Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALRJKNANE' Alıntı:
alerjik nane ile naneli şeker programı başlıyor.. isteklerinizi bekliyorum! :)

hoşgeldin alerjiknane bana sebnemın bir kalp kırıldıgında parcası varsa istiyorum

ya ben yayına geç geldım fatu ideal bayan tipini bi daha acıklasın olurmu:)avatarıma gelince kızıl sakın gece rüyalarına girmesin..:)

BriSSeiS' Alıntı:
ya ben yayına geç geldım fatu ideal bayan tipini bi daha acıklasın olurmu:)avatarıma gelince kızıl sakın gece rüyalarına girmesin..:)
cıks bris sen bana yolla :D

allah sabır versin bi kaç kez görsende hiç görmesende insan çok üzülüyo tekrar başın sağolsun

İlgi ve alaka gösteren herkese çok teşekkürler..!

Kusura bakmayın sorulara göre şerbet oldu biraz..!

Fazla eğlenceli bişiler yapamadık sanırım..!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alerjik nane ye tekrardan başın sağolsun diyorum..!

Edip Akbayram'dan - Aldırma Gönül istiyorum ve alerjik naneye hediye ediyorum..!

fatu dıger msjımda soledıgım gıbı yayını cok guzel kıvırdın saol ama kızdıgım bı konu var :mad:

Sen gıt sarkıyı kızlara armagan et bızde burda odun gibi beklıyelım sarkı gelcek dıye :D:D

alerjiknaneyle beraber öğrenmiştim sabahki olayı dediğin gibi kalan sağlar bizimdir hadi bakayım en güzel yayınlar senin olsun kanka... ;) tan kalbime gömüyorumu çalabilecenmi?

bana da bi şarkı çalarsın artık başından beri dinliyorum barış manço gülbebeğim
iyiyayın lar alrjknane benden bu kadar şarkı için sağol tekrardan başın sağolsun

react0r' Alıntı:
dunyanın en güzel aşkı olan şirinem için bir aşk şarkısı rica ediyorum
iyi yayınlar

Edit:

İsteğimi değerlendirmediğin için ayrıca teşekkür ederim,size iyi geyikler, bu başlığa son mesajımız olsun.

reactor isteğini caldım ama heralde sen duymadın....eqer linke tıklayıp dosyayı indidirsen isteğini caldığımı duyucaksun....
http://rapidshare.de/files/20397341/SERTAB_-_06-vurulduk.mp3.html

slms ablajım yafff:p

yayın çok güsel gidiyor walla....

bu arada mümkünse bende kendim için ve tüm HH'ciler için Kargo'nun Sevmek zor albümünündeki "Şairin elinde" isimli parçasını alabilirmiyim?

Bu arada ben nescafe yapmaya gidiyorum isteyen varsa onlarada yaparım hemen:p

DeLi_DaNa' Alıntı:
SElam low, dj emmi. Bak yayini suanda kayit ediyorum... sonra bütün nete dagitacam: paraya para demicem. bide fatu: zeytinburunlu olunca noluyo?:D
benim icinde intizar- sensiz olamam

Dj Deli_Dana'ya gerçekten teşekkürlerimi sunuyorum..!
Rica ettim kendisinden yayını kaydetmesi için..!
Beni kırmadı sağolsun..!
Gerçekten teşekkürlerimi canı gönülden sunuyorum kendisine..!

Ben aslında hem hazırlıksızdım hemde çok yoğun oldu bi anda msn falan filan vs. yapamazdım yani..! Sağolsun varolsun..!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca kendiside yeni dj.miz Alerjik Nane'ye yayın hayatında başarılar diliyor..! Selamıyla birlikte..! Ayrıca kendiside çok iyi dj.lerdendir..! Ben özel olarak dinlerim kendisini yayını olduğunda da haber verir sağolsun..!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alerjik Nane'cim senin pabucunu dama atmadım..! Geçmiş sayfaları kontrol ediyordum kim ne yapmış ne etmiş diye..! Yayın sırasında bakamadım hepsine..! Bir anda çok yoğun oldu..! Üye olmak isteyenler falan oldu..! Olamadılar dün geceki gibi..! :) Neyse teşekkür etmem gerekenlere teşekkür ettim zaten..! Hiç korkma ben burdayım uykun gelene kadar..! ;)
Yayınla ilgi olumlu görüşlerini forumdan olsun, msn.den olsun illaki belirtip beni ve chackmool.ck'yı mutlu eden insanlarada ayrıca bida teşekkür ediyorum..! Çok mutlu oldum gerçekten ben..!
Çok yalamalık yaptım sanırım yeter dimi..?
Tarkan'dan Dudu dudu dilleri, lıkır lıkır içmeli, gözleri derya deniz..!
dj DeliDana ve dj Alerjik Nane'ye armağan ediyorum..!

:hhman:​

var var var var var defammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

süüper bir yayın hemde:p

Geldım :( tam 56 dakıkadır telefondaydım takıp edemedım

Abidin-Bosuna sarkısını calabilirsen ıyı olur Alerjik eger yoksa kafana gore bısey cal

yaaa sen istek yapılmasını istemekle hayatının hatasını yaptın ha:D

bu FéRvénTßQY düşmes artık senin yakandan...:p

ben burdayım bütün geje istek istijem artık senden...

bu arada şimdide ablajımdan Duman'dan Haberin Yok Ölüyorum isimli parçayı istijem eğer elinde varsa... milletin uykusu açılsın asjık yafff:D

ablajım bana sitenin öneri makinası diyor Modlar... Artık sende bizden olduğuna göre sende nasibini al bakalım benden:D

önerim 2-3 şarkı arasında bir hoşuna giden şiirleri paylaşırmısın burada bizlerle? daha bir duygusallık katar benje bu iş radyoya....

bu arada süpersin yafff maşallan far ha:D

alerjik nane ile kop kop kopa defammmmmm!!!!!!!!!!!!!! ama çok damar gidionus be arkadaşlar şimdi markete kadar bira almaya yormayın beni:p

Bu gecelıkte Benden bukadar bu kafayla daha yatıcam uyucam sabah 7de kalkıcam pehhh :(

Herkese ıyı geceler

Alerjik sanada ıyı yayınlar

Hepimizin Anneler Gunu Kutlu olsun..

Son ıstek sarkısı Nilüfer Orer-Mevsim Bahar bari giderken bunu cal beceriksiz DJ

Saka saka hakkını yemıyelım cok guzel gıdıyo Insallah devamı gelır

:D:D:D

Chaq ve fatuya teşekkür ediyorum 12 - 02.30 ye kadar yayını eksiksiz takip ettim çok güzel bir yayındı , şimdi anca gelebildim ,,,

ALRJKNANE , günün anlam ve önemi için Yeni Türkü den Anne isimli şarkıyı çalabilirsen sevinirim ... Bu ara da başın sağ olsun radyodan duydum haberi

aaaa selda bağcan dan ağlama anne şarkısı da çok güzel ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri