Q7 [ Quaresma ] Beşiktaş'ta [Tek BaşLık]

Quaresma'da sona doğru

Quaresma'da sona doğru
Beşiktaş, 1 numaralı transfer gündemi Ricardo Quaresma için Inter'le 7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Portekizli yıldızla salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.

Transferin ilk büyük bombasını Beşiktaş patlatmak üzere... Yeni sezonda özellikle yabancı kontenjanında yenilemeye gitmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, uzun süredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı.

Madrid'de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldıran Inter yöneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlı yönetim, İtalyan kulüple her konuda el sıkıştı. Anlaşma gereğince Beşiktaş'ın Inter'e 7 milyon Euro vereceği öğrenilirken, Portekizli yıldız oyuncuyla yapılan görüşemede de ilerleme sağlandı. Quaresma'yla aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.

Cristiano Ronaldo'yla birlikte Portekiz futbolunun en büyük yıldızı olarak nitelendirilen 27 yaşındaki oyuncu, Porto'daki çıkışının ardından İtalya'da istediği çizgiyi yakalayamadı.

Bu sezon Inter formasıyla 13 maça çıkan Quaresma, Portekiz'in 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmadı.

YENİ HEDEF VOLKAN VE OZAN
Beşiktaş, Quaresma transferi haricinde yurt içinde de iki önemli transfer için girişimlerini hızlandırdı.

Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan Şen ve Ozan İpek için siyah-beyazlılar, Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ın iki genç oyuncuya karşılık Tello ve Tabata'yı kiralık, Zapotocny'yi bonservisiyle ve bunlara ek olarak 2 milyon Euro'luk teklifine yeşil-beyazlı kulüp olumlu bakarken, bu konuda son kararı Ertuğrul Sağlam'ın vereceği belirtildi.

NTV Spor

bende bu haberi foruma vermek icin gelmistim :D HAYIRLISI OLSUN

Quaresma tamam sıra yerlilerde!

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma transferinde iş, resmi açıklamaya kaldı. Önceki gün Madrid'de oynanan Şampiyonlar Ligi finali için İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, Quaresma'nın menajeri Jorge Mendez ile görüştü. Başkan Demirören, Portekizli yıldız için yılık 3 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme için kesin anlaşma sağladı. Transferin resmen sona erdirilmesi için Inter'in yetkilileriyle bir araya gelinecek. Beşiktaş, Quaresma için 9 milyon Euro bonservis ücretinde ısrar eden İnter'i de sonunda ikna etmeyi başardı. İtalyan kulübü, 7 milyon Euro'ya "Evet" dedi. Transferin yarın açıklanması bekleniyor.

Ajansspor

Beşiktaşımıza hayırlı olsun...

DÜREN`DEN QUARESMA AÇIKLAMASI

- HABER1903 -

Beşiktaş taraftarının merakla beklediği Quaresma transferi için ortaya çıkan çelişkili haberlerin ardından konuya son noktayı Haber1903`e konuşan Mete Düren koydu.

Siyah beyazlı kulübün İnter ve Portekiz`li futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı haberlerine rağmen bugün bazı internet sitelerinde transferin çıkmaza girdiği iddia edilmişti. Serdar Adalı`nın Qaresma transferi ile ilgili, "Daha ne İnter`le ne de Queresma ile ciddi bir anlamda masaya oturmadık" açıklaması taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı.

Haber1903`ün ulaştığı BJK Basın Sözcüsü Mete Düren, konu ile ilgili soruları yanıtladı. Düren, transferde herhangi bir pürüz olmadığını, taraftar arasında çarşamba günü İtalya`da yapılacak son görüşmenin ardından herşeyin netlik kazanacağını söyledi ve taraftarların yüreğine su serpti.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

ricardo+quaresma

QUARESMA_R_20051019_GH_R.jpg

hayırlı olsun
Madem para verip yabancı oyuncu alıyoruz
Bari kaliteliler gelsin
Elde kalan yaşlılar değil

Portodaki performansını burdada gösterirse takımı tek başına şampiyon yapar...Ve daha genç burda tekrar parlarsa para bile kazandırır...

Yeni bir kartal daha yuvasına geliyor desenize :)

Umarım çabuk adapte olur ve performansı takımı şampiyon yapar...

çok sevindim bu habere :)

HayırLı OLsun Yakışır KartaLıma.
Yönetim Sözünü Tuttu Sıra Bizde Ürün ALmayı UnutmayaLım.

Mete Düren FarkLı Konuşuyo Serdar AdaLı Başka.
BunLar BizimLe Başak Geçiyo (=

SöyLediğimin arkasındayım ne zaman geLir imza atar ben zaten doğuştan beşiktaşLıydım der işte o zaman ınanırım geLdigine..Aynı şekiLde susup bekLemeye çekiLdim heLe bi geLsin o zaman görün cümbüşü..:)

Bu adamın geleceğine dair umudum şimdi biraz daha arttı. Dediğin gibi resmi sitede açıklanmadan sevinmemiz yersiz olur ama eğer ki Quaresma imzayı atarsa çok büyük iş başarmış olacak yönetim.

Resmiyet kazanırsa Beşiktaş ve Türk futbolu için büyük transfer olur...

QUARESMA`NIN PARASI UEFA`DAN​

Beşiktaş`ın son iki aydır gündemini meşgul eden Ricardo Quaresma transferinde geçtiğimiz hafta sonu olumlu gelişmeler yaşanmış ve Siyah Beyazlı yönetim Portekizli oyuncu ile büyük oranda anlaşmaya varmıştı. İnter Kulübü ve Quaresma ile bu hafta içi yapılacak son görüşmeler sonrası transferin sonuçlanması beklenirken, İtalyan Kulübü`ne ödenecek bonservis bedeli konusunda sıkıntı yaşanmayacağı öğrenildi. Beşiktaş`ın Quaresma için İnter`e 8 milyon Euro`ya yakın bir bedel ödemesi beklenirken, Siyah-Beyazlı kulübün bu ücreti sıkıntıya düşmeden verebileceği kaydedildi.

Beşiktaş`ın Quaresma için vereceği bonservis bedelinin büyük bir çoğunluğunun UEFA`dan gelecek Şampiyonlar Ligi parası ile ödeneceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi`nde sahne alan Siyah Beyazlı kulüp, mücadele ettiği grubu 4 puanla sonuncu tamamlamış ve son 16 takım arasına kalamamıştı. Ancak Beşiktaş geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi`nde mücadele eden tek Türk takımı olduğu için yayın gelirlerinin tamamına sahip olmaya hak kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi`nden geçtiğimiz sezon yaklaşık 20 milyon Euro para kazanan Siyah Beyazlı kulübün, bu miktarın son 6 milyon Euro`luk kısmını bu hafta alacağı öğrenildi.

UEFA`dan gelecek bu 6 milyon Euro`yu Quaresma transferinde kullanacağ öğreninen Beşiktaş Kulübü`nün Inter`e verilecek bonservis bedelinin kalan kısmını da zorlanmadan ödeyebileceği kaydedildi.
Dha

Geri