Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EHUEHUE BENIM DEDIM YAW ALLA ALLA KONUS KONUS HAVALAR NASIL ORDA KAR YAGIYORMU :p CIKO GONDERIYONRSUN DEMI BAK DAHA MANDALINLER BITMEDI HEHE RAFET VARMI RAFET

hehe 3 olduk bu arada :p

HEHE ALLAHIMMMMMMMMM AC AC RADYOYU CAHSCIM PASAKLI ANLATIYO BEBİŞİ ŞOK GUZEL OLUYOO TAMAM GECELIM BEBISI IKINCI KISI CASH BEN CASHA GONDEREYIM CAH BANA GONDERSIN NE OLACAK HIMMMM SESSIZ SINEMA OYNAYALIM :p

eheuehue bu pasaklı aşık aşık olmus ben anlarım 3. kısıyı beklıyooo aşık aşık :)))) ay lav yu ay lav yu dıcek gelırse aşkı hehe sanalmı realmı pasaklı burdanmı tanıyozmu kendılerını hehe benım sıxth sencem kuvvetlıdırde :p

NE KADAR AYIP DEDIKODU YAPMAK SIZE YAKISIYO MU :eek:

Radyo Ben Dinleyin Bakalım
istek alamıyorum. ilerleyen saatlerde olabilir.

yayındayım yalnız istek almıyorum

kardes bende program yapmak istiyorum.acaba bunun için ne gibi vasıflara sahip olmak gerekiyor

kulağın olması yeterli ;)

arkadaşım smodlarla veya adminlerle konuşursan onlar sana gerekeni söylerler

benim kulağım var ama bana ses gelmiyor arıza benim pcdenmi kaynaklanıyor acaba :)

heyt be bi actım halil ibrahim calıyo :)
Bisey sorcam..Her saatte herturlu muzik turunden istek yapılabiliyormu ? yoksa ornegin saat 15-16 arası Turku saati gibi biseyler varmı ?

kişiye göre değişiyor biri piskopata bağlar diğeri zıplatır oynatır belli saatleri var haftaiçi bazen de radyo boşta kalınca şifreyi bilen girebiliyor

şu an yayında ben varım normalde rap çalarım ama şimdilik farklı tarz çalıyorum slow, istek alıyorum pek diyemeyeceğim çünkü arşivim burda değil ama siz isterseniz yine de bulmaya çalışırım istek parçanızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri