Rapid Premiumun mu yok ?.. GeL bakim =)

Ya Dayı Sen Ne Mukemmel Bı Insansın Ya :D Wlla Cok Teseekkurr :)

eline vede bilgine sağlık saol kardeşim

Işe yarıyor :) sağolasın üstad diğerlerinden daha hızlı ve iddaalı

oh be error error kafayı yediriyodu adama saqoLasın :durdurun

kardeşim çalışıyor diyorsunuz ama aynı anda 1 den fazla dosya indirmiyor....ne alakası var premiumla....

Yahu sana bedava indirme imkanı tanıyoruz sen gelmiş burda 2. dosyayı indirmenin peşindesin ne gözü aç adamsın yahu.. bunu buLamayanda var.. azLa yetinmeyi bilin önce..

Sitede şu an kullanımda olan premium kotası dolunca yenisi ile değiştirilecek arkadaslar.. Mümkün oldugunca güncelliycez hesaplari..

kardeşim çalışıyor diyorsunuz ama aynı anda 1 den fazla dosya indirmiyor....ne alakası var premiumla....

sende pre yi bulmuşun 2 tane aynı andayı ne yapacan Allasan :)

Al sana rapid

a2w0sw.jpg

al rapidpre.com çalışıyor işte yalanmı söylüyoz

2mcx0uu.jpg

kardeş sen iyimisin ne kotası ne premiumu bilip bilmeden konuşmayalım..lütfen...

premium hesaptan indirme mi yapıyor diyorsun yaniii..sakın bu dediğini başka yerlerde söleme millet bi tarafıyla güler sana...

dediğim gibi premium gibi değil yani aynı anda 1 den fazla dosya indiremedikten sonra hiçbir işe yaramaz.....
Sadece sen değil başkalarıda faydalansın diye aynı anda 1 indirmeden fazla yapamıyorsun. Biri bitince diğerini indirirsin.. Bana premiumu öğretme senin yaşın kadar premium kullandım ben..

bu konuya tek birşey söylenir :)

adam karmalizma :)

arkadaşlar sorunsuz bi şekilde indiriyor ben 21 tane rapid linki aynı anda indiriyorum hh tunnelden girin siteye sörümün rapidi

kardeşim bende 1 yıllık rapid premium var zaten...al bak...rapid premium aşağıdaki gibi olur..sizin verdiğiniz premiumla alakası yok:)

9984.jpg

Konu Başlığı Rapid Premiumun mu yok ?.. GeL bakim =)

1 yıllık pren varsa bırakta olmayanlar yararlansın

bu konuya girmen bile hata neyi ıspatlamaya çalıştığını anlamadım saat 23:43

rs dosyayı vermiyor pre slotlar dolu ve bu siteden son hızla dosya indirilebiliyor

boşver ya da :)

kardeşim bende 1 yıllık rapid premium var zaten...al bak...rapid premium aşağıdaki gibi olur..sizin verdiğiniz premiumla alakası yok:)

9984.jpg

Sana ben detaylıda anlatsam sen anlamazsın ne yazık ki.. O potansiyel yok sende.. Şu konuyu okuyan 300 kişi anladı sen anlamadın şu sitenin verdiği hizmeti. Sana 1 yıllık premiumunla mutluluklar.

arkadaşlar şöyle bir husus var
kullanıcı adı ve şifre büyük harflerle yazılacak yoksa kabul etmiyor

Geri