Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ablajımdan bu seferde sezen aksu isteyeceğim... sezen aksudan - tükeneceğiz isimli parçayı istiyorum... bu parça şuan online olupta hackhell radyoyu dinleyen herkeze ve özellikle babama gitsin!!!

bu arada neden saa ablajım dediğimi sordun as önje

ben hep böleee ablajım diye takılırım herkeze bu senin 46 yaşında olmandan kaynakmıo yaneee:D:D:D

şaka şaka tabeeee:D

bu istediğim parça sana da gitsin nane aplajım:p

Sırtım çok ağrımıştı bişiler atıştırdım azcık uzanıyım dedim..!
Nerdeyse uyuyordum yaw..! Ama kulağım yayındaydı..!
---------------------------------------------------------------------------
Bende arabesk bi istek yapmak istiyorum şu anda..!
Normalde dinlemem ama Mahsun Kırmızıgül'den Annem Annem şarkısını istiyorum..!

Bunu rahmetli annem için sadece kendime istiyorum..!

Yoksa arşivinde bişiler yapmaya çalışırıs..! Bu şarkıyı bana çalarsan sevinirm..!

İstersen önce tsubasa'nın istediği Yeni Türkü - Anne şarkısını çalabilirsin..! Bu satırda..! ;)

Çaldığın şarkı doğru şarkı..! ;)

şöyle bi içesim geldi ama yokki nevale:( ben pek konuyla ilgili şarkı bilmediğim için istek yapan tüm ark.ların isteklerini destekliyorum...

Allah rahmetle elesin fatu
radyo dinleyebilsem istek yapıcam :(
ya da ben dinlemiyim benden herkese bi şarkı gelsin tabi varsa :goz:

varsa Bengü-Güller Yanıyor yoksa bulabilirim netten ;)

Bende fatu gıbı uzandım uyumaya calısıodum kulagım radyodaydı :(

Cok uzuldum fatu kardesım ıcten uzuldum gercekten neyse daha fazla uzmıyım senı canım kardesım.Babamda annesiz buyumus ıyı bılırım

Alerjik sana dustu işimiz yine :) Bende bıraz arabeske kacıcak bı sarkı ıstıyorum

Ibrahım Tatlıses-Aglarsa Anam aglar arkamdan

Buna benzer bı sarkısı vardı tam hatırlamıyorum lutfen calarmısın ayrıca bu sarkı

Sadece Fatu ya gelsın

Evet hızlanalım biraz..! Kuş sesleri gelmedi ama olsun be..! Düşünmen yeter..! ;)

Ölürüm Sana istiyim bari Tarkan'dan..!

Bu arada; Fon müziğin sesiyle oynadın çok güzeldi bozuldu sanırım..!

Ayrıca sitemizi henüz gezmeye vakit bulamadığını biliyorum..! Az çok sitemizde neler olduğunu, olabileceğini anlaman için aşağıdaki linki sana vermek istedim..! crazyquake arkadaşımız güzel bişi yapmış..! Şarkı çalarken okursan biraz bişiler anlayabileceğini düşünüyorum sitemizde neler olduğu ile ilgili..!

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=82312
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayy ne güzel olur kız..!

Alerjik cok tesekkurler bu sarkıyı ya 2 yada 3. dınleyısım ve benı bayagı duygulandırdı

Turkce muzık pek dınlemem ama Umarım sızınde hosunuza gıtmıstır

bisim burda bi karga var habire ötüo mümkünse Fatu abi bir şarkı söyleyebilirmi ya:D

bu arada şaka bir yana sabah oldu ha yarında 9 da sınavım wardı benim... ama boşwerin ya...

bu arada bir istek daha yapmak istiom ben ama artık yüssüs demessiniz bana dimi böyle isteyip isteyip duruom ama...:D

neyse istek parçam Teoman'dan - Aşk kırıntıları ....

Bu şarkıyı özellikle Fatu abiye gönderiom o anlar beni... sonra sana gönderiom nane ablajım.. daha sonra tüm millete ve kendime gönderiom...

Alerjik orayı bılıyorum hatta sımdı bı resım koycam bıraz ust taraflardan kilyosa dogru.Koc

unıversıtesının tam ust tarafı (Tabelasıda sırıtıyor aradan) Gercekten guzel yerler

orda oturmakla sanslısın bırde sahılde borekcı var unlu kirecburnu butun

arkadaslara tavsıye edıyorum bı sabah gıdıp kahvaltınızı orda yapın

i6314_tarabya.JPG

güzel yayınn ;) sarkı istiom ewet istiyim seyy

yelda öp diyemem :D

Zaten mesajda soledım alerjık kılyosa dogru dıye :)

Istek sarkım Demet Akalın-Bana doneceksın caldıgın ıcın sımdıden tskler :D:D

Suan yayını dınleyen herkese gelsın

ben yatıom asjık uyuyayım nanelimon ablajım... bu arada şöyle uykuma dalarken senden son istek parçamıda dinlemek isterim tabee...

istek parçam Ceza - Ben Ağlamazken ... biraz tarz değişikliği olacak ama sewiom bu parçayıda ne yapayım...

bu arada herkeze iyi sabahlar ben burdayım merak etmeyin sadeje biras gözlerimi dinlendirjem...:p

EDİT: bu arada nane ablajım fonda çaldığın çetinin müziği ajayip jızırtı yapıyor.... ve fon müziği çok açık sesin hiç duyulmuo merak ettim acaba bu benim bağlantıdan mı kaynaklanıor yoksa diğer arkadaşlardada warmı?

kankam ba allah o diline zeval vermesin cok seviyoz ailece dinliyoz:p
madem sabah oldu şöle bi hareketlenelim demeye karar verdik banada zafer pekerden geç bunları geç istesem olurmu?
edit:az once rafet istedimde başka bir arkadaşta benden once rafet istediğini görünce duyarlı bir dinleyici olarak şarkıyı deiştirdim;)

ablajım bu arada cezadan ben ağlamazkeni istedim yaaa:eek:

msjımın sadeje edit kısmını okudun:D:D:D asıl msj kaldı:D

Sen şey çalmicaktın Serdar Ortaç, Gökhan Özen bide biri daha vardı kimdi o..? Unuttum bee..!

İnşallah Mustafa Sandal değildi o..! Mustafa Sandal Suç Bende istiyorum..!

Bu arada kaçırmıyom geliyom derken, taksiye bin gel dedim arkadaşlar..!

Meydanı boş buldu sallıyor..! Ben gösteririrm sana..! Chackmoolcumla yayını aldığımızda ben göstercem sana..!

neyse ark.lar benden bu kadar yatıyom son şarkı hepinize gelsin herkese ii pazarlar

bi ben uyumadım :)
biraz kestirdim ama osayılmaz :p
ah bi kulaklığım olsaydı hiç uyumazdım :(

FLeTCh® yazık şimdi sana ha:eek:

ölee bi söleedinki ağlıjaktım walla:p

nane ablajım senden riijam Teomanın En güzel hikayem albümündeki BUGÜN isimli parçasını çalarmısın... bu şarkı kulaklığı olmayan arkadaşım FLeTCh® e ve tüm hh cilere gitsin... seni unutmuom tabee sanada gitsin...:p

EDİT: küstüm sana nane limon ablajım:eek:

şaka şaka:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri