Radyo HaCKHeLL'de DJ OLmaq..!![ Bashvuru ichin..]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende olmak ıstıyorum saglam doom arşivim var ama 500 post sımdı nasıl yapıcam.

Daha oncede burada dj lik basvurusunda bulunmustum ama hicbir cevap gelmemisti.

Hafta ici aksam 7 den sonra yayin alabilirim hafta sonlari saat gece 12:30 dan sonra.

Degisik yerlerde yaklasik 2 seneye yakin dj lik yaptim.Burada basarili olacagima inaniyorum.

Arsivime gelince 6.300 yerli 1.400 kadarda yabanci arsivim var.Ama gun gectikce yenilemeye ozen gosteriyorum.

Sarki dagilimlar genelde pop agirlikli arebesk halk muzigi turku rap ..

Ek bilgi:Gerekli programlar mevcut.

Evden baglaniyorum.Canli yayin yapabilirim.

|St_AnGeR|' Alıntı:
Shartlara uygun arqadashları deneme amachlı yayn a alıcam teq teq online olan lar bu gün 4den sonra pmden bana ulashsın..!! Bu bashlıq altında geiq yapmayın arqadashlar..

ortaq benm matematik yazılım var.. bugun giremem yarın 4.30 ten sonra al beni :) yani 4.30 da okuldan cıkarım sonra cuma cumartesi sabahta yaoparım :) tşkkürler..

+

sadece rap diil her türlü yayın yaparım :) elimde olanları çalarım 6000 şarkım war :)

p3simist' Alıntı:
ortaq benm matematik yazılım var.. bugun giremem yarın 4.30 ten sonra al beni :) yani 4.30 da okuldan cıkarım sonra cuma cumartesi sabahta yaoparım :) tşkkürler..

+

sadece rap diil her türlü yayın yaparım :) elimde olanları çalarım 6000 şarkım war :)

oke osaman seninle görüshelim daha sonra..

Jex Dostum Shartları oqumanı soliorm pls.. üst mesagelarda bulabilrsn..

tamam dir dostum okudum ve yetersiz oldugumu gordum..Baska bir zaman gorusmek umidiyle o saman.

valla jex bunlar zor iş + kaliteli yayın :) amacım sana laf diil :) yeterli olnca hakkın verilir..

p3simist' Alıntı:
valla jex bunlar zor iş + kaliteli yayın :) amacım sana laf diil :) yeterli olnca hakkın verilir..

dostum polemik yaratmak gibi olmasinda :D bunlar zor iş demissin halbuki ne kadar basit uzunca sure ysptigim icin cok basit.:p 2.kaliteli yayin demissin bunu denemeden goremeyiz dimi :clap: 3.yeterli olunca hakkin verilir demissin bundan hic suphem yok dostum zaten :clap:

Bu bashlıq Dj bashwuruları ichn Geiq weya polemi yaratın die deil!! :mad:
yayn winamp üserinden Olucaqdır olduqcha basit..
alt bashlıqdan inceleyebilrsinis:..
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=437732#post437732

18 Mart Cumartesi Günü test yaynlarına qatılımlara göre ilq alımlar yapılacaqdır..

JeX' Alıntı:
Daha oncede burada dj lik basvurusunda bulunmustum ama hicbir cevap gelmemisti.

Hafta ici aksam 7 den sonra yayin alabilirim hafta sonlari saat gece 12:30 dan sonra.

Degisik yerlerde yaklasik 2 seneye yakin dj lik yaptim.Burada basarili olacagima inaniyorum.

Arsivime gelince 6.300 yerli 1.400 kadarda yabanci arsivim var.Ama gun gectikce yenilemeye ozen gosteriyorum.

Sarki dagilimlar genelde pop agirlikli arebesk halk muzigi turku rap ..

Ek bilgi:Gerekli programlar mevcut.

Evden baglaniyorum.Canli yayin yapabilirim.

Jex radyoda guzel seyler yapabılecegıne ınandıgım ıcın onlıne oldugunda st_anger e pm atarsan deneme ıcın en azından senı dınlemıs oluruz bu ısı profesyonel yapan yada daha once yapmıs olan, sadece playliste muzık koyup dj lık yapmıycak olan, eglencelı anonslarla yayını susleyecek olan herkesın denenmesını ıstıyorum msj sayısına bakılmadan eger gercekten basırılıysalar o arkadasları aramızda gormek sevınırır benı..

Dark_Angel' Alıntı:
Jex radyoda guzel seyler yapabılecegıne ınandıgım ıcın onlıne oldugunda st_anger e pm atarsan deneme ıcın en azından senı dınlemıs oluruz bu ısı profesyonel yapan yada daha once yapmıs olan, sadece playliste muzık koyup dj lık yapmıycak olan, eglencelı anonslarla yayını susleyecek olan herkesın denenmesını ıstıyorum msj sayısına bakılmadan eger gercekten basırılıysalar o arkadasları aramızda gormek sevıdrır benı..

[email protected] ' dan Gereqen Görüshme sağlanacaqdr.. Dj olmaq isteyen Arqadashlar eqleyip Belirtmeli CHünqü eqlenen qishi siliniceq we engellenmeyeceq sadece isteq ichin qullanılan bir adres olduğundan dolayı.. eqlendiqden sonra soylenmeli..

Dark 500 post gereini qaldrdı arqadashlar bu arada ama bu deildirqi yeni uye olan direct yayn alabileceq sadece test yaynına qatılma haqqını saglamaq dr amach.. Bu nedenle u gün ( 18 Mart Cumartesi ) Saat 12' de Bashlayacaq olan Test yaynlarına qatılımları beqliyorus..

ya ark.lar benim djlik yapacak bi yeteneğim yok ama bir şey solemek istiyom bence 500 post olayının kaldırılması lazım sonuçta gercekten yeteneği olan biri bu yüzden arada kaynayabilir

ya ark.lar benim djlik gibi bi biyetim yok ama bir şey solemek istiyom bence 500 post olayının kaldırılması lazım sonuçta gercekten yeteneği olan biri bu yüzden arada kaynayabilir

ases' Alıntı:
ya ark.lar benim djlik gibi bi biyetim yok ama bir şey solemek istiyom bence 500 post olayının kaldırılması lazım sonuçta gercekten yeteneği olan biri bu yüzden arada kaynayabilir

Dostum 500 post Gerei saten qaldrldı.. üst msja baqarsan :) we msjının birini sil pls.. Flood yapmıshn H.g Bu arada.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri