Recep Tayyip Erdoğanın Haberi Önceden Almış Olabileceği Söyleniyor

bu yazıları yazanlara acıyorum elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz dimi saldırın .. ne oldu akp hortumunuzumu kesti. yoksa pkk taraftarısınızda ülkeyi bölmeyemi çalışıyorsunuz.

sınıflandırma yapmayalım odak haline getirmeyelim insanları.

ayıp ordaki insanlarda zaten huylanıyormuş insanlar aranıyormuş şüpheli görülenler tutuklanıyormuş. yani bi istihbarat varmış ama emin deilmiş kimse burda erdoğan tam saatini biliyormuş demedi sadece ihtimal yüzünden gitmedi. ama insanlar uyarılsaydı bişey olmazdı.

sen ülke bölmeyi Türk Tarihinin en büyük destanlarından birinin ismini bi opersayona verenlere sor. asıl tarih bilinci, ve toplumun dayandırıldığı değerleri yıkmayı planlayanlara sor. onlar kendilerini kurtarıcı görüp ergenekon demiş olabilir ama sen niye ergenekon terör örgütü diyon asıl bozguncu lar senin savundukalrın.
ithamlarında dikkatli ol.

ayrıca sen burda ne yazarsan yaz benim düşüncemi değiştirebilirmisin? HAYIR
keza bende seninkini değiştirebilirmiyim HAYIR

yani burdaki tek amaç bilgi paylaşımı en azından benim yapmak istediğim bu. yazılardan bunu anlamalısın arkadaşım.

sınıflandırma yapmayalım odak haline getirmeyelim insanları.

ayıp ordaki insanlarda zaten huylanıyormuş insanlar aranıyormuş şüpheli görülenler tutuklanıyormuş. yani bi istihbarat varmış ama emin deilmiş kimse burda erdoğan tam saatini biliyormuş demedi sadece ihtimal yüzünden gitmedi. ama insanlar uyarılsaydı bişey olmazdı.

sen ülke bölmeyi Türk Tarihinin en büyük destanlarından birinin ismini bi opersayona verenlere sor. asıl tarih bilinci, ve toplumun dayandırıldığı değerleri yıkmayı planlayanlara sor. onlar kendilerini kurtarıcı görüp ergenekon demiş olabilir ama sen niye ergenekon terör örgütü diyon asıl bozguncu lar senin savundukalrın.
ithamlarında dikkatli ol.

ayrıca sen burda ne yazarsan yaz benim düşüncemi değiştirebilirmisin? HAYIR
keza bende seninkini değiştirebilirmiyim HAYIR

yani burdaki tek amaç bilgi paylaşımı en azından benim yapmak istediğim bu. yazılardan bunu anlamalısın arkadaşım.

Bütün kelimelerin...vede dolayısıyla cümlelerin miş ...muş... ile bitiyo; Ve sen hala insanlarla bilgi paylaştığını söylüyorsun!!!

Bütün kelimelerin...vede dolayısıyla cümlelerin miş ...muş... ile bitiyo; Ve sen hala insanlarla bilgi paylaştığını söylüyorsun!!!

Türkçe bilmiyormusun ona miş li geçmiş zaman derler başkalarından duyduğun okuduğun öğrendiğin herşey için kullanılır. tabi mış-miş olacak orda deildim ya, isthibaratı ben almadım ya sana -di li geçmiş zaman kullanayım. ve ben zaten sadece duyduklarımda kullandım yani ilk cümlede kendi fikirlerimin neresinde var miş

her şeyi toz pembe gören arkadaşlara sesleneyim bende..... aklınızdakiler kadar saf değil hiçbirşey... bizde bu topraklarda doğduk büyüyoruz nedensiz çamur atmamaktayım.... bakıyorsunuz ama göremiyorsunuz... eminim 18 yaşından büyük insanlarsınız ki böyleyse bi bakın etrafınıza araştırmanızı iyi yapın derim...

o senin bakış açına bağlı kardeşim. en büyük vatan hainini getir oturttur başbakan diye böyle bişeye göz yumamaz. Bütün dünya bu haberi yazıyor. Ayrıca haber alınmış ise neden sadece başbakan kaçırılıyor diğer bakanlar neden kaçırılmıyor.

Hipodrom ile Bombanın patladığı mesafe arasında kilometreler var kardeşim elinize fırsat geçdimi hemen RTE suçlayın 140 yaralı 13 ölü var suçlanacak birileri varsa Oraya Bombayı koyan Şerefsiz Terör örgütleridir..

Ben bombayı tayyip patlattı demiyorum. Şimdi haber bülteninde alt yazı gecti:
Bombanın patlıcagı yere 5 dk uzaklıkta pir toplantısı warmış bi anda iptal olmuş nedense....

yahu tv'lerde çıktı 1.si RTE Hipodrom'a gitmeyeceğini 1 gün önceden bildirmiş bomba çöplükde 1 gün mü beklemiş?
2.si Güngörendeki patlamanın Hipodrom'a ulaşması için anca atam bombası atmaları lazım ne 5 dakkasından bahsediyorsun (sanki erdoğan hipodrom'da olsa Bombanın hipodrom'a tesiri olacakmı yoksa 5km çapında parça tesirli bomba yapdılarda benim haberim mi yok?

yuh be kardesim adamı pkk yaptınız simdide zuahahaha

Geri