V.ManisaspoR
PLãyß0y
Seda Geçç biLe kaLdınnnnnn Kısssssssssss:goz:
Sonsuzzzzz sana +11111111
Sonsuzzzzz sana +11111111
5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...
Qapris' Alıntı:böyle bi başwuru açmadan önce herhangi bi şekilde bise ulaşıp fikir almalıydın çünkü bölümün üçüncü bi yöneticiye ihtiacı yok sadece bi iki hafta yokum bu süre sarfında kırmızıkız birascık zorlanıcak ama genel olarak artı bi yöneticiye gerek yok..
-1 yinede son söz adminlerin
AcıLan Konu Sayısının Ne Önemi Var..?
ßöLüm Romantizm ßöLümü.. Program PayLa$ıLmıyorki AcıLan Konu Sayısının Önemi OLsun..
Konu Sayısının Önemi OLsaydı.. ßende Müzik ßöLümünde Mod OLurdum $u Anda..
$u Ana Kadar GeLen Mod'Lar 3. OLarak GeLdi Hep..
Esmer, karizma_5, QapriS, Kırmızıkız, Kopuk Dadı 3. Mod OLarak GirdiLer..
ßöLüm ModLarının Kararına ßakıyosunuzda..
ßu Zamana Kadar AdminLer Hiç ßi ßöLüme MüdahaLe EtmediLer.. KuraLLarı Deği$tiriLen ßöLüm Romantizm..
ßunuda Dikkate ALın..
Qapris'in Önüde KesiLmez.. QapriS HH GirLs Moduydu Ayrıca YanLı$ HatırLamıyorsam..
Kopuk Dadı Merak Ediyorum Acaba Sen ßöLüm ModLarına Sordunmu Konuyu Acarken..?
Senin ModLuk ßa$vurunda Qaprisin Yaptığı Yorumu HatırLayaLım..
ßöLüm ModLuğunu FazLasıyLa Hakediyorsun bLue__qirL
+
Gєηco;2657351' Alıntı:onLarın istememe yada eksi verme sebeblerinden en büyük nedeni Qaprisin aramıza tekrar gelicek olması... sen şimdi oraya mod olursan hem yönetim olarak Qaprise verilen söz tutulmamış olur nedeni görevi alınırken geri verilicek diye alınmıştı.. sen mod olursan oraya 3. moddan sonra 4. moda ihtiyaç kalmıycak..ama şöyle bir durum var başka bir bölüm seçersen ilgilenebiliceğin modluğu kaldırabiliceğin düşüncesindeyim ve oyum artıdır bilesin..
Lakin şu anda Qapris çok kısa bir süre sonra geri dönecek ve geldiğinde modluk istediği takdirde ben bile 4. bir modu orada görmek istemem ve oranın qapris için ne kadar önemli oldugunu ve sırf okulu nedeniyle bıraktığınıda biliyorum..hakkınızda hayırlısı. =)
...
Gєηco;2657351' Alıntı:...tartışma içirici mesajlar tarafımca silinmiştir..
- yada + oyunuzu verip çıkın.. tartışma içerici mesajlardan sakının.
...konu sayın bölüm modlarından oldukca fazla
KıRmızıKıZ:145
Kopuk Dadı:151
blue__qirl:219
goruldugu uzere bölüm modlarından oldukca fazla bir konu sayısına sahipsin..
Sanada Yakışır +1923