Rockcılara Rapci CEZA !

bu konuda yorum yapmak istemiyorum... ben yazacağımı yazmıştım.deer abi o resimler için saol:goz:

SıpA' Alıntı:
ozzy sene 2005 rock'n'coke olmuş yapılmış bitmiş bu yılkıne ise 1 ay kadar kısa bi süre kalmış sen eskilerdesin bilirisin eski ekibin mesajlarını gördünmü yenilerden nasıl ayırd edilior !!! biz sitedeki rapçilerin amacını bi kere daa görmüş olduk yorum sizlerin hh camiası. . .

Sıpa benim büyüğümsün sana saygım var ama 1 yere kadar,

ayrıca sen her konuda neden rap imize,rap müziğimizi karalamaya çalışıorsun anlamadım sen hiç bi rap çinin konu içinde , metal müziğe direk bi saygısızlığını gördünmü?ben görmedim şahsen sadece sizin yaptığınız tahrikler sonucu olsada olmuştur,ayrıca rap müzik son yıllar içerisinde baya bi hayran kitleisine ulaştı buda metalcileri hüsrana uğratıo sanırım(meywe veren ağaç ....)

eskiler-yeniler die ayrım yapma,ben senin çıraklık döneminide nickinin iLluminati olduğunuda çoğu kişiden iyi bilirim,daha bu site yokken soliriz(altan) dark(bora) abiyle sürekli iletişideydim ben sitenin en başlarından beri takip ediorum ve sen şimdi ben ve burdaki rap müzik dinleyen dostlara imalı şekilde cvp veriorsun hemde ortada bişey yok ken bence metal-rap olaylarını büyütme bu kdar herkez taqılsın ne isterse..

prigione' Alıntı:
bence boşverden öte Rock'n Coke nasıl böyle bi salaklığı iki sene üst üste yaptı?! Onu anlamak zor. Geçen senede 50kuruş çıkmıştı..Bi halta benzemio rap müzik..Zaten yanlış söylüyoruz rap müzik değil adamlar bıdı bıdı konuuşuyo..Melodi nerde? Söz istiosan git şiir oku kardeşim..Ceza'ya az bile yapılmış bence.. Ben orda olsam heraled sol bacaamı tutar gösterirdim :D

dostum bu mesajını editlemeni öneririm.yoksa bnde sizin müziğiniz hakkında pek iç açıcı konusmam... neyse kendimi tutmaya çalısıyorum.gerçekten bu rap için solediklerinizden sonra kendimi zor tutuyorum...bn sana 5 dk da bi diss yazardım ama ...salla:Sopa :eek:ut: :mad:

SıpA' Alıntı:
ozzy sene 2005 rock'n'coke olmuş yapılmış bitmiş bu yılkıne ise 1 ay kadar kısa bi süre kalmış sen eskilerdesin bilirisin eski ekibin mesajlarını gördünmü yenilerden nasıl ayırd edilior !!! biz sitedeki rapçilerin amacını bi kere daa görmüş olduk yorum sizlerin hh camiası. . .

ayrıca sıpa gerçekten çok ileri gidiyorsun...kardeşim senin bi yaran mı warda gocunuyorsun...siteye hiphop bölümü açtırmak için öneri werdim ama en az 30 kere atladın konuya.müzik bölümü warmış yaaa...artık siz metalciler açıklamaktan beynim yoruldu hiphop bir müzik türü değildir...neyse çabalarınla o bölümü kapattın:eek:
sonra rap_style rap bölümü istedi onada burnunu soktun...yaşım senden küçük die saygı göstermeye çalısıyorum...ama bundan sonra elmi yaman bey mi yaman...

prigione' Alıntı:
bence boşverden öte Rock'n Coke nasıl böyle bi salaklığı iki sene üst üste yaptı?! Onu anlamak zor. Geçen senede 50kuruş çıkmıştı..Bi halta benzemio rap müzik..Zaten yanlış söylüyoruz rap müzik değil adamlar bıdı bıdı konuuşuyo..Melodi nerde? Söz istiosan git şiir oku kardeşim..Ceza'ya az bile yapılmış bence.. Ben orda olsam heraled sol bacaamı tutar gösterirdim :D

Bi HaLta Benzemio Music... Neden Cadde Yürürken bu MuzikLeri Duyduqunu İtiraf etmiorsun ?

MeLodi deqiL Beat war...

Sen oLsam SoL Bacqını qösterirmişsin...
Ceza Orta Parmak YapanLara, ''orta Parmak Yapan ArkadaşLar, Onu Ewe qötürün Bence'' Dedi :eek:

DKC' Alıntı:
Sıpa benim büyüğümsün sana saygım var ama 1 yere kadar,

ayrıca sen her konuda neden rap imize,rap müziğimizi karalamaya çalışıorsun anlamadım sen hiç bi rap çinin konu içinde , metal müziğe direk bi saygısızlığını gördünmü?ben görmedim şahsen sadece sizin yaptığınız tahrikler sonucu olsada olmuştur,ayrıca rap müzik son yıllar içerisinde baya bi hayran kitleisine ulaştı buda metalcileri hüsrana uğratıo sanırım(meywe veren ağaç ....)

eskiler-yeniler die ayrım yapma,ben senin çıraklık döneminide nickinin iLluminati olduğunuda çoğu kişiden iyi bilirim,daha bu site yokken soliriz(altan) dark(bora) abiyle sürekli iletişideydim ben sitenin en başlarından beri takip ediorum ve sen şimdi ben ve burdaki rap müzik dinleyen dostlara imalı şekilde cvp veriorsun hemde ortada bişey yok ken bence metal-rap olaylarını büyütme bu kdar herkez taqılsın ne isterse..

wallaha ya nedir bu eski yeni oLayı...

Yeniysek KâLe aLmassınız. Rapciysek KonuLarımıza Mesaj Yazmassınız.
MesajLarımızda ne Birisine Küfür war. Nede birini tAhrik edioruz...
Forum özqürce Yorum yapıp PayLaşım yapmak Demektir...

a.k.a_rap' Alıntı:
kabul edin türkiye rapi cezayla tanıdı.tabi cartelde wardı ama.ceza daha çok sevildi.

benim için havada orta parmaklar
gören adam sanar hepsi yaw**klar
son kalenderi ceza sizi paklar
zevk-i sefa yok sizi uçun alcaklar...

üstüne yorum war mı ki kanka aynen katılıorm ama bn hem rock hem rap seviom..

dstumtr de rapi ceza ile tanıdı şimdi ceza ayben fuat vs ile altın çağını yaşıor..ama rock grupları da bş durmuo sonuç: tr de müzik gelişio...çatışmaya ne gerek war yafs:D:p

bakın ben bişey yazmadım sadece tek bişey yazdım siz kendiniz uzatıorsunuz benim öle dememin sebebini açıkladım konun açılış tarihine bakmanız yeter ben konuyu açtığımda hhin eski adamlarını görüorum 2. sayfada yepyeni adamlar ama siz ayrım yapamıorsunuz bu raple ilgili bişey deil nese boşverin ya

haa bu arada hip-hop bölümü demişsin dostum zaten burası hip-hop bölümü gibi oldu sadece raple ilgili bi olay olursa(yani tanıtımıyla ilgili) müzik türleri bölümüne taşınmasını sölerim ama hip-hop benim müzik türleri bölümümün ilgi alanına girmez emin ol o ayrımı yapamıcak kadar kara cahil biri olsaydım o konuşarın hepsi müzik türleri bölümümne taşınmış olurdu . . .

siz ilk olaylardan olayı beni sürekli taraflı olarak yargılıorsunuz ama sizin yaptığınızı başka kimse yapmıor bana laf atan sizsiniz. . . beni bu tartışmalara sürükleyen sizsiniz 1 yıl önceki konuyu en üste çıkaran sizsiniz ben başka ne diim. . .

