Rap - Rock ..

bu konu geyik amaçLımı açıLdı ? eğer öyLe ise diğer böLüme taşıyında konuyu bu böLümü kirLetmesin..

Phrisme Ewet Geyik için AcıLdı Bi Sorunmu war ?

işini qeLmiosa Konuya Bakmassın Diqer KonuLardan Muhabbetine Dewam Edersin..

Emredersin Aby.. Başka İstek Arzu TaLep Arz'ın oLursa Pm'den uLaş o Zaman..

Evet sorun var.. Burası Müzik böLümü geyik böLümü değiL ona göre davranıLmasını istiyorum sadece !

Taşıyın konuyu geyiğe orada ne yapıyorsanız yapın bu böLümde yapmayın !

Siz kuraLLarı uyguLayında benim kimseden özeL istediğim birşey yok ..

KuraLLarı UyquLuorus Zaten. UyquLamadıqımız Zamanda BanLanıoruz Zaten :)

Forum : Tartısma PayLaşma we Tanışma pLatformudur...

DeeRPaRtY' Alıntı:

Forum : Tartısma PayLaşma we Tanışma pLatformudur...

bak bu doğru işte.. ama sende farkındasın ki böLümLer kategoriLer haLinde forum.. burası müzik böLümü Sohbet gırgır şamata böLümü değiL dimi ? bende diyorum ki sohbet gırgır şamata yapıLacaksa sohbet böLümüne taşıyın konuyu müzik böLümünü kirLetmesin .. andırsitent mi ?

Konu içinde ArkadaşLarımızLa Sohbet Etmemiz Gayet NormaL..

Önceki MesajLarı Okusaydın Sohbetin Boyutunu anLayabiLirdin...

Ayrıca. Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım, Şimdi Herkes FarkLı Ben HaLa Aynıyım..

rap e bir rock a iki... forever arabeskk...

Neyse daha fazLa post kasıpda mesaj sayısının yükseLmesini istemiyorum saçma sapan yazıLarLa.. ben rahatsız oLdugum konuyu beLirttim.. ister düzeLtirsiniz ister düzeLtmezsiniz.. ben sadece söyLerim ve sonucu izLerim.. siz sohbetinize devam edin..Bu konuda bir daha cevap vermicem onun için bunun üzerine cevap yazmazsan sevinirim.. KoLay geLsin..

wurkaç taktiqi Ha?

Farkındamısın Biz KonuyLa aLakasız Konuşuruz Die Yorum Yazdın En Başta..

Ama Son 1 Sayfadır Sadece 2miz Konusup BişeyLeri Cözmeye CaLıştık..

TekrarLıorum..

Forum, Tartısma Tanısma we Paylaşma Platformudur..

Benim qörüşüm Bu..

yazmıcam dedim ama zorLuyorsun beni haLen daha yazmak için.. son yazımı oku ne yazmışım diye iyice bak at gözLüğü iLe bakma yazıLanLara .. Bunun farkında oLdugum için yazmıcam dedim zaten.. ama sen kendini öyLe aLıştırmışınki bu şekiLde post kasmaya konu dağıtmaya hiç umrunda değiL .. bu sondu.. herhangi bir probLemin söyLemek istediğin birşey varsa bunu p.m yoLuyLa yaz.. buraya benimLe iLgiLi birşey yazma..

Arkadaşım Burda Benim qeneL oLarak TakıLdıqım böLüm Müzik böLüm.. Post

Kasma oLsaydı Bu. Herkonuya ''GüzeL PayLaşım TeşekkürLer Yazardım''..

Ben Yazıorum Sen Cewap Yazarsın yazmassın Beni iLqiLendirmez o..

Az Önce Dedin Yha ÖzeLden haLLetcek Bişeyim Yok.. Aynısını Ben Sana Diorum Şimdide ;)

alıntı yapmayı unttum neydi atın işte o resnii koyan ozenti genclik uyesi:) sana sesleniorm:)
simdi bakıodum burayada yine mi konusuo bu herif diye:) ve bişe farkettim:) bu psikolojiyle ilgli bişedir sen hani toplumda itilmis adam yerine konmayan herfler olur ya aynı onların davrandıkları gibi bi reaksıonla karsılık veriosun herkese nedendir artık bilmeme. olm tamam dinle rap ini de hip hop unuda ok ya aman be:) iki tane video tutturmususn giido ben sana bi video dokerm buraya azın acık kalır ole yerinde bi elnde mic bi eln havada yea yea yapmıo bizimkiler. hayvani yetenekleri var ama neyse.sen takıl bi buyu anlıycaksın olayları he bide sokaktaki tinercilerle aynı muziği dinlemekten ne zevk alıosun ve o muziği diliynince onlardan ne farkın kalıo burasını da sen dusun hade ben kacanzi:)

sokaktakı tınercıyle aynı muzıgı dınlemek... kardes sana bisey demıoRum .. hayır dersem bı mod olarak cok sert konusucam o da olmucak

Adım aLper... Özenti AyakhLarınıda Bırakh.. iStersen Senin bi Muzik biLqini öLciyim..

Burda Yazdıqım YazıLarı Takip Etmemişsin.. Bi Konu Yazmıştım.. Orda Rap'ciLer

oLarak Zaman itiLdiqimizdende Bahsetmiştim..

Lafta kaLma.. Koy wideo'nu Ortaya MarifetLerini qöreLim..

Geri