Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu program bir cogunuzun isine yaramayacak bir program o yüzden indirmenizi tavsiye etmem bosuna yırtmayalım kendimizi serial crack diye bu arada paylasım icin arkadasa tesekkürler.
seriali olmayan programı niye rapidden çekelim ki, gider kendi sitesinden flashgete atarız, doğrudan çeker. bu rapid puan meselesi, abuk sabuk bir sürü işe yaramaz dosyanın paylaşım diye önümüze konulmasına yarıyor anca.
arkadaşlar ne olursa olsun hiçbir şekil ve şartta form içerisinde küfür etmenize gerek yok
ayrıca insan bunu bulmuş kullanıma sunmuş zaten program 30 gün boyunca sorunsuz çalışıyor ben taki istanbuldan kazakistana bağlanıyorum.
bu program sadece işi bilenler için meraklılar ve deliler için değil millete hava atacam diye kendinizide rezil etmeyin eğer erişim programı istiyorsanız crossloop kullanın sitesinde var 2 makineye kuruyorsunuz karşılıklı kodları girdiğiniz zaman çalışıyor
emeğe saygı duymasını öğrenmeliyiz ayrıca bu radmin 3 serisi yeni bir program ve aktive kodu her zaman için yeni olan programlarda sıkıntılıdır biraz sabır diyorum
programı kullanıma sunan arkadaşa teşekkürler!
Arkadaşlar ben kullanıyorum son sürüm olmasada 2,1 i var. Ama Adsl modemlerde port yönlendirme yapmanız gerekiyor yoksa başka bir yerdeki makinaya bağlanamazsınız. Ben Teamwiever kullanıyorum onda yönlendirme yapmanıza gerek yok çok daha kolay acemi arkadaşlara tavsiye ederim.