Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bumudur bu kadar mi?hadi hadi macta bitti radyoyu acin hadi bakalim bekliyorum herkesi isteklerinizle birlikte:)

mumkunıse dj engıne ulasmak ıstıryorum p@s@klı kız bır anaons yaparmısın şimdiden tesekkurler

burasi sarki istek bolumu.kayip bulma burosu digil...

sarkıyı armagan etmek gıbı bır anaons ıstemıstım sadece anlayısınız ıcın cok tesekkur ederım ya bu kadar candan yaklasmanız gozlerımı yasarttı

ozaman daha çok duygulanıcaksın :)

yanı daha mı terslenecegım anlamına mı gelıyor tamam pes vazgectım bır gunde ıkı hata bıraz agır gelır bana arkadasa kolay gelsın ıyı yayınlar calmadıgınız sarkıları p@s@klı kıza armagan edıyorum

sanırım kırıldınız amacım kırmak degıldı özürdılerım senın sarkılarını sana armagan edıyorum dınle dınle ve bırazcık da olsa mutlu olabıleceksen eger sana armaganım olsun sarkıyı sen belırle sana senın sarkın armagan olsun senın ıcın onemlı olan bır sarkı ıstıyorum

yayındaki arkadaştan, "o"na kara gözlüm istiyorum :) çalarsa sevinirim

kanki ben sukriye tutkun istiyom gucum yetene kadar o na ahahahha o kimse artik:):)

react0r' Alıntı:
yayındaki arkadaştan, "o"na kara gözlüm istiyorum :) çalarsa sevinirim
memnunıyetle çalardı eğer o şarkı olsaydı :) ben sise başak bişi çalsam olrmu?

Arkadaslar benı dınlıyen varsa eksık olmayın ama şarkılarımı 1 kişi için çalıom :)

edit:

pasaklı gelıo kanka :)

yayını aldım arkadaşlar, "o"na özel şarkılar çalıcağım,yayınımda sizleri de görürsem ne mutlu bana :=)

uygun reactor sen çal yeter ben dinliyorum seni...

Candan Ercetın - YALAN.

keremcem//eylul // nerelere gideyim

''rafet el roman''
''anlamsız bir fırtına''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri