Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaslar bi şarkı var ben onu şuanda karşımda oturan arkadaşım öner için istiycem ama şarkının adını ikimiste bilmios şirketteyis çalışıyoruz aslında çalsanıs ne güsel olurdu bilemessiniz şarkının sözleri şöyle bir erkek sölüyo bunu ( dargın değilim ..... yalnızlığıııma ya bilmiyorum devamını :( ama çok güsel bi şarkı neyse varsa yani ne olduğunu anladıysanıs öner için çalarmısınıs deli gibi sevinir falla :D şimdiden teşk. hadi başbaş

nasıl dj siniz bu şarkıyı bilmiyorsunuz :], bende bilmiyorum..

Dargın değilim ... kaldım uzak diyarların kıyılarında, Sevdim ben olmayı seninle
sensizliğimde sebepsiz tuttum kendimi senden İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma ...

magenta836' Alıntı:
du ben bi yemeğe gidiom geliom hemen :D sende gel reactor acıkmısındır :D
konuyu saptırma arkadasım. isteğini yab sadece.

ana bakın yasmış arkadaş söslerini evet sözleri öleydi kim sölüyodu çaldınısmı yoksam ben yemekteydim geldim hadi varsa çalarmısınıss nooolur reactor öner ve esra için tuubadan dermisinis bak çocuk hünkür sümük alııyo burda yerlerde :D:D:) yemeğede gelmedinis saten tas kebabı yiicektik ne güsel :D

reactor çalmıycanmı şarkıyı bari önere bi şarkı yolla valla bak çok sevincek :( aaalarım bak sona öğğğğ :(

magenta, üstüste msg yazmak yasaktır! Bir mesajını 5 dk içinde silmelisin, bu başlıkta sadece istek yapılır, bunun dışındaki mesajlarınız için burayı kullanmayın.

suan dj akman çalabilir misiniz plsss okuldan yazıyorum! :)

HEHE HANI BENIM CIKOLATAM GONDERMIYOM SANA MANDALINA ISDE ENFESLE KINIYOM SENI HEHE BEN ALI DESIDEROYU ISTIYOM GENE :p

SaDoLaYn' Alıntı:
HEHE HANI BENIM CIKOLATAM GONDERMIYOM SANA MANDALINA ISDE ENFESLE KINIYOM SENI HEHE BEN ALI DESIDEROYU ISTIYOM GENE :p
töbe yarabbim sana ramboyu calacam ben :)
ama vazgectim siradaki sarki sana gelmis olsun

Teldeydim Bidaha Calarmisin Ne Caldin Rambomu Ahanda Gitti Ses Erkin Koraycik Varmi Ey Gokteki Yildizlari Istiyom Ben Hehe

Eheuhe Okadar Kisiden Bi Benmi Dinliyormusm Yaw Ee Sonra Nolmus Bebise Guzel Oluyo Anlat Anlat Hueheuheuhe

SaDoLaYn' Alıntı:
Eheuhe Okadar Kisiden Bi Benmi Dinliyormusm Yaw Ee Sonra Nolmus Bebise Guzel Oluyo Anlat Anlat Hueheuheuhe
tamam anlatim dur sarki bitsin ben konusiyim yine:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri