Resident Evil 5 | 2009 & MULTI9 & FuLL & HH & RS |

bu kullandığım cryptoload programı sürekli takılıyor daha iyi indirme programı tavsiye edebilirmisiniz

Bu Oyunu Ps3 Te Bitirdm Süper zevkli Bi Oyun Başına Oturdunmu Kalkamıyosun!!! =)

arkadaşlar ben oyunu bir türlü save yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

indirmeye başladım

sen bi tanesin özgür dai :D

benim setup ım japonca başladı nasıl düzeltebilirim onu?

Bir kişi bile neden benim sorduğum soruya cevap vermiyo acaba :)

Smocalypse arkadaşım setup japonca değil dil bozuk sanırım.neyse sen çıkan pencerelerde sürekli ortadaki seçimi tıklayarak devam et.(next diye düşün)kurulumu bu şekilde tamamladım bende.bittikten sonra crack işlemi yapıp resident evil 5 launcher ı çalıştırınca bir pencere açılıyor.bu pencerede "run resident evil 5 direcx9 version" u tıklayıp oyuna girebiliyorsun.Ama bundan önce pencerenin sol üst köşesinden Language yi English olarak seçiyorsun.Hepsi bu kadar.yapamazsan eğer google "resident evil 5 kurulum resimli anlatım" şeklinde aratıp bulabilirsin de.hadi kolay gelsin.

arkadaşlar benim bu oynla ilgili bi sorunum var elimde snopy sg-404 game pad var oyun içinde anoloğu açınca normal yön tuşları çalışmıyo ama pes 2009 da anoloğu açınca yön tuşları çalışıyo bu problem okadar önemli değil ama yön tuşları kısa yol göre görüyo yani acil durumlarda çok işe yarıyo oyunun launcher/settings sekmesini tıklayınca oyundan atıyo napabilirim bi fikriniz varmı acaba...

th_adsz-2.jpg

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum . Ne yapmalıyım

ohaaa 75 part rapid şifreside yok inmez bu ellahm :D

maşallah dai net bağlantın kopmasın ne denirki başka =)
d3d hatası alan arkadaş ekran kartının driver ını güncellersen sorun düzelir...

Geri