Ramazanda Fitre ve Zekat toplama birliği

bende bunu destekliyorum!!!! +++++

Anlamadigim ,durust olduktan sonra ,geregini yaptiktan ve yapilanlari kanitlayabildikten sonra sizlere ne kadar camur atabilirler. Boyle bir organizasyon hayata gecmezse, bunun tek sebebinin GUVENSIZLIK olmasindan daha utanc verici ne olabilir?

Hayır işlerinde görevden kaçmak olmaz. her zaman hazırız kardeş Allah' ın izni ile

banka havalesi ile alınırsa, veya her verenden imza alınırsa, bunlar en sonunda sitede paylaşılır (e-banka dekontu ve imzalar şeklinde), böylece tereddüte düşen arkadaşlar gönül rahatlığı ile yardım edebilir...
bu ay gelecek burslara ve kredi ye bağlı olaraktan yardım yapabilirim, ilk etapta listeye 2-3 kişi aldık onlara yardımları ilettikten sonra imkanım olursa crazy ile hallederim inşallah:)
hayırlı olsun, Allah kabul etsin

bence de oldukça ggüzel bir düşünce . destekliyorum..

öncelikle böyle bi kampanyayı başlatan arkadaşlarımdan Allah razı olsun

eğer kabul edilirse bende aranızda olmak isterim

Konuya geç döndüğüm için en başta özür dilerim.Bugün emniyetle görüşmeye gideceğim.Avukat olan kız kardeşimle bu konuyu ayrıntılı bir şekilde konuştum.Yukarda bahsettiğim sistem(belediye vs...) nin haricinde yardım başvurusu yapacak olan kişi veya kişilerden Muhtarlıktan almak zorunda oldukları yoksulluk belgesi isteyeceğiz.Muhtarın vermiş olduğu yoksulluk belgesini teyid için direkt olarak muhtarla irtibata geçebiliriz.Bu şekilde bir nebze daha dolandırıcılık durumunu engelleyebiliriz.Cevabınızı Bekliyorum.

Kurul üyelerinin son Durumu:

Daywalkerr
ίииuεи∂σ
Crazyboy_9999
Swat_TR
.:CHECHEN

Angel_ina
Kopuk Dadı

Ben mezun olduktan sonra degistimi bilmem ama, okul aile birlikleri yada okul mudurlukleri araciligiyla yardima muhtac kisilere ulasabilir veya onlarin sizlere verdigi bilgileri kontrol edebilirsiniz. Bu kisi ve kurumlar yardim edeceginiz kisileri secmenizde sizlere yardim edebilir

444555 tekrardan ilgin için teşekkür ederim.Allah razı olsun inşAllah=))
İyice toparlandıktan sonra bir toplantı yapıcaz ama bazı kardeşlerimizden cevap gelmedi henüz

Sevgili CHECHEN; sana ve bu konuda emegi gecen herkese tesekkkur ederim. SIMDILIK KALIN SAGLICAKLA

toplantı için gün belirleyip konuşalım kardeş detayları.

neyse magdem bölesine duyarlı bir projeyi hayata geçirmeyi bu denli istiyorsunuz ve önünüze cıkabılıcek engeller'i şeffaflığınızla aşabileceğinize inanıyorsunuz öyle ise bendende yürütmeyi düşündüğünüz bu kampanyada tam destek var. Kolay gelsin sizlere.

ben fitre ve zekatımı verdim ama boyle seylerin yapıldıgını gormekten inanın gurur duydum helal olsun sizlere

Herşey için teşekkür ederim arkadaşlar.Şimdi beklediğimiz kurulun toplanması.En yakın zamanda toplanacaz inşAllah

2 kişi kaldı cevap bekliyoruz bu geceye kadar cevap gelmezse yenilerini bulucaz

Geri