Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

daducugum!!!!!!!!!
ben geldum :D
sen yoğsun
ne ettiriyon gııııııı:eek:

hoşgeldin :melek
çok çok iyiyim özel işlerim vardı biraz uzak kaldım :aşk
buarada o avatardaki kalp benim içinmi atıyo :melek :p

sen napıon bakalım

esselamun aleykum

İnsanlar dünya ile zengin olmak istediklerinde, sen de Allah ile zengin olmayı dile (Allah'tan gayrısına bel bağlama). Onlar dünyayla sevindiklerinde, sen de Allah ile sevin.Onlar sevdikleri ile dost olunca, sen de Allah ile dost olmayı unutma! Onlar kendilerine izzet ve şeref versin diye büyüklerine ve efendilerine hallerini itiraf ederler ve onlara yakınlaşmaya çalışırlar .Sen de Allah'a halini itiraf et ve O'na karşı sevgili ol. Kuşkusuz böylece izzet ve şerefin en yücesine ulaşırsın. Bazı zahidler şöyle derler: ''Cennet ve cehennemi işittiği halde içinde Allah'a zikirle, namazla, Kur'anla ve ihsanla ittat edilmeyen bir vakit geçiren kimseyi bilmeyiz.

'' Nasihat eder; ''Ahireti ehline terk edip bıraktıkları gibi sen de dünyayı ehline terk edip bırak. Dünyada bir arı gibi ol. Böylece bir şey yediğinde güzel ve tatlı olanı yersin, yedirdiğin zaman güzelini yedirirsin ve bir şeyin üzerine düştüğün vakit de onu kırmazsın ve onu zedelemezsin.'' der.

İbnu'L Kayyim EL-Cevziyye

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Merve iim
seni sormalı?
Hakkında hayırlısı

iyiyim çok şükür hacı beklemedeyim malum 20 ağustosta açıklancak sonuçlar insan genede emin olamıyo kazandımmı diye hani yoksa biliyosun kardeşin puanın babasını yaptı:durdurun

iyiyim çok şükür hacı beklemedeyim malum 20 ağustosta açıklancak sonuçlar insan genede emin olamıyo kazandımmı diye hani yoksa biliyosun kardeşin puanın babasını yaptı:durdurun

eyvaLLah biLmem mi..
Allah razı oLsun sizLerden
ihLasLı gençLerin mimarisinde katkınız oLacak inşaLLah
DuaLarımız sizLerLe her daim

Umulur Ki Hoşunuza Gitmeyen şeyler Sizin Için Daha Hayırlıdır!

Allah (c.c.) buyurdu ki: "Savaş size farz kılındı, gerçi o size hoş gelmez. Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki, o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki,siz bir şeyi seversiniz, oysa ki, o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
(Bakara, 216)

esselamun aleykum ve rahmettullahi ve berakatuhu
Cumanız mübarek olsun!

Cümleten Selamun Aleyküm
Nasılsınız kardeşler?İnşallah cümleniz iyidir.Bizim işler karışık.Mola uzayacak galiba.Allah'a emanet.Arada bir uğrar,selam verir gideriz.Hoşgörürseniz.

Geri