Ramazanda İstanbuL Bulusması ( Gelmeyenın Kaynanası 100 Yıl Yasasın )

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
İstanbuL BuLusmasından Sonra birde HackHeLL Ailesi olarak Ramazanda buLusaLım dedik..ve İstanbuL BuLusması'nda oldugu gibi buLusma yeri gene aynı(M.köy Metro) ...yanLız saat bu sefer degişik dolayısıyLa :) Bu seferki saat : 16.00 ve Gün 14.09.2008 Pazar..İnsaLLah Bu sefer fazLa katıLımcı oLur ..Rica ediyorum gelicem diyen geLsin.Gelemicek olanda varsa hava yapmak icin gelicem demesin..

Allahın Rahmeti ve Bereketi Üzerinize oLsun.. :)

Gelicem Dİyen ArkadasLar...

Ben :D
HeLLwaLker
ViRTuE
revolation
ek0n
karoser66
LaZiSH
hüseyingfb
angel_ina
react0r

Tam Olarak Belli oLmayanlar.
Ethnic (TeVeZ61)
eRCe =))

visi0n bunda bende varım gelırım :D ogun gorusuruz ıns....

HackHell Iftar Sofrasında :)

visi0n dedıgım baslıgı aynen yazmıssın :D :D :D 100 yıl kaynana yasasa bıde aynı ewde :D

visi az yavaş ol :D

bu arada bence yeri hemen belirlemeyin derim.Önce bir anket açın yada herkeze ortak bi yer seçin

gebzeteam in tecrübesi var sadece bi uyarı :goz: :D

gebzeden M.köy yanLıs biLmiosam tek otobüs gelmek isteyen gelir :goz:

Her taraftan var M.köy'e otobüs.AvcıLar'dan da k.cekmece'den de

avcılardan kalktı m.köy. küçükçekmece ye özel hiçbi otobüs yok bildiğim. gene bugünkü gibi olmasın da:p

k.çekmece-yenibosna-mecidiyeköy :goz:

Ankaradayım :D....

Şehr-i İstanbulda kı HH cıler Beraber Iftar edelım...
14 Eylülde

Baslıda yazılmıs Gelmeyenın Kaynanası 100 Yıl yasasın Hemde Aynı Ewde :p

İstanbuL BuLusmasından Sonra birde HackHeLL Ailesi olarak Ramazanda buLusaLım dedik..ve İstanbuL BuLusması'nda oldugu gibi buLusma yeri gene aynı(M.köy Metro) ...yanLız saat bu sefer degişik dolayısıyLa :) Bu seferki saat : 16.00 ve Gün 14.08.2008 Pazar İnsaLLah Bu sefer fazLa katıLımcı oLur ..Rica ediyorum gelicem diyen geLsin.Gelemicek olanda varsa hava yapmak icin gelicem demesin..

Allahın Rahmeti ve Bereketi Üzerinize oLsun.. :)

Arkadaşım bende ankaradayım size iyi buluşmalar dilerim ama saat ve gün yanlış sanırım yazdın???

özür dilerim düzeltmek bana düşmez ama 14,09,2008 olmasın :goz:

"(Gelmeyenın Kaynanası 100 Yıl Yasasın )"

Nerden aklına geldi bunu yazmak, koptum :D

Arkadaşım bende ankaradayım size iyi buluşmalar dilerim ama saat ve gün yanlış sanırım yazdın???

özür dilerim düzeltmek bana düşmez ama 14,09,2008 olmasın :goz:

dikkatLi oLdugun icin bizi büyük bir faciA'dan kurtardın..Bu aralar kafam 1 milyon arkadasla küstük de..:(

mecidiyeköy cevahir alışveriş merkezi...

6. kat... HD İskender... 619 numara...

kesin gelecek listesi belli olunca rezervasyon yaptırın... oranın iskenderi çok güzel ve çok ucuz...

oraya gidecek olursanız ve eğer benimde o gün bi aile içi iftar organizasyonum olmazsa gelirim. ama erkenden gelmem. yemek saatinde gelirim :D

tansiyonum var. malum, yaşlı - başlı adamız :durdurun

mecidiyeköy cevahir alışveriş merkezi...

6. kat... HD İskender... 619 numara...

kesin gelecek listesi belli olunca rezervasyon yaptırın... oranın iskenderi çok güzel ve çok ucuz...

oraya gidecek olursanız ve eğer benimde o gün bi aile içi iftar organizasyonum olmazsa gelirim. ama erkenden gelmem. yemek saatinde gelirim :D

tansiyonum var. malum, yaşlı - başlı adamız :durdurun

geL artık revo bir buLusmaya :D hee bide bazı arkadasların tanımayacagını düsünürek ogün HackHeLL Posteri yapıp gelmeyi düsünüyorum..

şimdi tarih ne ? bi işim çıkmazsa inşallah bende geliim...

Geri