Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0
istanbul güzel bıer yer ve nerede bulusuyoruz ben eşimle gelcem
єĸση;3468103' Alıntı:Visi hızLı çıktın La vaLLa heLaL oLsun.
Resimde güzeLmiş nerden buLdun
sayın büyükleirm beni kabul etmiyor sanırım yasım 17 daha yeni sayılırım ama benimde tarzım kendimden büyük insanlarla tanısmakdır eger kabul ederseniz bende gelmek isterim sizleri rahatsız etmicegimi düşünüyorsanız beni kabul edin bende orucluyum ayrıca beni kabul ederseniz cok sevinirim ama istemesseniz saygı duyarım
saygılar
sayın büyükleirm beni kabul etmiyor sanırım yasım 17 daha yeni sayılırım ama benimde tarzım kendimden büyük insanlarla tanısmakdır eger kabul ederseniz bende gelmek isterim sizleri rahatsız etmicegimi düşünüyorsanız beni kabul edin bende orucluyum ayrıca beni kabul ederseniz cok sevinirim ama istemesseniz saygı duyarım
saygılar
yeri biLmeyenLer oLarak kadıköy gibi bi yerde buLusup gitsek?
Abi zaten İstanbuLun En iŞLek yerLerinin birinde buLusucaz =)) Mecidiyeköy Metro Önü Saat 16:00 Gün :14.09.2009 / Pazar..
€da;3472521' Alıntı:ya c.tesi olsa olmazmı ben pazar çalşıyorumm.... qelemem ozaman
Hafta için istediğin bi gün de oLur,ben geLirim€da;3472521' Alıntı:ya c.tesi olsa olmazmı ben pazar çalşıyorumm.... qelemem ozaman
єĸση;3475082' Alıntı:Hafta için istediğin bi gün de oLur,ben geLirim
Eda geLiyorsa bende geLirim :biggrin
єĸση;3475163' Alıntı::saskin haftasonu iftarı daha kaLabaLık oLur,oraya git bence sen
Hadi güLüm öyLemi diosun :goz:
єĸση;3475429' Alıntı:Sen geLmessen adımımı atmam biLLa