Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istek almıyorum arkadaşlar, bu saatler özel olduğu için kusura bakmayın, pasaklı onu çalmıştım ki ztn

biliyom caldin bidaha cal nolcak sanki:):)
neyse calma hadi sis ozel yayin yapin ben araya girmiyim:):)

İstek almıyor musun tüh bende tam
Gurkan&Gullu - Soz Verdim
isteyecektim.
Neyse başka zamana isterim :cool:

bende ALİ GÜVEN den ''YADİGAR''ı istiyorum zahmet olmazsa..benim için özel bi yeri var.. olmasada canın saolsun.. iyi çalışmalar

o zaman vega dan bu sabahların bir anlamı olmalı olsun..( çaldığın şarkı için çok saol) :)

isteklerınızı yazabılırsınız arkadaslar lıstemde mevcut ıse calarım .... anons ıstersenızde not dusmenız yeterlı ii dinlemeler ...

ben istiyorum hemde şidetle
tarkan-----kış güneşi :D

canlı performans yapıyoz orti sonra calarım bı ara :D sımdı o sarkı kasar benı :)

oy oy canlı performansın doruklarındayız kişiye özel konser dinliom walla :) çatlayın uleeen :)

theozy' Alıntı:
oy oy canlı performansın doruklarındayız kişiye özel konser dinliom walla :) çatlayın uleeen :)

muhahahaha sen iste kuzen sonra yıne calarık bugun yoruldum yeter walla 7- 8 sarkı caldık herhal :) son 2 sarkı senın ıcın gelıyor kuzen sonra ben kacıyom radyoyu sen al oldumu :)

istekler ile ilgili bir dilek..

Yayında olan arkadasin msn si varsa ve mahsuru yoksa...verirse canli canli istek yapma hakkımız dogar diye düşünüorum...

Bu konu bence önemli..ilgilenilirse sevinicem....Bi de Dj lik yapan dostlardan bazıları sarkıları cok bölüyor..geyiğe giriyor...Gecenin bir vakti bar muhabbeti gbi..bazen cekilmior...SAhsi kanaatim..herkese kolay gelsin...

yayından cıktım walla .. üzgünüm ...

radyoyu tv gibi düşün beğenmiyorsan çevir gitsin..

yaw mfö den bu sabah yağmur var ist den şarkısını çalarmısınız ortama uyumlu olur :boks:

yayın devam ediyor....
istek almıyorum....
başka bir zamana inşallah...:D

ghost_laz' Alıntı:
yayın devam ediyor....
istek almıyorum....
başka bir zamana inşallah...:D

Kardeşim iyiki bir kez istek almıyoruz dedik yemeyin bizi yahu nasıl almazsını allaalla :) Ben o lafı gecenin 6 sında dedim

sımdılık yayındayım arkadaslar. varsa istek aliyim

cnmm bana bi him çalarsın dimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri