Resident Evil 5 | 2009 & MULTI9 & FuLL & HH & RS |

Benim soruna hala bir cevap yok!
Teşekkürler paylaşıp kaçan arkadaşa !! Yine de emeğine sağlık 8 Gb boşa indirdik.

kinov iyisin iyi...

Soğalasın gardaş :) bakalım vakit bulabilecekmiyiz

Daha 43 Part İndi Akşama Biter İnşallah Bakarız Nasılmış:D

Bu Oyun Alt Yazısı Falan Nie Caponca:D

bi dakika bi bakıyım evet burda kalite kokuyo :p

teşekkürler

oyun süperde nasıl ingilizce yapabilirim acaba :) bu saatten sonra bide japoncamı öğreneceğiz usta :S

Smocalypse arkadaşım setup japonca değil dil bozuk sanırım.neyse sen çıkan pencerelerde sürekli ortadaki seçimi tıklayarak devam et.(next diye düşün)kurulumu bu şekilde tamamladım bende.bittikten sonra crack işlemi yapıp resident evil 5 launcher ı çalıştırınca bir pencere açılıyor.bu pencerede "run resident evil 5 direcx9 version" u tıklayıp oyuna girebiliyorsun.Ama bundan önce pencerenin sol üst köşesinden Language yi English olarak seçiyorsun.Hepsi bu kadar.yapamazsan eğer google "resident evil 5 kurulum resimli anlatım" şeklinde aratıp bulabilirsin de.hadi kolay gelsin.

teşekkürler kardeş

slm
oyunu kurdum ama açıldığında kesik kesik geliyor siyah ekran ve yazılardan sonra
D3DERR_DRIVERINTERNALLERROR:present_result diye onarılmaz uygulama kapatma hatası alıyorum ..
neden acaba ve ne yapmam gerekiyor ..ilgilenen arakadaşlara şimdiden tşkler

çok güzel oyun ama bir yerde oyun takılma yapıyor anlayamadım sebebini sanki ekran kartı yetersiz gibi davranış sergiliyor oyun...ama yükleyen arkadaşa teşekkürler...

Bu oyun cpu 3.20 ghz işlemci,1gb ram ve 512 mb ati radeon HD 2400 pro ekran kartıyla oynana bilirmi?

indiriyorum dai ellerine sağlık =)

nativePC/Image/LoadResource.arc''2 bu dosya kaçıncı part da acaba bende bu dosya yok diye hata verdi ?

Resident evil serisi gibi oyun çıkmadı.üzerine tanımıyorum başka oyun.

eisure Suit Larry: Box Office Bust

Emeğine Sağlık Teşekkürler

Geri