUAN için bir ihtiyaç söz konusu deildir..ayrıca yönetimin Qaprise verdiği sözüde göz önünde bulundurmak gerek 4 mod biraz gülünç olur..

konuya ikinci mesajı yazmak istemezdim
ama yazma ihtiyacı hissettim beni affedin

mod adaylıklarının en sevmediğim yönü bunun "çıkar savaşı" haline getirilmesi
bir bölümde 4 mod olunca size ne zararı olur bilmem fakat işini iyi yapanlar oldukça fazla mod olmasında bir sorun yok, hatta daha da iyidir.aralarında anlaşmaları forumu ne ilgilendirir?önemli olan forumun düzenidir.modlar kendilerini forumun düzenine göre ayarlamalıdırlar.forum genelinde olduğu gibi bölüm içerisinde de birbirleriyle anlaşmasını da öğrenmelidirler.forumda, bölümde tek tip bir anlayışın olması ve forumun ona göre yöneltilmesi yerine fikirlerin çatışması yani tartışmaların olması ve bunlara göre kararlar alınması çok daha iyidir (seviyeyi koruyabiliğimiz sürece)
ama ısrarla forum belirli bir mod gruplarının kişisel çekişmelere veya isteklere göre yönetilsin diyorsanız, cidden işimiz var!
unutmayın önemli olan sizin modluğunuz değil bu forumun düzenidir.

şimdi alıntı yazıp cevaplayın diye yazmıyorum ama biraz uzun bir yazı okumanızı tavsiye ederim
(bazı bölümleri üzerine alınmak isteyenler alınabilir)

"Sevgili mod arkadaşlarım"

Sizlere "hadi görevi paylaşalım" denildiğinde mırın kırın edip 2006 da yazılmış kuralları saymanızın pekte anlamı yok aslında.Arz ve talep önemlidir.Eğer ki bölümde 10 moda ihtiyaç varsa kimse çıkıpta 2 yıl önceki forum ihtiyaçlarına göre belirlenmiş bölüm kurallarından bahsetmesin burda
(hangi tarih yazıyor kurallar başlığında:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2734&postcount=1
konuda 06-22-2005, 03:21 AM değiştirme yapılmış mı bu tarihe kadar? HAYIR )

Peki forumdaki değişiklikler neler o tarihten bu tarihe kadar (o tarihten yaklaşık 3 ay sonra üye oldum ben mesela üye numaram 18 binli bişilerdi, bugün üye sayımız 500binlerde...
sadece bu rakamlar bile durumu anlamanıza yeterli olacaktır sanırım)

Modluğu hiçkimsenin ulaşamayacağı çok yüksek bir mevki ve kendinizi bu mevkinin mutlak sahipleri olarak görmekten vazgeçersiniz bir şeyleri doğru yapmaya başlamış olursunuz.bir önceki mesaja ne yazmıştım: "Kimse şah değil padişah değil" Gerçekte budur: değilsiniz ( eğer, "ben kralım dur seni bir banlatıyım" diyorsanız, buyrun yönetimdeki sabit şikayet başlığına msjımın linkini ekleyip hakkımdaki şikayetlerinizi belirtin :goz:

"bölüme anlaşamayacağım birinin gelmesini istemiyorum."

kendimde geçmişte aynı hatayı yapmış birisiyim.hata yaptığımı anlamam uzun sürdü
Yöneticilik sadece sizin keyfi hareketlerinize ve sizin bireysel çıkarlarınıza göre forumu yönetilmeniz değildir.Forumda bir düzen varsa; bu, düzeni sağlayan kişilerin mantıklı ve aklıselime uygun davranmaları ve de genel forum kurallarının kusursuz bir biçimde uygulanışından ileri gelmektedir.Bir veya iki kişinin toplanıp bir bölümü bir arada kendi kafalarına göre yönetmesi yerine gerekirse 5 kişinin o bölümü birbirleriyle fikir alışverişinde bulunup yönetmesi daha mantıklı kararlar alınmasını ve daha kaliteli bir yönetim sunulmasını sağlayacaktır. (bizim köyde buna "demokrasi" diyoruz)

İşin ilginç kısmı; kendileri göreve gelirken bu yolla seçilenler, bu yolla seçilme ihtimali olanları baştan göreve gelmelerine itiraz ediyorlar (anlamışsınızdır, kastım kırmızıkız veya kopukdadı ve qapris değil,
her aday başlığında kasıtlı olarak tüm mod adaylıklarına - vermeyi alışkanlık haline getiren sevgili "krallar" ve "kraliçelerdir")
Bu kişiler için (parmakla göstermek istemiyorum onlar "ben burdayım" diye parmak kaldırıyorlar zaten)
ya yöneticilerin kullandığı rapidshare premium şifresini paylaşmak zor geliyor(çok download yapıyorsanız gidip kendinize bir adet alırsınız ve sorun halledilir:) ), ya da moderatör rütbesinin sadece kendilerinde olmasını istiyorlar (moderatör kelimesinin Türkçe karşılığı "düzenleyici" demektir, bu sözcük Türkçe de ya da başka bir dilde, KRAL ANLAMINA GELMEZ)

Görevli olduğunuz bir bölümde "benim bölümüm burası buranın kralı benim,asarım,keserim ben istersem olur istemezsem olmaz" edasıyla egoist Ortaçağ kralı tavırıylarla dolaşmak yerine, "bölüm forumun bölümü", "ben buranın yöneticisi olarak kuralları uygulayarak düzeni sağlamakla görevliyim", "acaba ne yaparsam forumu kullanan insanlara daha iyi bir bölüm sunarım",
"acaba ben görevimi yeterince iyi yerine getiriyor muyum?" şeklinde düşünün.Yoksa bu tarz egoist kral triplerinden zor kurtulursunuz ve elbet bir gün hayal dünyasında yaşadığınızı anlarsınız.
Ve bizlerde ister istemez "kral" ve "kraliçe" lerin istekleri doğrultusunda yönetilen daha az verimle işleyen daha yavaş büyüyen bir forumda yaşamak zorunda kalıyoruz, itirazım bunadır.

"mod arkadaşın dediği olur" geyikleri :

mod arkadaşın değil,yalnızca Allah'ın dediği olur.ve yüce Rabbimiz bizlere beyinler vermiş düşünme yetisini vermiş düşünün bakalım niye?bunu kullanalım diye.
Modlar çoban, sizler koyun musunuz ki; mod arkadaş iyisini bilir ben onu takip ediyim diyorsunuz?(teşbihte hata olmaz, hepimiz insanız!)
Sizin kendinize ait fikriniz yok mu acaba?Ya da fikrinizi sadece mod arkadaşlarımız oluşturuyor.
Bana sorarsanız, "bölüm modu her zaman haklıdır" şeklinde mantık iki şekilde açıklanabilir:

1-Özgüven eksikliği (bazı mod kardeşlerimiz kral edasında devam ederlerse, üye-mod ilişkisinde, bazı üyelerde yaşanması kaçınılmaz bir olgudur)
2-Bölümü tanımayıp ve durumu bilmeyip dışardan edindiği bilgiyle konuya taraf olma(çıkar meselesidir genelde detayında arkadaşlık vb. durumlarda kişiler arası ilişkiler yatar ki, orası herkesin kendi bileceği iştir ancak forum için pratik bir faydası olmamakla beraber çokta zararı olmuştur.)

Arkadaş baskısı:

mod adaylıklarındaki en can sıkıcı muabbettir.Sevdiğim üye arkadaşlarımdan birisi gelip benden + istedi,ne yapmalıyım??? + vermezsem kırılır, küser.Tabi bu durumda arkadaşlar arasında bir + nın bir - nin hesabı mı yapılıyor? arkadaşlık bugünlere mi geldi diye sormak zorunda hissediyorum kendimi.

sonuç ve beklentilerim:

kimse kral olmadığı için, forumda önemli olan şey, kişiler değil forumun kendisidir.
forumun bir yerlere gelmesini istiyorsak mantıkdışı ve subjektif yaklaşımları terkedip, aklıselime uygun davranmalıyız.ancak bu şekilde forumumuz iyi bir yerlere gelebilir.
Bu esaslara göre değerlendirme yapalım,gerçekçi olalım biraz
Yine söylüyorum fazla mod göz çıkarmaz.
Eğer ki diyorsanız bir bölüme 4-5 mod olmaz neden olmayacağını mantıklı bir şekilde açıklayın ki inanayım
bölüm için aralarında anlaşamayı başaramayacak kadar yeteneksiz olanlar zaten mod olamazlar!!!
Bana sorarsanız bir bölüme 10 mod bile olur.yeter ki görev iyi yapılsın, forum iyi çalışsın
Ayrıca konu sayısı kısmında da şunu söyleyebilirim:
konu sayısı forumda ne kadar çok çalıştığınızı ve günde ne kadar süre bulunduğunuzu gösterir, bir de o açıdan bakın derim. kaybolmayan sakız değil kaybolmayan mod istiyoruz,
bölümüne 1 hafta boyunca girmeyipte sonrasında "eline sağlık güzel olmuş" yazıp çıkan 40 yılda bir konu açan, şov olsun diye keyfi olarak konu silen, kendisini üyelerin üzerinde bir padişah gibi gören,adaylık başlıklarına -1 yazıp kaçan vs garip davranışlarda bulunan mod istemiyoruz, iyi çalışan modları görmek istiyoruz :goz:!
kaliteli çalışan modlara örnek vermek gerekirse, aklıma ilk gelenler: Shark ve Protype olur.bir sorun bakalım kendinize neden acaba?

