Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alüüü ben grup hepsinden yalanı istiyorum :)

pasaklı kız selamlar.....emrah don yada orhan olmez bana bırak adlı esrlerden bırını ıstıyorum kıme gelsın bılıyomusun sana bana mavercıge solarıze sevena hackhell ailesinin en kucugun en buyugune herkese gelsin iyi yayınlar.....

valla güzel istekler yapılıyor! meğer bir kişi birdenfazla istek yapabiliyor o zaman herhangi bi türkü çalabilirmisin ? (şimdi şarkı ismini belirticem ama muhtemelen olmıycaktır :-D ;-))

+1 saat sonra büyük bi hüzün yaşaycaz herhal ...

şarkıyı çaldığınız için tşk bide DİDO THANK YOU yu en sevdiğim insan için çalarmısnız bunuda ekler seniz süper tşk bende bi de dua ederrim

yayinimiz bugunluk sonra erdi istekleriniz kaldi kusura bakmayin tsk ediyorum dinlediginiz icin.yayin seven de:)

seveeenn bizim için bi şarkı çalarmısın e......o :)

pasaklı gehenna reactor ozy bide senın için olsunn ;)

bende diom ne oluos status a bakmasan sevenin yayına gectiğini anlamıcan nasıl format böle aniden değişti die düşünüyodum :D zuuzuzu Seven Tiesto dinleris hani bis :D

ahahaaaa abi blokğu kaldırmamışsın galiba yine çok unutkansın:D:D

arkadaslar nerde kalmistik devam devam hadi :)

bana bi parça vardı hala gelcek:D:D:D

şaka şaka ama bi tanedaha olsa hayır demem

gönlüm olsu sağol :D

cerah

neyse bu daha iyi geldi çok saol arkadaşım :)

mahsun kırmızıgül nemrudun kızı

la isla bonita abicim varsa mutlu olurum:)

kıs bende ahmet kayadam kum gibiyi istiyom şahan abime gelsin:D

LUTFEN Mariah Carey After Tonight YADA Did I Do That YOKSA BUNLAR HERHANGI BIR PARCASINI CALARSANIZ SEVINIRIM

Mazlum Cimen Feryadı İsyanım Kimlere Geleceğini biliyorsun Siz dostlarıma Gehenna

benim içinde rafet el romandan bi şarkı çalarsan sevinirim...

sukriye tutkun
gucum yetene kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri