Radmin 3.0 full sürüm

emeğine sağlık arkadaşım paylaşım ne olursa olsun saygı duymak gerekir...

program 30 günlük deneme sürümü..
içerisindeki serial çalışmıyor..
Benim bildiğim kadarıyla en son v2.2 nin seriallisi çalışıyor..

bende denedim malesef çalışmıyor yenisi bekliyoruz arkadaşlar

serial isteğiniz en kısa zamanda giderilecek merak etmeyin!!!
klasör paylaşıcı hızlı ve etkili virüs süzgeçi etkileyeci ares ve limewire göre ve artıtlmış seçenekler vs.

no no no no millete yanlış bilgi verme bu programın amacı dosya paylaşımı deildir ve ares yada limewire tarzı bir program da deildir uzak masaüstü yöntemini kullanan programlardan biridir uzak masaüstünden farkı server olmayan işletim sistemlerinde dahi console(pc başındaki kullanıcı oturumu)u devre dışı bırakmadan bağlanabilmesidir aynı olayı remote asistance ilede yapabiliyoruz ama çok kolay olmasına rağmen kullanmayı bilen pek yok eğer öğrenmek isteyen varsa google da aratsın yada bana msnden ulaşabilir

Arkadaşım serila tıkır tıkır çalışıyor diyorsun ama bu kadar millet aptal olamaz. Çalışmıyor işte. Serialini buluncaya kadar topic'ini değiştir milleti yanıltma.

anlama kıtlığın mı var senin?
adam bulacak işte.
forum virüsü olduğun belli ama biraz bari saygılı ol emek veren adama karşı.
ayıp be.

Program önce Seriali Kontrol Ediyor Ve Daha önceden Kullanıldığı Için O Seriali Kabul Etmiyor
Bu Arada Arkadaşlar Benim Tavsiyem Vista Ya Radmin 3 Kurmayın
Sadece Ve Sadece 2.1 Veya 2.2 Kurun Ben öyle Bir Hata Yaptım
Ilk önce 3 ü Kurdum Kıramadım
Sonra 2 Yi Kurdum çalışmadı
3 Kırılmadı Trial Kaldı öle Idare Edemem Yeniden Format Atmak Zorunda Kaldım.

Sorun Bende Diil Aslında Pro Deneme Sürümü Neyse Hadi Bende Sorun Bekleme Huyunuzda Mı Yok Dostlar Ben Serial Isteğine Yazdım Bekledim Ama Bi Sonuç Alamadım!!!neyse Istek üzerine Konu Silinsin!!!

hala serial yok mu

arkadaşım başlığı değiştir full değil program

paylaşım için teşkkürler...

tşk kardeş birde ben bakayım serial çalışıyormu

serial çalışmıyor kaç bilgisayarda denicem

bi kere program serial istemiyor aktivasyon kodu istiyor sallıyosunuz destekli sallayın bari milletin vaktini çalışıyosunuz bi yerdede crack diyordu oda işlemiyor 3 sürümüne şuan hiç birşey fayda etmiyor sendede tıkır tıkır çalışmaz demo olarak kullanıyosundur

çalışmıyo len serial
(ç)alıntı yapmışsın işte
insan söyler dimi alıntı yaptığını
emeğe saygı!!!

arkadaşlar program gayet süper çalışıyo :biggrin
:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

arkadaşım serial çalışmıyor bir de yalan söylüyorsun çalışıyor die

Geri