iSpiK
Kadim Dost
yaŞın ilerlesin mi bisey demiorum
deer diss patlatırsın gene : ))
deer diss patlatırsın gene : ))
cursedewren' Alıntı:simdi bi kere basa hip hop u yazmıssın sonra rock i yazmıssın bu yanlıs!! sanki once hip hop cıkmısta sonra rock cikmis gibi!!2. olarak rock bi protest muzik tarzıdır icinde farklı tarzlar barındırır dorudur fakat koklu ve sanatlsal bir muzik turudur!.hip hop denilen anlamsız(ve bir okdar da yapımı kolay olan basit) muzikler turkiyede ozenti, varos kesinimin dinlediği ezilmis benliklerini o muziğin içindeki nefretle ortmeye calıstıkları bi muzik turudur. fazla dusuncelerimi aktarmıyım aslınada dusunceler diil ortada olan gercekleri fazla sunmıyım onunuze yoksa cephe alırsınız bana) rock a ozenti diosunuz size en basıtınden ornekler veriym cewrenizdeki rocker lara bakın toplumdaki statuleri nedir nasıl bi egitim almıslardır nasıl kişilklere ve beğin yapısına sahiptirler bir de hiphop dinleyen o kayıpğp genclik diye adlandırdıgmız kitleye bakın onları tanımlamym simdi asaglamıs gibi olurum o yuzden biraz dsunun tartın sonra savunun tarafında olduunuz akımı!sustumii forumlar
dostum germe hiç kendini!! rahat ol biraz yasın ilerlesin soyle duzgun bi egitim al bak sende anlıycaksın ozman guleceksin bu haline o yazdıın anlamsız kelimelere) neyse ben kactım hadi bye herkese
Ke$h' Alıntı:ewet hiphop kültür dür saten yaşam tarzıdır..
DeeRPaRtY' Alıntı:Rock Protest Müzik tarzdır Hiphop & Rap Türkiye qercekLerini anLatan Yaşam Tarzıdır..
Burda Bi Yazmı yazmıstım 5 Ay Önce.. Aynı Senin qibi DüşünenLer için Rap'in Basit
Bi Müzik Üstüne Söz oLmadıqını AnLatmak için.. biLen biLir..
Rock Muzik Konusuna qeLince Burda SıpA Die bi Arkadaşımız wardı.. OnLa Burda Uzun Süre Tartıstık Rap Hiphop Rock MetaL Konusunda .. SıpA'da HackheLL'in En saqLam MetaLcisidir..
Cewremdeki Rocker'Lara Baksam.. Ben Bi Rock Bar'da caLışıorum... iStanbuL'da Rock Bar Hayatını Senden Daha iyi biLirim Bunada Emin oL..
iStersen Eqitim we Yaş Konusuna qirmeyeLim.. Yaşımı we aLdıqım Eqitimi biLmiorsun.. iLLede dipLıoma istiorsan Scanner'dan basarım dipLomamıda... we Yaşım için kimLiqimide..
Rock bir Müzik Tarzıdır Hiphop Yaşam Tarzı...
Siz Soad Adına Fan SiteLeri Kurup onLarın SarkıLarıyLa Kıçınızı Yırtmaya Dewam Edin
Bizde Amewrika we Soad qibiLere SözLer YazaLım
HaLa Hiphop & Rap'in Basit Bi Müzik Üstüne Basit SözLer oLduqunu Düşünüorsan Şu 2 kLibi YouTube Üzerinden izLe..
1- Mt - Amewrika : http://www.youtube.com/watch?v=WWLFIgl9WQs
2- Pit10 - Ses Cıkarma : http://www.youtube.com/watch?v=CQh2iYzFmpw
cursedewren' Alıntı:var ole tnısklarım bnmde hey dostum bilememne fln diye konusup mimik ve jestlerle konusmanı guclendirmeye calısmak ustune bol seyler giyip bide kilolarca zimcir ve metal parcalrı takmak ve asırı ozenti bi biçmde konusmak kulturse biz bitmisiz demektir.
Ke$h' Alıntı:herkes kendi yaşantısını yaşasın bana saLça olmayın pLss..
Rap Benim Sanatım Kimse Karşı gelemez
Rap Benim Günahım Kimse hayır diyemez
hadi eywallah
yalnız benm yazdklarımda sadece giyim tarzı ozellileri yoktu baska seyler de vardı dikkatını cekerim ama onları da kanıtlamaya calısma okadar kasılma artık benceneyse ya dinleyn o muziigi ole yasayn ama onemli bi nokta var SİZİN SAVUNDUGUNZ O MUZİK COK GUZELMİS COK SANATLSALMIS GİBİ ROCK VE METAL E B.K ATMAYIN. ADAM GİBİ DİNLİOSANIZ DİNLEYN MUZİGNİZİ VE ONU KULTUR OLARAK ALGILISOANIZ DA OK AMA KENDİ OZGURLUK SINIRLARINIZ DAHİLİNDE YAPIN BUNLARI! BASKALARININ YAPTIKLARI MUZİK TARZINA ONLARIN HAYATLARINA VE YASAM BİCİMLERİNE LAF ATARK OLMAZ BU İŞ!DeeRPaRtY' Alıntı:yazdıkLarına Karsı Yorumsuz Bi Resmim..
DeeRPaRtY' Alıntı:yazdıkLarına Karsı Yorumsuz Bi Resmim..
4trymebaby' Alıntı:
Anca guLerım ben boLe embe*iLLere
ama beLırtmek ısterım Rock taqıLıom desen RAP gıyınıosun RaPPeR ım desen(gıysıLerıne baqaraq soLuorum) senden RAP adına bı haLt da oLmaz.! kazaLa oLdu dıyeLım gıydıkLerınden Hip-Hop a nsL ımrendıgnın ortada özentiden başka bı sey degıLsın
Daha konunun tartısma adına acıLmadıgını anLıyamadın.! Mo*oN:Sopa
A.k.A_EjAy' Alıntı:yaa dess abi konuyu karıştırma
şimdi birileri senden yüz bulup dalabilir
DeeRPaRtY' Alıntı:Des'im Desan'ım Desantralilaalalalizasyon'um
Türkiye GercekLerini anLatıor Derken
1- Mt - Amewrika : http://www.youtube.com/watch?v=WWLFIgl9WQs
2- Pit10 - Ses Cıkarma : http://www.youtube.com/watch?v=CQh2iYzFmpw
BunLardan Bahsettim. Bi Daa izLe
Sonrasında ise Benim yaşam Tarzım Bu
Bide Bizim Tayfa Yok. Ben Tek Başıma Kapışıorum