Quake III {Kurulumsuz/Portable} {2 Link} {RS}

ya abiler size bişe dicem ya ben şimdi q3dm17 bölümünü botlarla oynuyom. ama herkezin elinde yani botların ve benim railgun adlı silahı vermek istiyorum herkezin elinde bu silahın olması için ne yapmalıyım. nolur biri bana yardım etsin yoksa delirecem abiler aradım aradım bi türlü bulamadım

Bu oyun varya üniversite yıllarımın oyunu, ders çıkışları takıldığımız müthiş oyun , o zamanlar quake2 vardı.

tesekkurler ne oynardım beee

ya arkadaşlar ben size ne diyom siz bana ne diyonuz yukarıdaki uzun yazıyı okusanıza ya bu ne la

hey gidi hey demosu vardı bende bunun.

ya millet bu quake 3 de silahın hasarını yükseltmek için napmamm gerekiyo bi yardım edin

ulan ben ne diyom siz ne diyonuz silahın hasarının nasıl yükseltirim diyom anlamaıyomuzmu adam gibi yardım istiyoz şurda

daha indirmedim ama bir tesekkürde iskenderden büyük'ten geliyor sana nazııııımmmm,,,,,,,

eLine saqLık ... Emege saygı :goz:

rar2de sorun var heralde ben acamadım bi bakarsan sevinirim kasrdesim ellerine saglık

1001Design Dostum Eline SağLIq :goz:

Thanks İndirdim

yav arkadaşlar oyunu indirdim, rardan çıkardım, tıkladım... ama çalışmadı nerde yanlış yapıyorum, yardımcı olursanız sevinirim....

Geri