Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c4z4n0w4 ; peşpeşe msg yazmak yasaktır,bu sebeple peşpeşe olan mesajlarını sildim,tekrarı olmazsa problem de olmaz..

Sevencloves' Alıntı:
Valla Kafama göre çalıyorum :)

ya sevenkılovs bana bir karakaşın bir karagözün değer dünyaya şarkısını çalarsan sevinirim
dd9ip.jpg

not: isteklerin sınırı yoksa ; maykıl ceksın biz babadan böyle gördük :p bi de senin mail adresini rica edeyim kullanmıyosan 2 de çay kap gel dertleşelim canım sıkılıyo
dd9ip.jpg
dd9ip.jpg
dd9ip.jpg

evrenbesiktas' Alıntı:

ya sevenkılovs bana bir karakaşın bir karagözün değer dünyaya şarkısını çalarsan sevinirim
dd9ip.jpg

not: isteklerin sınırı yoksa ; maykıl ceksın biz babadan böyle gördük :p bi de senin mail adresini rica edeyim kullanmıyosan 2 de çay kap gel dertleşelim canım sıkılıyo
dd9ip.jpg
dd9ip.jpg
dd9ip.jpg

Neden bir insan bu kadar ya..klaşır :)Ahuhaha

Cevap evrene sormak lazım :d

gene ben p@s@klı ya sogopa kajmeri nezaman koyacaksın arşivine :eek: şimdilik senden (haluk levent'den) çemberimde gül oya çalarsan sevinirim :aba:

ok haluk levent gelicek ama baska bi sarkisi cunki dedigin sarki yok kusura bakma..

ok çokk saol beni kırmadığın için senin hayranınım p@s@klı :clap: :clap:

selam pasaklı kız intizardan nazar boncuğum varmı senin arşivin de yoksa sezen aksu ikli delilik remix olursa sevinirim

sağol pasaklı teşekkür ederim avatar şu an duymuyo ama olsun çaldığını ben söylicem onun için istemiştim bu şarkı değildi ama ahmet kayanın tüm şarkıları dinlenirr

kusura bakma yavas yavas arsivi cogaltiyorum iste.zamanla butun sarkilar olucak gibi bi bakmissiniz istediginiz tum sarkilar var sasirtici olur dimi bakalim bizi kim sasirticak ve istdigimiz sarkilari calicak:)

bende sezen aksu dan bi parca istiyorum şu iikli bişiler vardıya :) ha işte ondan

şey pasaklı dün çalınan amatör şarkılar arsında zariyan(elma şekeri) adlı parçayı gene çalarmısın

ançhor sezen akssudan baska sarki caliyorum buda gusel:)

c4z4n0w4 geliyo sarki...

saol arkadaş sezen olsunda gerisi fark yapmaz saol teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri