Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasaklım sen mi varsın radyoda?ben haketmedm seni istiorum,hane varya amatör bi kayıt:D

merhaba kıraçtan kan ve gül mümkünse teşekkürler

saol pasaklım daa yeni online olduum için dinlememştim beni kırmadın çok saol cnm

kolay gelsın pasaklı ıyı yayınlar yayın guzel gecıyor :)) haluk leventten ıstedıgın bır sarkıyı ben ve burda senı dınleyen arkadaslarıma ıstıyorum

yaa ben şey isticem pasaklım yaa,demir demirkan belki.umarım vardır yaaa yoksa:(

deniz seki den aşkların en güzeline adlı parçayı çalarsanız sevinirim

sezan aksudan geri dön veya sen aglama adlı parcaları sevgılı erkan abıme ve 7+1 ve armagan edıyorum sızlere gelsın ben sızlerı unutmadım arkadaslar sartlar ayrılık getırdı uzgunum ama orada oldugunuzu bılmek bıle guzell

canım pasaklım çok teşekkr ederm!!! :clap: :clap:

gizlice buluştuk seninle, bilmedi kimse.
gizlice ayrıldık seninle, duymadı kimse.
bilinmez nerde nasıl, başka yerlerde
buluruz birbirimizi aynı zamanlarda...
belki bir başka yüzde, belki bir başka seste
seni yaşarım belki bir başka tende.
belki bir eski şarkı, belki de hoş bir koku esintide
hatırlarım seni bir başka yerde

ok arkadaslar geliyo yavas yavas acelemiz yok dimi ben tsk ederim arkadaslar dinlediginiz icin :)

Yaşar kurttan herangi bi şarkı çalabilirmisin Pasaklı? Korkuyu çalarsan daha ii olur ama yoksada sağlık olsun:)

teşekkür ederim pasaklıiyi yayınlar sana kendine söyle sana iyi baksın

selam pasaklı kolay gelsin...:) nev-zor yada mavi'yi çalarmısın?
iyi yayınlar....

Ewt sağlık oldu sanırım:) ama kerim tekinde iyi seçim, tşkr edrm ii yayınlar sana...

keşke efkarlıyım'ı çalsaydın yaa:( neyse borcun olsun birdahaki sefere çalarsın:)
...tekrar iyi yayınlar...

=====EDIT=====

ya ben sana ne diyeyim....büyüksün vesselam :clap::clap:

Ya madem kimse şarkı istemiyo bende yüzsüzlük yapıp bi tane daha istiyeyim:) Haramilerden, Mavi duvarı çalabilirmisin? Bu olmazsa sen yine hüzünlü bişeler çal (yabancı bişelerde isteyebiliyosak, anathemadanda herangi bi şarkı olabilir). Bugün askerlik işlemlerimi bitirdimde, askere gidiyorum martta, ben bu gece hüzünlendim hüzünlensin millette biras:)

siradaki sarki sana gelsin LordDarky istedigin sarkilar malesef yok anons yapamicam hic halim yok huzunlendim mutsuzum: (

bu arada hayirli teskereler..

dinlediginiz icin tsk arkadaslar

yaa pasaklı sıkma canını:( sıradaki şarkı sana gelsin.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri