║ѕαgσρα кαנмєя ║
New member
- Reaction score
- 0
böle şeyleri sorgulamamak gerekir.İnsan PARA için herşeyi yapar .
SıpA' Alıntı:ozzy sene 2005 rock'n'coke olmuş yapılmış bitmiş bu yılkıne ise 1 ay kadar kısa bi süre kalmış sen eskilerdesin bilirisin eski ekibin mesajlarını gördünmü yenilerden nasıl ayırd edilior !!! biz sitedeki rapçilerin amacını bi kere daa görmüş olduk yorum sizlerin hh camiası. . .
prigione' Alıntı:bence boşverden öte Rock'n Coke nasıl böyle bi salaklığı iki sene üst üste yaptı?! Onu anlamak zor. Geçen senede 50kuruş çıkmıştı..Bi halta benzemio rap müzik..Zaten yanlış söylüyoruz rap müzik değil adamlar bıdı bıdı konuuşuyo..Melodi nerde? Söz istiosan git şiir oku kardeşim..Ceza'ya az bile yapılmış bence.. Ben orda olsam heraled sol bacaamı tutar gösterirdim
SıpA' Alıntı:ozzy sene 2005 rock'n'coke olmuş yapılmış bitmiş bu yılkıne ise 1 ay kadar kısa bi süre kalmış sen eskilerdesin bilirisin eski ekibin mesajlarını gördünmü yenilerden nasıl ayırd edilior !!! biz sitedeki rapçilerin amacını bi kere daa görmüş olduk yorum sizlerin hh camiası. . .
prigione' Alıntı:bence boşverden öte Rock'n Coke nasıl böyle bi salaklığı iki sene üst üste yaptı?! Onu anlamak zor. Geçen senede 50kuruş çıkmıştı..Bi halta benzemio rap müzik..Zaten yanlış söylüyoruz rap müzik değil adamlar bıdı bıdı konuuşuyo..Melodi nerde? Söz istiosan git şiir oku kardeşim..Ceza'ya az bile yapılmış bence.. Ben orda olsam heraled sol bacaamı tutar gösterirdim
DKC' Alıntı:Sıpa benim büyüğümsün sana saygım var ama 1 yere kadar,
ayrıca sen her konuda neden rap imize,rap müziğimizi karalamaya çalışıorsun anlamadım sen hiç bi rap çinin konu içinde , metal müziğe direk bi saygısızlığını gördünmü?ben görmedim şahsen sadece sizin yaptığınız tahrikler sonucu olsada olmuştur,ayrıca rap müzik son yıllar içerisinde baya bi hayran kitleisine ulaştı buda metalcileri hüsrana uğratıo sanırım(meywe veren ağaç ....)
eskiler-yeniler die ayrım yapma,ben senin çıraklık döneminide nickinin iLluminati olduğunuda çoğu kişiden iyi bilirim,daha bu site yokken soliriz(altan) dark(bora) abiyle sürekli iletişideydim ben sitenin en başlarından beri takip ediorum ve sen şimdi ben ve burdaki rap müzik dinleyen dostlara imalı şekilde cvp veriorsun hemde ortada bişey yok ken bence metal-rap olaylarını büyütme bu kdar herkez taqılsın ne isterse..
a.k.a_rap' Alıntı:kabul edin türkiye rapi cezayla tanıdı.tabi cartelde wardı ama.ceza daha çok sevildi.
benim için havada orta parmaklar
gören adam sanar hepsi yaw**klar
son kalenderi ceza sizi paklar
zevk-i sefa yok sizi uçun alcaklar...
a.k.a_rap' Alıntı:kabul edin türkiye rapi cezayla tanıdı.tabi cartelde wardı ama.ceza daha çok sevildi.
benim için havada orta parmaklar
gören adam sanar hepsi yaw**klar
son kalenderi ceza sizi paklar
zevk-i sefa yok sizi uçun alcaklar...
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:şurada tartışa tartışa adamı deli
ettiniz walla. rap i zaten pek zevmezdim
sizin sayenizde nefret ediyorum.
lem bune çete gibsiniz gerçekten.
gidip başka bir şey için birlik olun
desek herkez ayrı bi yere dağılır.
niye çünkü hayat gerçek ama rap hayal ve boş
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:şurada tartışa tartışa adamı deli
ettiniz walla. rap i zaten pek zevmezdim
sizin sayenizde nefret ediyorum.
lem bune çete gibsiniz gerçekten.
gidip başka bir şey için birlik olun
desek herkez ayrı bi yere dağılır.
niye çünkü hayat gerçek ama rap hayal ve boş
DKC' Alıntı:bizim kimsye rapi sevdirme gibi bi gayemiz yok,isteyen dinler istemeyen dinlemez..