Borghese' Alıntı:bide yetenek ve azcık bilgi..; )
|St_AnGeR|' Alıntı:Shartlara uygun arqadashları deneme amachlı yayn a alıcam teq teq online olan lar bu gün 4den sonra pmden bana ulashsın..!! Bu bashlıq altında geiq yapmayın arqadashlar..
p3simist' Alıntı:ortaq benm matematik yazılım var.. bugun giremem yarın 4.30 ten sonra al beniyani 4.30 da okuldan cıkarım sonra cuma cumartesi sabahta yaoparım
tşkkürler..
+
sadece rap diil her türlü yayın yaparımelimde olanları çalarım 6000 şarkım war
![]()
p3simist' Alıntı:valla jex bunlar zor iş + kaliteli yayınamacım sana laf diil
yeterli olnca hakkın verilir..
JeX' Alıntı:Daha oncede burada dj lik basvurusunda bulunmustum ama hicbir cevap gelmemisti.
Hafta ici aksam 7 den sonra yayin alabilirim hafta sonlari saat gece 12:30 dan sonra.
Degisik yerlerde yaklasik 2 seneye yakin dj lik yaptim.Burada basarili olacagima inaniyorum.
Arsivime gelince 6.300 yerli 1.400 kadarda yabanci arsivim var.Ama gun gectikce yenilemeye ozen gosteriyorum.
Sarki dagilimlar genelde pop agirlikli arebesk halk muzigi turku rap ..
Ek bilgi:Gerekli programlar mevcut.
Evden baglaniyorum.Canli yayin yapabilirim.
Dark_Angel' Alıntı:Jex radyoda guzel seyler yapabılecegıne ınandıgım ıcın onlıne oldugunda st_anger e pm atarsan deneme ıcın en azından senı dınlemıs oluruz bu ısı profesyonel yapan yada daha once yapmıs olan, sadece playliste muzık koyup dj lık yapmıycak olan, eglencelı anonslarla yayını susleyecek olan herkesın denenmesını ıstıyorum msj sayısına bakılmadan eger gercekten basırılıysalar o arkadasları aramızda gormek sevıdrır benı..
ases' Alıntı:ya ark.lar benim djlik gibi bi biyetim yok ama bir şey solemek istiyom bence 500 post olayının kaldırılması lazım sonuçta gercekten yeteneği olan biri bu yüzden arada kaynayabilir