Site aktif arkadaşLar indirme yapabilirsiniz..
kardeşim çalışıyor diyorsunuz ama aynı anda 1 den fazla dosya indirmiyor....ne alakası var premiumla....
kardeşim çalışıyor diyorsunuz ama aynı anda 1 den fazla dosya indirmiyor....ne alakası var premiumla....
Sadece sen değil başkalarıda faydalansın diye aynı anda 1 indirmeden fazla yapamıyorsun. Biri bitince diğerini indirirsin.. Bana premiumu öğretme senin yaşın kadar premium kullandım ben..kardeş sen iyimisin ne kotası ne premiumu bilip bilmeden konuşmayalım..lütfen...
premium hesaptan indirme mi yapıyor diyorsun yaniii..sakın bu dediğini başka yerlerde söleme millet bi tarafıyla güler sana...
dediğim gibi premium gibi değil yani aynı anda 1 den fazla dosya indiremedikten sonra hiçbir işe yaramaz.....
arkdaşım benim dediğim premium olayı yok bu dediğinizi yapan bir çok site var..
önemli olan aynı anda indirebilmek 1 den fazla dosyayı....
kardeşim bende 1 yıllık rapid premium var zaten...al bak...rapid premium aşağıdaki gibi olur..sizin verdiğiniz premiumla alakası yok
![]()
kardeşim bende 1 yıllık rapid premium var zaten...al bak...rapid premium aşağıdaki gibi olur..sizin verdiğiniz premiumla alakası yok
![]()
arkadaşlar sorunsuz bi şekilde indiriyor ben 21 tane rapid linki aynı anda indiriyorum hh tunnelden girin siteye sörümün rapidi