Rezil Oldular Rezil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda mod luk yok ben oraya gıdıom ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
burda mod luk yok ben oraya gıdıom ;)

bı kac domaın panel ın resmını yollıyım onla gıt black e ver smod bıle yaptırır yalvar yakar senı :)

sen nedıon abı screenshot aldım hackhellın paıntte bıraz kurcalıyom hacked by ispiyoncu yazıp gondercem o adama buna atladıysa onun ıcın naapar bılmıoRUm artık ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
sen nedıon abı screenshot aldım hackhellın paıntte bıraz kurcalıyom hacked by ispiyoncu yazıp gondercem o adama buna atladıysa onun ıcın naapar bılmıoRUm artık ;)

artık sana bır hesap makınası yazar pascal da :)

Dark_Angel' Alıntı:
bı kac domaın panel ın resmını yollıyım onla gıt black e ver smod bıle yaptırır yalvar yakar senı :)

zuhahahhaa hakketen yaw bu hh panosu bile acaip değerliymiş .. şöyle boydan çekilmiş 3 beş fotoda bana göndersene satıp biraz yolumu bulurum bu lamerlere :)

hahaha ya bu adamlar tam rezil ya bida nasıl yönetime yazmışlar onlar bizim resimlerle uraşırken biz onların yönetiminde açıklarıyla uraşıyoruz :)

abi warya yarını iple cekiom (bu saatte uyuyodurda :) ) eleman ne yazcak baKAlım forumuna acıklaması ne olcak ...
du ben yerıne buluyım
hackhell bunu kaldıramadıgı ıcın boyle bı duzmeceye baswurdu fılan yazar heralde ;)

her gün bi tip çıkıyo ben hackledim diye bakalım daha neler görücez....ben seven kardşeimin sözüne bittim yaaa ''Allahım Kullarında Yarattığın Bu dünya Gibi Yuvarlak Oluyorlar Yeri geldiğinde'' koparetın beni seven:)reyting yapıyolar hackledik diye ama yine rezil oluyorlar...pes etmez bunlar çünkü neyle uğraştığını bilmeyen insan neyi yapacağını da bilmeezzz;)

iSpiYonCu' Alıntı:
abi warya yarını iple cekiom (bu saatte uyuyodurda :) ) eleman ne yazcak baKAlım forumuna acıklaması ne olcak ...
du ben yerıne buluyım
hackhell bunu kaldıramadıgı ıcın boyle bı duzmeceye baswurdu fılan yazar heralde ;)

hackledım yazan kısıden beklerım valla :) dua edelımde ındexte atmıstım tam zone-h ye kaydedecektım voltajlar dustu bılgısayar yenıden basladı.. bılgısayar acıldıgında ekledım zone-h ye ama hemen degısmısler ındexı kabul etmedı zone-h demesın :cool:

saglam yazdım senarist felanmı olsam acep :)

Eeee ne demişler...
Kimileri iş yapar...
Kimileri laf yapar...
Onlar anca laf yaparlar zaten...
Biz işimize bakalim...;)

saat 2 ve sadece 1 mod online.. :)

hh: 9 mod , 3 admin , 3 smod .. 15 yönetici :)

Dark_Angel' Alıntı:
artık sana bır hesap makınası yazar pascal da :)

Alıtı yapim derken teşekkür ettim Dark tuşlarıda karıştırdım.
Bana bir teşekkür borcun var unutma buna değil ama bir ara ödersin :D

Dicektim ki ben Delphi'de yada C#'yazayım isterse...
Benimki bilimsel hesaplamalarda yapar en azından :cool:

bim alacak verecek kalmadı he solıyım ettım tesekkur :)

Ulen Herkes Birbirine teşekür ediyor yokmu Bu kardeşinizede teşekkür :d

ne kadar komik ya sabahtan beri gülüyorum herifler bide nasıl yemişler ya ne kekolar var programcıyım diye geçiniyorlar bi hesap makinesi yazmışlar hayatlarında bide bana solariz şifreyi deyiştirdi demiş ben sunucuyu aldıgımdan beri şifreyi deyiştirmedik kocum salıyon bari tam sala :) rezilsiniz olm rezil peder olun ne diyim hackhell.com la uraşıcak adamlar diilsiniz bari daha çok internette rezil olmayın gerçi bunlarda yüz ne arar yarın nicklerini deyiştirirler heheh hadi bakalım. iyi geceler

Ahuhaha onlarmı nick deiştirecek Dünya Alem Biliyor Yuvarlak Olduklarını deiştirseler ne yazarki Ha Fıtbol topu Ha basket topu :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri