Rap - Rock ..

yaŞın ilerlesin mi :D bisey demiorum :D

deer diss patlatırsın gene : ))

cursedewren' Alıntı:
simdi bi kere basa hip hop u yazmıssın sonra rock i yazmıssın bu yanlıs!!:) sanki once hip hop cıkmısta sonra rock cikmis gibi!!2. olarak rock bi protest muzik tarzıdır icinde farklı tarzlar barındırır dorudur fakat koklu ve sanatlsal bir muzik turudur!.hip hop denilen anlamsız(ve bir okdar da yapımı kolay olan basit) muzikler turkiyede ozenti, varos kesinimin dinlediği ezilmis benliklerini o muziğin içindeki nefretle ortmeye calıstıkları bi muzik turudur. fazla dusuncelerimi aktarmıyım aslınada dusunceler diil ortada olan gercekleri fazla sunmıyım onunuze yoksa cephe alırsınız bana:)) rock a ozenti diosunuz size en basıtınden ornekler veriym cewrenizdeki rocker lara bakın toplumdaki statuleri nedir nasıl bi egitim almıslardır nasıl kişilklere ve beğin yapısına sahiptirler bir de hiphop dinleyen o kayıpğp genclik diye adlandırdıgmız kitleye bakın onları tanımlamym simdi asaglamıs gibi olurum o yuzden biraz dsunun tartın sonra savunun tarafında olduunuz akımı!sustum:):):)ii forumlar

dostum germe hiç kendini!! rahat ol biraz yasın ilerlesin soyle duzgun bi egitim al bak sende anlıycaksın ozman guleceksin bu haline o yazdıın anlamsız kelimelere:)) neyse ben kactım hadi bye herkese

Rock Protest Müzik tarzdır Hiphop & Rap Türkiye qercekLerini anLatan Yaşam Tarzıdır..

Burda Bi Yazmı yazmıstım 5 Ay Önce.. Aynı Senin qibi DüşünenLer için Rap'in Basit

Bi Müzik Üstüne Söz oLmadıqını AnLatmak için.. biLen biLir..

Rock Muzik Konusuna qeLince Burda SıpA Die bi Arkadaşımız wardı.. OnLa Burda Uzun Süre Tartıstık Rap Hiphop Rock MetaL Konusunda .. SıpA'da HackheLL'in En saqLam MetaLcisidir..

Cewremdeki Rocker'Lara Baksam.. Ben Bi Rock Bar'da caLışıorum... iStanbuL'da Rock Bar Hayatını Senden Daha iyi biLirim Bunada Emin oL..

iStersen Eqitim we Yaş Konusuna qirmeyeLim.. Yaşımı we aLdıqım Eqitimi biLmiorsun.. iLLede dipLıoma istiorsan Scanner'dan basarım dipLomamıda... we Yaşım için kimLiqimide..

Rock bir Müzik Tarzıdır Hiphop Yaşam Tarzı...

Siz Soad Adına Fan SiteLeri Kurup onLarın SarkıLarıyLa Kıçınızı Yırtmaya Dewam Edin

Bizde Amewrika we Soad qibiLere SözLer YazaLım ;)

HaLa Hiphop & Rap'in Basit Bi Müzik Üstüne Basit SözLer oLduqunu Düşünüorsan Şu 2 kLibi YouTube Üzerinden izLe..

1- Mt - Amewrika : http://www.youtube.com/watch?v=WWLFIgl9WQs

2- Pit10 - Ses Cıkarma : http://www.youtube.com/watch?v=CQh2iYzFmpw

Ke$h' Alıntı:
ewet hiphop kültür dür saten yaşam tarzıdır..

cok merak ediorm nasıl bir kulturdur acaba:) tamam hadi onu kultur sayalım rock nedir yasam tarzı diilmidir oyle bi kultur yokmu:) abicim ne dersenz diyin oyle kultur fln olmaz tam bende rap fln dinlerim az da olsa ama dinleyenle kesnlkle muhttab olmam var ole tnısklarım bnmde hey dostum bilememne fln diye konusup mimik ve jestlerle konusmanı guclendirmeye calısmak ustune bol seyler giyip bide kilolarca zimcir ve metal parcalrı takmak ve asırı ozenti bi biçmde konusmak kulturse biz bitmisiz demektir.neyse ya herkezn zewvki ayrıdır bunun içinde oyle kndimizi germeye gerek yok ben sevmiorm o tarzı ve oyle bi muzigin sanat olduunuda kabul etmiorm bu benim gorusum katılan katılır yoksada tın yanii:)

DeeRPaRtY' Alıntı:
Rock Protest Müzik tarzdır Hiphop & Rap Türkiye qercekLerini anLatan Yaşam Tarzıdır..

Burda Bi Yazmı yazmıstım 5 Ay Önce.. Aynı Senin qibi DüşünenLer için Rap'in Basit

Bi Müzik Üstüne Söz oLmadıqını AnLatmak için.. biLen biLir..

Rock Muzik Konusuna qeLince Burda SıpA Die bi Arkadaşımız wardı.. OnLa Burda Uzun Süre Tartıstık Rap Hiphop Rock MetaL Konusunda .. SıpA'da HackheLL'in En saqLam MetaLcisidir..

Cewremdeki Rocker'Lara Baksam.. Ben Bi Rock Bar'da caLışıorum... iStanbuL'da Rock Bar Hayatını Senden Daha iyi biLirim Bunada Emin oL..

iStersen Eqitim we Yaş Konusuna qirmeyeLim.. Yaşımı we aLdıqım Eqitimi biLmiorsun.. iLLede dipLıoma istiorsan Scanner'dan basarım dipLomamıda... we Yaşım için kimLiqimide..

Rock bir Müzik Tarzıdır Hiphop Yaşam Tarzı...

Siz Soad Adına Fan SiteLeri Kurup onLarın SarkıLarıyLa Kıçınızı Yırtmaya Dewam Edin

Bizde Amewrika we Soad qibiLere SözLer YazaLım ;)

HaLa Hiphop & Rap'in Basit Bi Müzik Üstüne Basit SözLer oLduqunu Düşünüorsan Şu 2 kLibi YouTube Üzerinden izLe..

oke hocam tamm sen de kendini kanıtlamaya calısma hiç herek yok.benm bahsettgm seyn ne oldunu biliosun neyse hadi eywallah:)

herkes kendi yaşantısını yaşasın bana saLça olmayın pLss..

Rap Benim Sanatım Kimse Karşı gelemez
Rap Benim Günahım Kimse hayır diyemez

hadi eywallah

cursedewren' Alıntı:
var ole tnısklarım bnmde hey dostum bilememne fln diye konusup mimik ve jestlerle konusmanı guclendirmeye calısmak ustune bol seyler giyip bide kilolarca zimcir ve metal parcalrı takmak ve asırı ozenti bi biçmde konusmak kulturse biz bitmisiz demektir.

yazdıkLarına Karsı Yorumsuz Bi Resmim..
i137915_ALpeRap.jpg

Ke$h' Alıntı:
herkes kendi yaşantısını yaşasın bana saLça olmayın pLss..

Rap Benim Sanatım Kimse Karşı gelemez
Rap Benim Günahım Kimse hayır diyemez

hadi eywallah

:):):) bak iste siz bolesinz artk zeka yasınızdanmıdır yoksa iq seviyenizdenmidir neditr bilemem flu goruosunuz hayatı, cogu seyi cabuk kawrayyamıosunuz:) sana salca olan fln yok dostm sen atladın bole boledir diye yoksa biz sana bişe demedk:) ilginc yaa:) BYE ya bu kadar guldugm yeter:)

DeeRPaRtY' Alıntı:
i137915_ALpeRap.jpg
yalnız benm yazdklarımda sadece giyim tarzı ozellileri yoktu baska seyler de vardı dikkatını cekerim ama onları da kanıtlamaya calısma okadar kasılma artık bence:)neyse ya dinleyn o muziigi ole yasayn ama onemli bi nokta var SİZİN SAVUNDUGUNZ O MUZİK COK GUZELMİS COK SANATLSALMIS GİBİ ROCK VE METAL E B.K ATMAYIN. ADAM GİBİ DİNLİOSANIZ DİNLEYN MUZİGNİZİ VE ONU KULTUR OLARAK ALGILISOANIZ DA OK AMA KENDİ OZGURLUK SINIRLARINIZ DAHİLİNDE YAPIN BUNLARI! BASKALARININ YAPTIKLARI MUZİK TARZINA ONLARIN HAYATLARINA VE YASAM BİCİMLERİNE LAF ATARK OLMAZ BU İŞ!

Buraya Konu Actım Rap - Rock Die.. Sen AtLadın... Biz Rock'cıLara FiLan Laf Atmadık..

Eqer Atarsakta En KraLını Atarıs..

Kanbıt için Su Anda Sadece Resmimi qönderebiLirim... we Rock'a MetaL'e Bok Atmadık..

Adam qibi dinLioruz Zaten Muziqimizi..

Bize Önce Sayqı Duy,Sonra eLeştiri Yaph..

Biz Sahnede Nescafe - Cigara Cekmedik.. Yeni NesiL'e Ne qüseL Örnek'Ler Dime?

Dediqim qibi Az Önce werdiqim kLipLeri izLeseydin Kime Laf Attıqımızı Cok ii anLardın..

DeeRPaRtY' Alıntı:
i137915_ALpeRap.jpg

:D:D:D:D:D

Anca guLerım ben boLe embe*iLLere :)

ama beLırtmek ısterım Rock taqıLıom desen RAP gıyınıosun RaPPeR ım desen(gıysıLerıne baqaraq soLuorum) senden RAP adına bı haLt da oLmaz.! kazaLa oLdu dıyeLım gıydıkLerınden Hip-Hop a nsL ımrendıgnın ortada özentiden başka bı sey degıLsın

Daha konunun tartısma adına acıLmadıgını anLıyamadın.! Mo*oN:Sopa

haaay allam yaaaa yine tartışma çıkmış:D:D
bi iki sazan atlıyo we olay uçuyo...
deer gene locked:p

4trymebaby' Alıntı:
:D:D:D:D:D

Anca guLerım ben boLe embe*iLLere :)

ama beLırtmek ısterım Rock taqıLıom desen RAP gıyınıosun RaPPeR ım desen(gıysıLerıne baqaraq soLuorum) senden RAP adına bı haLt da oLmaz.! kazaLa oLdu dıyeLım gıydıkLerınden Hip-Hop a nsL ımrendıgnın ortada özentiden başka bı sey degıLsın

Daha konunun tartısma adına acıLmadıgını anLıyamadın.! Mo*oN:Sopa

1- Sayın Mhal Arkadaşım Hiç Bi Zaman Rock DinLiorum Demedim.. Demekki Beni Tanımıosun Tanıyan Herkes Beni Rapci KimLiqimLe tanır..

2- Annenis aLtınızı BezLerken Ben Rap DinLiordum..

3- Özendiqim Bi İnsan warsa 1'i 2Pac'dir 2.'side Saqopa Kajmer'dir..

4- Eqer Sende Bi haLt oLursa Sen qöster kendini..

5- KLawyede oLmaz Bu işLer.. Madem Cok biLiosun Her Seyi ReaL aLemde qörüşeLim ;)

Edit: Ayrıca Konuyu Acan Benim ;)

heheheh ne güzel eğlenceli bi başlık
olmuş. deer arkadaş forever rock demiş
hemen sizin tayfa defol adamım falanda
filanda :] sizinle uğraşmak zevkli oluo
ama havamda değilim. yalnız şu cümlen
cidden bomba

bu tek kelimeyle anlamsız bi cümle. rapi koruyırum diye saçma kounşma lütfen :]

A.k.A_EjAy' Alıntı:
yaa dess abi konuyu karıştırma:D
şimdi birileri senden yüz bulup dalabilir:D

yok yaw karıştırmıom :] şimdi deer cvp atacak
kapışacaz onla :] heheheheh

DeeRPaRtY' Alıntı:
Des'im Desan'ım Desantralilaalalalizasyon'um :)

Türkiye GercekLerini anLatıor Derken

BunLardan Bahsettim. Bi Daa izLe :)

Sonrasında ise Benim yaşam Tarzım Bu :)

Bide Bizim Tayfa Yok. Ben Tek Başıma Kapışıorum :)

her müzik türü yaşamdan alıntı yapar deer. yaşamdan
bir an bir parça alır bunu inkar edemezsin. ama bence rap bi
yaşam tarzı değil sadece amerikada ezilen zenciler tarafından ortaya atılmış
kafiyeli soz yazma ve bunlari hizli hizli soyleme olayı :]ha ayrıca
tutupda rapi koruyorum diye rock o protest demek saçma canım benim
onu demek istedim ben :]

protest muzik: ulkemizde ozellikle 1970'li yillarin calkantili doneminde filizlenmeye ba$lami$ olan, halk muzigi formunu agir ve sert politik liriklerle susleyerek olu$turulan, gunluk hayatta egemen kuvvetin baskilari ve adaletsiz yonetimi altinda ezilen vatanda$i anlatan muzik turudur, zaten hitap ettigi kesim de cogunlukla toplumda ezilen, somurulen, isyan eden insanlardir. zaman zaman ozlem, hasret gibi duygular da parcalarda i$lenir. tarti$masiz (en azindan ben tarti$mam) ulkemizdeki en onemli temsilcisi ahmet kaya'dir. onu, yine bir o kadar degerli zulfu livaneli takip eder. bunlarin yaninda grup yorum ve kizilirmak da protest muzigimizde onemli bir yer tutar. aslinda arabesk muzik de bir tur protest muziktir, lakin ikisinin arasindaki fark politik duru$tur.

daha yorum yapmam kesinlikle :]
deer başkası bişe sölemesin pls
senle güzel güzel konuşuoz :]

Des Tabiki Her Tarz Yaşamdan aLıntı Yapar..

Şimdi Protest Muzik oLayını Adam Kendi Dedi.. Bende O Bakımdan Dedim ;)

Des Bu Mesajdan Sonra Benden Başka Kimse Yorum Yapmas :)

Sewiom Lahn Seni Hahahaah :)

Edit : Hea Bu Arada Tartısmak isteyen Herkese Acıqım isteyen İstediqi SekiLde Sewiyesiniz Bozmadan Dewam Eder..

Ben Sewiyemi Korudum Ama Siz EmbesiL qibi KeLimeLer KuLLandınız.. Warsa Sorunu oLan Dewam Ederim ;)

hıhı Olayaa baq be :D ii ki Forever Rock Dedim Ortaklq Karıstı :D

Geri