Rezil Oldular Rezil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimin şifresini lanlararın da eline saglık msjlarını görmüş olduk:D ezikler

obu bişi değilde sol abi şu yönetim resminin altında lavuğun imzası varya "grurla bakıyorum dünyaya" koptum valla:)

seven abinin her kelimesine +1 :)

hiç mi ortaya çıkmıycak palavrası sanmış acep :)

Aaaaa ha bunlara bak.Tüylerim diken diken oldu :) Dostları iyi seçmek lazım :D

o siteye girmeyeli ne kadar oldu hatırlamıorm galiba hazirandan beri bakmiorm oraya..
zuken midir çağrımıdır sizce imzasındaki server i nasıl aldı?
msn de bana türk cc varmı diye soruyodu:)

Beyler bence bu konuyu kahkahaya taşıyalım ordada biraz makara yaparız :D ee her zaman bu kadar ezik ve salak insanlar bulamayız değil mi ama :D:)

Biri bizim siteyi mi hackleyecekmiş tamam hackten anlamıyorum ama hosting firmasının adresini i bulurum kökten çözüm :boks:
pic0070smallwince1iq.jpg

aahah çok güldüm çok lamerler var bu w.rd.mda yazık çocuğa MaXcos lamer seni :p
hh de böyle fazla adam yok fazla böyle olan da bi iddiada bulunmuyo en azından diyo abi yardıma ihtiyacım var :) yardımını alıyo.ispiyoncu paintte bende yapıcam hh admin paneli hacklenmiştir diye anca onu yapıoz web hackingle pek aram yok :)

edit:

1-Dark_Angel hani msn kullanmıyodun :p

2-theblackdeath(w.domdaki) harbi ezikmiş acıdım bi de mod olucak :D :D :D

3-türk CC yi msnden arayan zuken e tek laf belediye versin evladım :D :D

4-komple güldürdükleri için w.domdaki tüm elemanlara teşekkür

5-ama en büyük teşekkür Solarize ve Dark_Angel a süper güldüm ellerinize sağlık

lan lan karnım ağrıyor gülüyorum...kıvır kıvır o biçim olupta sonra dark abiye laf atıyor peze**nkler şerefsiz hainler....Hani halkü güldürmek için soytarıılar olur aynı ona benziyorlar....Benım forumum bile geçti warDON'u onlinesayısında....paraylada üye oluyorlar, milleti sömürüyorlar sonra program çalısmıyor pmden msj atınca cvp bile vermiyorlar .... HAİNLER

aHUha Yeni GördüM ßuKonuYu aMa KoPTuM :d

adaMLara ßahk ßê..hePSi YaLaMaYMi$h ;)

sabah sabah iyi güldüm yaa :) napacaksınız arkadaşlar bu şekilde hayallerıni gercekleştirmeye çalışıyorlar ...
aman fazla kızmayın onun gıbı bır cok kısının amacı bu yanı hackhell ı hacklemek :)... sadece bunu soluyorum :)

allah allah msj yazıyom gidiyor .... moderatorlaer abicikler silmeyinde biraz süründürelim :D neyse kendi kuyusunu kendileri kazıyor...

ıcınızde blackdead ı tanıyanınız cok azdır
ben kısaca anlatım
SALAGIN tekıdır
valla bak sozu uzatmaya gerek yok :D
ıı cocukdu bır yerden sonra kendını kaybettı
smod olmus abılık yapıyor kardeslerıne :D lan bır gıt ısıne
ve hala tarık ordaysa demekkı w. eskı tas eskı hamam bence onlar hakkında konusmak zaman kaybı

bende tanıorum blacki kendini coder zanneden bi eleman:),

eskiden w. da coderim die hava atıodu,

şimdi nelere muhtaçlar,ark. ile beraber sürekli HH'yi karalama çalışmaları yapıolar:D

zaten kady abi çok iyi bi şekilde açıklamış:D

Mesajlarınızı Biraz yadırgadım cogunuz ******un eski modları ve userlarısınız yemek yediğiniz kaba pislemis gibi oluyosunuz orayı yererken her ne kadar su anki yönetimi sitenin asıl userlarını küstürüp sacma sapan kisiler tarafından yönetilir hale getirdiysede bazen ismin hatrı olur

bende ******un eski bir moduyum ama girmiyorum acıkcası oraya cünkü eski havası yok hh de dolasıyorum genelde
******un içinden kopup cıkan kişilerin böyle davranması pek hoş değil ( Nick benzerliği yoksa tabi )

Gene siz bilirsiniz tabi ama pek hoş gözükmüyor dısardan bakınca

bence orası kapatılsa daha iyi olur :)
gereksiz bi yer
PAYLAŞIMın en kralı burda

absorber' Alıntı:
Mesajlarınızı Biraz yadırgadım cogunuz ******un eski modları ve userlarısınız yemek yediğiniz kaba pislemis gibi oluyosunuz orayı yererken her ne kadar su anki yönetimi sitenin asıl userlarını küstürüp sacma sapan kisiler tarafından yönetilir hale getirdiysede bazen ismin hatrı olur

bende ******un eski bir moduyum ama girmiyorum acıkcası oraya cünkü eski havası yok hh de dolasıyorum genelde
******un içinden kopup cıkan kişilerin böyle davranması pek hoş değil ( Nick benzerliği yoksa tabi )

Gene siz bilirsiniz tabi ama pek hoş gözükmüyor dısardan bakınca

bak bu soledıklerınde haklı oldugun taraf var
aslında haklısın demem gerekır
karsımızdakıler baska bırı olsaydı eger
ama oraya en cok emek veren kısıler msj yazıyor su an bu baslıga

demekkı bı bıldıgımız var

ve rahat durmayan bız degılız

Kady Güzel bir yaklaşım Teşekkürler....

Oradan Ayrıldığımız ilk dönem içinde ora hakkında konuşanlara biz karşı çıkıyorduk ama oradaki kendini bilmez zibidiler bizimle uğraşmaya başladıklarında ki (çapları ne nasıl cesaret ediyorlar hayret ediyorum) bizden daha feci tokat gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri