Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasaklı teyzem cankanın şarkısını ıstıyo. slow varmısya hanı o :)

suanda sizi dinleyen almanyada olan canan için necatiden gökhan kırdardan yerine sevemem calarsanız sevinirim

kız sen konuştugun zaman ses yankı yapıyor yoksa sadece bendemi yapıyor sadece sorayım dedim

gene ben hakan altugdan teklif ediyorum canan için

rest devam ederse flood yapmaya ve bos msj atmaya ısteklerı forum dısından yapıcak bundan sonra

Hılal cebecı - Dogus tan Uzulursun'u sadolayn'a armagan etmek ıstıyorum dj hnm varsa tabı arsıvınızde :eek:

hehe ben dınledım ay lav yu siyah melek ben dilemiyom dilediklerim çalınmıyo enfesle kınıyom senı yaşar kurt çalcan mı he çalcanmı çal sana çalsana :p

of bea pasaklım deli oldum site yawasladı bi türlü açılmadı istek sayfası:( istek yapmam mı sen iste yeterki,ben sezen aksu masum değiliz istiorum eğer yoksa sezen aksu sen ağlama istiorum tşkrler şimdiden

tamamen ıftıra neresı yavas bende hızlı acılıyor :eek:

hackhell olarak fırefox browser ı onerıyoruz uyelerımıze... ay lav yu firefox :)

biz explorer kullaniyoruz sorun bumu yani siteden kaynaklanan bi sorun yok yani dimi:):)

istekleriniz bekliyorum hadi

tşkkürler pasaklım bu şarkı daa ii oldu:D

713wj.png

ya dark_angel harbiden yawaşladı yaa:D

pasaklım ben tekrar şarkı istiorum uykum kaçtı:D varsa tarkan unut gelsin yoksa tarkan inci tanem gelsin

edit:unutmamalı da olur:D yok uykum snvlar yüzünden kaçtı:D:D

abi şöle ikimize mazlum çimenden -kızılcık şerbetini çalarsan
ii olur valla:)

şöyle Bu Akşam Ahmet Arslandan çalda Dinleyelim Yaw Arada Sabahat Akkirazda Girerse Offf Gelde Içme Hadi Abi Göreyim Yap Bi Güzellik Akşama Sabahat Ablam Koysun Bir Uzun Hava Bizde Içelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri