Rapidshare.com'da Beklemeye Çözüm Legal Bir Yöntem

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
Bu rapid konusu çok çetrefilli ve kuşkucu bir konudur. Google da geçen tüm ücretsiz rapid indirme işlemlerini okuyup denemişizdir ama hiç biri gerçek sonuca varmamıştır. Benim bulduğum yöntem tamamen benim yani Delirtenadam'ın buluşudur. Bu yöntem 21.12.2009 - 01.01.2010 tarihinde denenmiştir ve çalışıyordur.

Yabancı bir yazılıma gerek duymadan indirdiğiniz dosyanın arkasından hemen diğer bir dosyayı indirebileceksiniz.

Kullanılacak Programlar :
Firefox
Firefox tarayıcı | Daha hızlı, daha güvenli ve daha özelleştirilebilir | Mozilla Europe

FlashGot - Firefox Eklentisi
http://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/latest/220/addon-220-latest.xpi?src=addondetail

FlashGet 3.0 Beta
http://down5.flashget.com/flashget3.2.0.1060en.exe

Üst bölümde bulunan programların hepsi yasal ve virüs içermeyen programlardır o yüzden tüm linkler programcıların sitesinden alınmıştır.

Programları yükledikten sonra ilk olarak FlashGet Beta 3.0 programınız açık halde olsun ve rapid linkinizi firefox'ta açın.

Download butonunu tıkladığınızda karşınıza download yapılması için seçenekler çıkacaktır. O seçeneklerden FlahGot seçeneğini seçin ve tamam diyin. FlashGet Beta 3.0 programı indirmeye başlayacak. İnme işlemi bittikten sonra hemen ardından modeme reset atmadan veya hıc bir işlem yapmadan tekrar aynı işlemi tekrarlayın.

Ben bu sistemle indirme işlerimi beklemeden yapıyorum ve bu sistemin çalıştığını yeni keşfettim. Belki bu sistemi bulan başkası olmuştur ama benim aramalarımda hiç rastlamadım. Belkide bende çalıştı ama denemekte fayda var.

Çalıştıran arkadaşlar lütfen olumlu veya çalıştıramayan arkadaşlar olumsuz yorumlarınızı bekliyorum ona göre yardımcı olmaya çalışıcağım.

Bu yazı ve sistem 100% Delirtenadam'a aittir.

Bilgi paylaştıkça güzelleşir mantığıyla bu yazımı kopyalayabilirsiniz fakat saygı maksatlı alıntı yaptığınızı belirtmenizi istiyorum.

Saygılarımla
Delirtenadam

Resimli İspat ve anlatım

1.Adım
img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 64% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
89778470.jpg

2.Adım
img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 64% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
93735319.jpg

3.Adım
img-resized.png
94680665.jpg

4.Adım
img-resized.png
16951740.jpg

5.Adım
img-resized.png
49696230.jpg

6.Adım
img-resized.png
56131005.jpg

Buyrun Buda Video Kanıtı
VideoWeed - Get high on VideoWeed | Flash Video Hosting

kardes sen bu işlerde cok acemisin galiba. rapid flashget ile
indirmelere yıllardır izin vermiyor. indirdigin dosyaların boyutlarına
bir bak bakalım. gercekten de indirmek istedigin dosyalarla aynı
boyutta mı? veya indirme işleminin sonuna kadar bekle, sıkıntısız
iniyor mu die bir bak bakalım.

iyi niyetli bir calısma yapmıssın ama bende söylemesi: "işe yaramaz."

Yok abisi Majorshare'nin indiricisi ile devam....

mrb ben denedim linkler tam megabaytında sorunsuz iniyo 1 iki şeyde denedim çalışmasısorunsuz inen parta sorunsuz iniyo elinize sağlık

sonuç alan varmı arkadaşlar.deneyen varmı?bi zahmet yazsın

Geri