Bilmem düşündüklerimi iyice anlatabildim mi?
neden + verdin fileç diye somayın bana sebeplerim bunlardır

Gєηco;2657351' Alıntı:
onLarın istememe yada eksi verme sebeblerinden en büyük nedeni Qaprisin aramıza tekrar gelicek olması... sen şimdi oraya mod olursan hem yönetim olarak Qaprise verilen söz tutulmamış olur nedeni görevi alınırken geri verilicek diye alınmıştı.. sen mod olursan oraya 3. moddan sonra 4. moda ihtiyaç kalmıycak..ama şöyle bir durum var başka bir bölüm seçersen ilgilenebiliceğin modluğu kaldırabiliceğin düşüncesindeyim ve oyum artıdır bilesin..
Lakin şu anda Qapris çok kısa bir süre sonra geri dönecek ve geldiğinde modluk istediği takdirde ben bile 4. bir modu orada görmek istemem ve oranın qapris için ne kadar önemli oldugunu ve sırf okulu nedeniyle bıraktığınıda biliyorum..hakkınızda hayırlısı. =)
...

evet katılıyorum. verilen bir söz var. ama karakter olarak sağlam birisisin seda... başka bir bölüme yönelirsen tabiki de benim oyum + olurdu. ama şuan için Romantizm & Duygusallık & Sevgi bölümüne [-]

Gєηco;2657351' Alıntı:
...tartışma içirici mesajlar tarafımca silinmiştir..
- yada + oyunuzu verip çıkın.. tartışma içerici mesajlardan sakının.

dai affına sığınarak bir bilgi vermek istiyorum... tartışma amaçlı değil...

...konu sayın bölüm modlarından oldukca fazla
KıRmızıKıZ:145
Kopuk Dadı:151
blue__qirl:219

goruldugu uzere bölüm modlarından oldukca fazla bir konu sayısına sahipsin..
Sanada Yakışır +1923

Spi0n yanlış anlama modluk konu açmak değildir. o bölümün düzenini sağlamak, tüm mesajları tek - tek okumak ve editlenmesi gerekenleri editlemek, periyodik aralıklarla bölümünde tepeden tırnağa temizlik yapmaktır. yani bişey yazıyorsak biraz düşünerek yazalım ve diğer arkadaşlarımızı rencide etmeyelim. umarım yanlış anlamazsın. sadece bilgin olsun diye yazdım. yoksa (küfür vb yazmadıktan sonra) kim ne yazmış beni bağlamaz.

sedacığım hakkında hayırlısı =)

Amacım Tartışma Çıkarmak Değil Ama Dayanamadım Yhaa Neyi Paylaşamıyosunuz Tek Bölüm Bu Sonuçta Ayrıca Bir Siyaset , Spor Gibi Tartışmaların Döndüğü Bir Konumu Da Yok Tmm Yönetime Talip Olan Arkadaşımız Çalışkan Bir Yapıda Olabilir Forumda Aktif Olabilir Ama Yönetici Arkadaşlarımız Da Gerek Yok Biz İdare Ediyoruz Diyorlarsa Bu İşi Dallanıp Budaklandırmanın İşi Polemik Ortamına Sokmanında Birbirimize Laf Çarparcasına Rencide Edercesine Yada Bak Ben Bu Konuya Parmak Bastım Seni Ezdim Ben Haklıyım Hesabına Geçmenin De Bi Esprisi Yok Bence Yönetime Talip Olan Arkadaşımız Başka Bölümlere Yönelmeli Yönetici Arkadaşlarımız Gerek Görmüyorsa Sonuç Olarak Bu Bölüm Her Dk Hararetli Tartışmların Döndüğü Yada 4-5 Bölümü Kapsayan Bir Bölüm Değil Tek Bölüm Sonuçta Biraz Daha Sakin Lütfen...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2658645&postcount=76

fileçin bu postunun her bir kelimesine katılıyorum {forumdaki bazı gerçekleri oldukça açık bir şekilde ortaya koymuş},
o bölümün bazı zamanlar oldukça yoğun olduğunu, zaman zaman tansiyonun yükseldiğini, ve dışardan farklı bir görüşün (örneğin yeni bir modun) müdahelesinin daha etkili ve yerinde olduğunu sanırım tartışmasız kabul edebiliriz..
ortada qaprise verilen bir söz var ki 4. bi modun alınması fileçin de dediği gibi forum çıkarları için iyi olacaktır.. {seda mod olursa qaprisin önü kesilir gibi bi düşünceye kapılmak doğru değildir, ki qapris kendini yeterince kanıtlamış biri, bence yönetimde her zaman için ona da bir yer vardır..}

seda o bölüme oldukça hakim, bu da her ne kadar kırmızı ve kopuk ihtiyaç yok deseler de onlara oldukça faydası dokunacaktır...

+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri