Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istediğin istek olsun söyle bi mısket havası fln :) bak yemek tarıfı de olur canım tulumba tatlısı cektı anlatsan yapabılırmıyım :) biraz daha hızlanırsak ıyı olur

Kankaa fatih erkoç- gitme
ben ve react0r için;)

pS: yemek tarifi istemıos ıyk:)

saol ama bn bunu hayatta yapamam daha yumurtayı zor yapıyorum :) en ıyısı dısardan alalım herzamankı gıbı en

karapapatya' Alıntı:
Kankaa fatih erkoç- gitme
ben ve react0r için;)

pS: yemek tarifi istemıos ıyk:)
ok sarkin gelicek

ya niye oyle diyon bak bu sefer sabahin 5 inde vermiyom tarifleri :):)

napalım be kanka içimden gelıyo bnm mp3 lerım hepsı sılnıdı ondan:(

react0r'den karapapatya ya tarkan-ikimizin yerine şarkısını gönderirsen sevinirim ;)

p@s@klı bu sarkıyı tam olark 1 buçuk senedır arıyodum hastayım bu sarkıya ben

ya ben de bi şarkı istesem ahmet kaya arka mahalle kimin için olduğunu söylememe gerek yok o zaten kendini biliyooooo (avatar)

ya ben sagopa kajmerden (terapi) yada üfle güneşi sönsün p@s@klı lütfen

ÖzLeM_79' Alıntı:
ya ben de bi şarkı istesem ahmet kaya arka mahalle kimin için olduğunu söylememe gerek yok o zaten kendini biliyooooo (avatar)

msj alındı merkezz

saol

ilk mesajın benim sayemde oldu bu ne büyük bi şeref yaaa :) sana ahmet kayanın tüm şarkılarını isterdim ama çalmazlarkii diycektimkiii ve çalmadılar olsun bu şarkıda güzel sen de zaten ahmet kayanın tüm şarkıları vardır benim için dinle olurrmuu x

herkese iyi aksamlar iyi yayınlar p@s@klı

ÖzLeM_79' Alıntı:
ilk mesajın benim sayemde oldu bu ne büyük bi şeref yaaa :) sana ahmet kayanın tüm şarkılarını isterdim ama çalmazlarkii diycektimkiii ve çalmadılar olsun bu şarkıda güzel sen de zaten ahmet kayanın tüm şarkıları vardır benim için dinle olurrmuu x

butun ılkler sana ozeldı hep
ve sen hep ozeldın

kolay gelsın dj arkadasım
hayırlı sabahlar

ya seni şaşırttım pardon biraz once istek varmı yokmu belki bu sefer çalarsın (manga) bitti rüya olurmu iyi yayınlar p@s@klı :clap:

ahuhah şu sayfanın haline bak
biri el atsın arkadaşın yazdığı mesajlara pls :)

neyse

hadi radyoya bakim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri