Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooofff ooofff bende mutsuzum bugün chac...neyse ya madem ki foruma yeni üye olan kessban arkadasımız benım mısafırperverlıgıme dayanamayıp bana ıstekte bulunmus bende onun için senden bi sarkı ıstıcem..hani ilhan iremin bi şarkısını çalyosun ya sen adını bilmiyorum "sana bitti diyen kim" diye bi şarkı ...ooofff umarım beni anlamıssındr..

Grup Gundogarken sensız olmaz, Feridun Duzagac aglamıyorum rıca eedıyom barı.

Kendım ıcın .

ChAcMooL.cK tesekkurler arkadasım fon muzıgını bılıyorum klibini kac defa ızledıysem gozlerım dolmustur tamı tamına 8 dakıkaya bır hayat hıkayesı sıgdırmıslar helal olsun

Zafer peker-Anlamazsin sımdııden tessekkurler ChAcMooL.cK ıyı yayınlar arkadasım sonradan gordum Ilk HAŞAVRİ arkadasın ıstegını cal ıstersen

sonrada benıımkınıı calabılırsen calarsın bencııllık yapmıyalım

barış manco kol düğmeleri ne yap yap cal dostum

Ezgının gunlugu 1980- gıtme gıtme, ıstıyom.yıne benım ıcın .

tesekkurler sımdıden:)

Canın saolsun ChAcMooL.cK sen kafana gore cal dınlerız kardesım ses ve fon muzıgı esıt bı sekılde cok guzel gelıyor

Tesekkurler...ya Nıluferden -alnımın yazısını -ıstıyom.
Utanıyom yuzum kalmadı ıstemeye:p
Kendım ıcın .

Sevgili dj.miz kendin için çal bi şarkı..! Hangi şarkıyı istiyorsan onu keninde çal..!

Benden sana gelsin..!

ChAcMooL.cK Varya bukadar olur!!!

Ben nıluferın Hastasıyımdır Sımdı senden ıstıyecegım parcalardan bırını caldın Diger ıstegıım olcak sarkı "Ask Kitabi" ydı olsun sen caldın tskler arkadasım

sezen aksu dan güllerim soldu tüm fenerbahcelılere gelsın....ve bana ...

TeseKkur edıyoRum.Uykuya dırenıyorum.Tamam, yenılgıyı kabul edıyorum. Uyumam geldi ve ben ona gıdıyorum.

Sarkılar ıcın tesekkurler...

IYI GECELER HERKESE...

Son olarak sezen aksu dan- dort gunluk bır sey ıste- yı dınlemek ıstıyom. ıyı geceler..

kessban üstüste iki kez bile mesaj yazmak yasak ama sen rekora gidiyosun ..yani üç kez yaptın ..helal olsun..

herkese eii geceler arkadaşlar....

ChAcMooL.cK tesekkurler arkadasım sen her gece burda ol yayının tadı cıksın tskler

Hayirli Olsun

Ilk Istegin Benden Gelsin

Celik- Kim Daha Cok Seviyor

EDIT: GS MARSI ICIN TESEKKURLER

Bende geldım

Alerjik Iyı yayınlar

Kırac-Yıllar Sonra elınde varsa calarsan sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri