- Reaction score
- 0
TV den izlediğim kadarıyla RTE hiç bir neden göstermeen Veli Efendi Hipodromuna Gitmemiş İptal etmiş Hipodromda çok yakın patlama yerine CNN Türk haber de duydum.
ne olmuş gitmediyse
ya lütfen arkadaşlar bari böyle bir olayda siyaset yapmayalım
lütfen
hepimizin başına gelebilirdi böyle bir şey
Arayıp gitme saldırı yapcaz demişlerdir...
Kankaları nede olsa
Kankaları nede olsa
acık acık de ne demek istiyorsan
Diyen diyecegini diyo başbakanında uyuyo :goz:
Hipodrom ile Bombanın patladığı mesafe arasında kilometreler var kardeşim elinize fırsat geçdimi hemen RTE suçlayın 140 yaralı 13 ölü var suçlanacak birileri varsa Oraya Bombayı koyan Şerefsiz Terör örgütleridir..
Kim kimin kankası ? Ergenekon'cular Toplandıkça bombalar patlıyor Bombayı Pkk Patladdıysa bile Ergenekon Pkk arasında bağ olduğu söyleniyor Baykal Egenekon'un avukatlığını yapıyor ya 5 milyon dolarda Ergenekonculardan aldığı iddia edilen kayıp trilyon olayı var kaynak derseniz Ergenekon İddianamesinde geçiyor..
Birde kaynak vereyim ERGENEKON'DA BAYKAL'A DESTE DESTE RÜŞVET PARASI
Seninde kaynağını merak ediyorum
ergenekon idianemesine kesinlikle inanıyorsan orda başbakanının mehmet ağar 60 milyon ytl verdiği sırf erkan mumcuyu bloke etmek için yani korktu DP nin kurulmasında Baykalı günahım kadar sevmem ama sizde ironilere girmeyin o idianemenin herşeyine inanıyorsan başbakanın çok ş..siz biri olduğunuda kabule edersin
60 Milyon Ytl mi muhahahahaha 60 ytl vermişse vermişdir milyon'u eksik adam zaten %50 ile iktidara gelmiş Dp nin kurulmasından ne korkacak yahu hem ben iddianamede böyle birşey hatırlamıyorum kaynak göstersene
evet benimde dikkatimi çekti Tayyip yardımcısını gödermiş beni temsilen git diye....
adım gibi eminim haberi vardı bilerek gitmedi..... başbakan yardımcısı telefonla söyledi hatta şöyle bi uslüp kullandı...
" hayır efendim kesinlikle böyle bişe olamaz olurmu öle şey yahu ve başbakanımızı temsilen ben gittim" diye bi konuşma yaptı ve sanki suçluymuşda kabul etmiyomuş gibi heyecanlı bi ses tonuyla.....
sarı çizmeli mehmet ağaya anlat sen onu.....
başbakan yardımcısı olmuş ama çok açıkları var.....
milleti böyle kandırıyolar işte... orada sıkı güvenlik yahut önlem alınabilirdi..... bunu yapmadılar bir sürü insan öldü...
yapmayın arkadaşlar. RTE gitmemiş ama orda bakanlar vardı onlar adam değil mi? madem haberleri vardı o bakanların ne işi var orda. RTE nin haberi var ben gitmeyim sizde önlem almayın ölen ölsün diye düşünebilir mi? Bu nasıl düşünce tarzı bu nasıl yorum.