ben hip hopla rap arasındaki ayrımı yapıorumda siz rock ile metal arasındaki ayrımı yapamıorsunuz dün ircdede konuştuk ;)

nese sallayın boşferin. . . zaten hip hopun temeli bir bpşvermişliktir dimi o yüzden savunduğunuz kültürde olduğu gibi yaşayın ;)

a.k.a_rap' Alıntı:
kabul edin türkiye rapi cezayla tanıdı.tabi cartelde wardı ama.ceza daha çok sevildi.

benim için havada orta parmaklar
gören adam sanar hepsi yaw**klar
son kalenderi ceza sizi paklar
zevk-i sefa yok sizi uçun alcaklar...

Türkiye rapi cezayla tanıdı ama cezanın sago kadar iyi olmadığı kesin

SipA HerSeye Eiwallah Diorumda... Burda Eski Yeni oLayı yapıoSun... KarsıLastırırsak Burda Bizden Daha Eskisin, Biz NormaL Useriz Sen Mod'sun oke?...

şurada tartışa tartışa adamı deli
ettiniz walla. rap i zaten pek zevmezdim
sizin sayenizde nefret ediyorum.
lem bune çete gibsiniz gerçekten.

gidip başka bir şey için birlik olun
desek herkez ayrı bi yere dağılır.
niye çünkü hayat gerçek ama rap hayal ve boş

ArkadaşLar bak qördünüzmü Burdada EziLdik :)

YorumLarın Sayqı Duyuorum DeSaNTRaLiZaSYoN. Eiwallah...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:

sonunda des ben senin kadar açık söliemiodum ne diim güsel demişsin . . .

sanırım bu çete gibi lafı açıklıor herşeyi. . .

rap ne hayal ne do boş bir müzik sozlerımızde yanlısları eleştirmek mi boş olan şey ++ama 1 yıl oncekı konu bu sıpada haklı++ayrıca kimse cezayı falan da bos yere sawunmasın adamın hayatı yanlıs rap underground muzıktır ole kalmalıı rakın kokta roko reklamlarında rap olmamalı eger oluosa bnm ve bnm gibilerin emekleri boşaa nerde eski cezaaa mutevazi cezaa

bölünüp, kavga etmeye gerek yok sonuçta rap de rock da bu ülkede underground takılıyor. aslında bu adamların okuduğu yayınlar, albümlerini buldukları yerler aynı sayılır. rapin şu andaki en büyük isimlerinden ceza ben herşeyi dinliyorum siz de dinleyin diyor, sagopa zaten metal dinleyicisi slayer v.s. gibi grupları dinleyen bir insan. kullandığı müzikleri aldığı gruplar genelde yabancı underground metal grupları. rap - rock diye kavga etmeye gerek yok. kavga sebepleri zaten ortalarda dolaşan özentiler. Peace ve respect!

ceza yı oldum olası sewmem zaten.. işte rap i hedef alan bazı adamlar cezayı baz alarak rap ı karalıyolar ve ceza bence rap icin iyi bi örnek önderLik tesKil etmioR... sewmioRum adamı... Kimse türkce rap cezayLa cıktı demesın ben underground dınnıodum halada öle... ama cezanın katKısı yok mu war ama benı baglamıo ceza üzgünüm...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:

bizim kimsye rapi sevdirme gibi bi gayemiz yok,isteyen dinler istemeyen dinlemez..

DKC' Alıntı:
bizim kimsye rapi sevdirme gibi bi gayemiz yok,isteyen dinler istemeyen dinlemez..

ewt sana katılıyorum o yuzden uzatmaya gerek yok
begenmeyen ceker gider
siz metalden yada underground dan ne anlıyorsanız biz de rapten onu anlıyoruz
isteyen ceza dinler isteyen sago dinler
keyif onundur yane... :cool:

Geri