Rockcılara Rapci CEZA !

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Pozitif Tanıtım ile İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle Coca Cola’nın sponsorluğunda bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Rock’n Coke İstanbul 2005 Festivali’ yağmur ve protestolarla başladı. Hezarfen Havaalanı’nda kurulan 300 dönümlük ‘müzik kasabası’ onbinlerce müzikseveri bir araya getirdi.

Zaman zaman etkili olan sağanak yağışa rağmen festivalin keyfini çıkaran rockseverler, boş zamanları top ve frizbi oynayarak ya da lunapark alanında alternatif eğlencelerle değerlendirdi. Burn sahnesinde alternatif etkinlikler gerçekleştirilirken, ana sahnede de Rashit/Hahih Elias’ın ardından Pamela, Ceza, The Tears, Skin, Korn ve The Cure konser verdi.

Günün belki de en ses getiren performansı, Ceza konseriydi. Grup sahne alınca ‘rockçı’ ‘rapçi’ tartışması ortaya çıktı. The Korn, The Offspring yazılı t-shirtlerin çoğunlukta olduğu, siyah giyimli, siyah makyajlı, uzun saçlı katılımcılar, Ceza’yı yuhalayıp ‘Rock! Rock!’ diye bağırmaya başladılar. Sol elleriyle Heavy Metal işareti yaparken, sağ ellerinin orta parmağını kaldırarak da ‘Ceza, s... git!’ diyorlardı. Ancak, Ceza bu tür tepkilere alışmış olacak ki, ‘müzik barış ve kardeşlik içindir’ diyerek konserine başladı. Konserin ilerleyen dakikalarında Ceza ile seyirciler arasındaki el hareketi yarışı tırmandı. Sessiz ‘Ceza’ dinleyicileri, grubun cümleleri ve coşturan performansıyla kısa süre sonra hep beraber zıplayıp, şarkılara eşlik ettiler. ‘Rock’n Coke’ta yarın da Manga, Replikas, Nacao Zumbi, Hot Hot Heat, Şebnem Ferah, Apocalyptica ve The Offspring, rockseverlerle bir araya gelecek.

-------
Cezanın ne işi var orda bi fikri olan var mı? :D

dostum birden bi sıçrama yaşadı,
tamam ceza yı çok dinledik ama şu düet lerden sonra çok düştü gibi bence...
sagopa çıksa güsel bi cevap verirdi o rOck çulara:p

konu müzik genel bölümüne taşınmıştır...

(linkin park gelmedikten sonra ben gitmem rock'n coke :D ama hakkaten ceza'nın ne işi var bi kere organizasyonun adı rock'n coke rock konserleri olcak banada saçma geliyor)

CeZa zaten adam değil . Reklam olsunda nasıl olsun diye takılıyor sağda , solda .
O organizasyonu düzenleyenlerde CeZa'nın ne alaka olduğunu söyleyecek olan kesimdir .
O kadar çok rock'çı varken sen gidip rap'çi getirirsen etkinlik ismine terk düşer .
CeZa hak ettiği ilgiyi almış orda . Ben rock'çıları destekliyorum . İyi olmuş Ceza'ya .
O gitsin saçma sapan şarkılar söylesin . Rock etkinliklerinede birdaha katılmasın .

cezaymış.... ordaki çogu seyirciye aptallar diye bagırdı herkes alkışladı herifi..

FBozkanFB' Alıntı:
cezaymış.... ordaki çogu seyirciye aptallar diye bagırdı herkes alkışladı herifi..

Cezanıın bulunduğu her konser olaylı geçiyor zaten bu bir gerçek !
Adam polemiklerin şahı..
düzgün çıksın rapini yapsın
ona göre herkes aptal
Ceza şu sıralar iyice havalandı bence..
o hiçbir şeyi haketmiyor
gün geçtikce rap diye savunduğu müziğin içine ediyor
Kıraç'a yöneldi reklam oldu
rock'n coke la gündeme oturdu
bence defolsun gitsin fare deliğine dönsün
sıktı bi yerden sonra :mad:

cezayı boş verin...yaaaaaa....

underground yapsın ama yapsın yane...
oldu yane sago da çıksın televizyonda ana avrat küfretsin olurmu böle...
rap i kötülemeyin çünkü hiçbiri kültürümüz değil aslen, rock da bi zamanlar böyle karşılanıyordu unutulmasın...

Leke' Alıntı:
CeZa zaten adam değil . Reklam olsunda nasıl olsun diye takılıyor sağda , solda .
O organizasyonu düzenleyenlerde CeZa'nın ne alaka olduğunu söyleyecek olan kesimdir .
O kadar çok rock'çı varken sen gidip rap'çi getirirsen etkinlik ismine terk düşer .
CeZa hak ettiği ilgiyi almış orda . Ben rock'çıları destekliyorum . İyi olmuş Ceza'ya .
O gitsin saçma sapan şarkılar söylesin . Rock etkinliklerinede birdaha katılmasın .

aynen ktılıyorum duygularıma tercüme ettin teşekkür ederim

bence boşverden öte Rock'n Coke nasıl böyle bi salaklığı iki sene üst üste yaptı?! Onu anlamak zor. Geçen senede 50kuruş çıkmıştı..Bi halta benzemio rap müzik..Zaten yanlış söylüyoruz rap müzik değil adamlar bıdı bıdı konuuşuyo..Melodi nerde? Söz istiosan git şiir oku kardeşim..Ceza'ya az bile yapılmış bence.. Ben orda olsam heraled sol bacaamı tutar gösterirdim :D

siee .....................allah cezanızı versin :)

rap sadece ceza dan ibaret değildir kardeşler..
rapi cezadan çok daha güzel yapan isimler var piyasada..
ama konuya katılıorm rock festivalinde rap alakasız...
sagopa yı tanıyın derim...

Fifty Cent'te Aynı Sahneye Cıktı...
Ceza Rock istanbuL'a cıktı..
Ceza Saqyı we Barıs Muzik için derken Rock'cıLar Orta Parmak Yaptı... AptaLLar Die Baqırmasının Sebebi Bu...
Organizasyonu YapanLarın biLet satısını YükseLtmesi için CıkarıLdı Ceza. OrganizatörLer başarıLıda oLdu bu Konuda...

'' Sayqı ve Barıs Muzik için Her Sey. Orta Parmak Yapan Arkadaşlar OnLarı Ewe Götürün Bence ''.

Allah Rap'in Ceza'sını Verdi...

dogru soleyeni dokuz koyden kovarlar lafı her zaman gercekligini koruyacak anlasılan :goz:
bu sarkı sozleri biraz olsun dusunmeniz yardımcı olsun.ne dersiniz hee :) :cool: :sigara:

*kalbim reosta:

''Eger sende yolsuzluga eslik ediyorsan
Rüsvet torpil desifre olmus sirlar
Bana sormali nasil geçti o güzelim yillar
Devletin mali deniz yemeyen keriz düsüncesiyle doldu keseler
Haram lokma geldi geçti bogazlardan
Halkin hakkini yiyen aldigi maasin hakkini veremeyen Pehh!
Bu da yetmezmis gibi karsiliksiz islere hayir diyen
Allah hesabini soracaktir herseyin
Herseyin yola girmesi için
'Biraz daha fazla yemeyin beyim!!''

*sabah bastı geceyi
''Savaş yakınsa akıl aklımda buradadır biz sakınalım barışa çare bakınalım
Çok hasta o kanı akıtanın hesabı çoksa nakit alın pardon şu camı kapatalım
Bu çok soğuk bir dünya napalım biz patron üşümüş ortadoğudan yakıt alın
İyice kanıda akıtalım ki izimiz olsun kahrolun savaş bir sayfa kapatalım
Yoksa bizde yakılalım düşman hep markajımda sizde yakın alın hoop terörü yakın atın
Ceza adım ve acı tadım bir miğfer bir bomba bol mermi ve tüfek alın
Fakat ölen her masum çocuk içinse kına yakın bana bakın lan şimdi savaşı çizdim karaladım
Koca bir dünya paraladın iki seferde yaraladın hiçbir işede yaramadın çocuklar öldü kaldı
Hep sakat sorumluları paravanın sen arkasınamı sakladın...
Bu hergün olmasaydı çocuklar hergün ölmeseydi mayınlı tarlalarda hep açardı
Çocuklar hep saçardı güngebün çiçek bu dil benim bu rap yetermi banşa
Çekilmiş her bir film savaş dolu çocuklara kalaşnikof ve çikolata
Al capone yada militan olma evlat hadi barışa doğru koş...''

*panorama harem:
''Günahla ekilen tohum, kabusla erikilen toplum, ne yaptınız bu gençlik için heh, tarihle övünün, dövündük her ölümün her yenilginin ardından, alınan dersle kader bela başımdan eksik olmaz, balıkmı başta koktu yoksa balığın başımı koptu, balığın başına geleni pişmiş aşına bakta gör, sence bir ömürün, sonumudur asitli miğde, içinde ok taşır bu insan söyle kibir kime niye kime kısmet kime niye nazet, bekler benden ama sahte gülüş ifaden...''

deerparty' Alıntı:
'' Sayqı ve Barıs Muzik için Her Sey. Orta Parmak Yapan Arkadaşlar OnLarı Ewe Götürün Bence ''.

Allah Rap'in Ceza'sını Verdi...

+1

doğru söze ne denir ki :D

kabul edin türkiye rapi cezayla tanıdı.tabi cartelde wardı ama.ceza daha çok sevildi.

benim için havada orta parmaklar
gören adam sanar hepsi yaw**klar
son kalenderi ceza sizi paklar
zevk-i sefa yok sizi uçun alcaklar...

yorum yok sadece bu.........
kendi çekimimdir:cool: :hhman:

bu konu hala mı tartışılıyor..
polemik yaratarak bi yerlere gelmeye çalışan piyasada ki salak insanlardan biri..Sittin sene gitmem zaten o aptal organizasyona..gitsem de orta parmağımı kaldırınca geri indirmem..yaparım bi şeyler :D

Ozzy666' Alıntı:
bu konu hala mı tartışılıyor..
polemik yaratarak bi yerlere gelmeye çalışan piyasada ki salak insanlardan biri..Sittin sene gitmem zaten o aptal organizasyona..gitsem de orta parmağımı kaldırınca geri indirmem..yaparım bi şeyler :D

ozzy sene 2005 rock'n'coke olmuş yapılmış bitmiş bu yılkıne ise 1 ay kadar kısa bi süre kalmış sen eskilerdesin bilirisin eski ekibin mesajlarını gördünmü yenilerden nasıl ayırd edilior !!! biz sitedeki rapçilerin amacını bi kere daa görmüş olduk yorum sizlerin hh camiası. . .

SipA Kafam YarıLdı....

SipA Bunun tartısmasını DefaLarcca Yaptık...

Sipa Neymiş Bizim Amacımız Hh'de ?

Ewet LikeASouL Adam Oraya Cıkıor. Sayqı we Barıs İçin Muzik için Hersey dior. RockerLar MetaLciLer neise artık orta parmak yapıor... we Sen bunu oLumLu karsıLıosun...
HeLaL oLsun waLLaha...

BunLarda Yorumsuz :::

i73573_ceza5.jpg

i73572_Ceza4.jpg

i73571_Ceza3.jpg

i73570_ceza2.jpg

i73569_Ceza1.jpg

Geri