Q7 [ Quaresma ] Beşiktaş'ta [Tek BaşLık]

Zaten eLimizden geLdigince herşeyimizi kartaL yuvasından aLmaya çaLışıyoruz..Beşiktaşımıza yakışır bı transfer yapıLsın aLırız formasını hiç sorun değiL..

MozoLe Miяach;5011508' Alıntı:
Zaten eLimizden geLdigince herşeyimizi kartaL yuvasından aLmaya çaLışıyoruz..Beşiktaşımıza yakışır bı transfer yapıLsın aLırız formasını hiç sorun değiL..

Tabi ki anında gidip formasını alıcaz kardeşim. Hele bi gelsin Q7'miz.. :)

Fenerden Cimbondan Topçu Almayın Taraftarı Çıldırtmayın Bu Taraftar Hep Arkanda Gelsin Artık Quaresma..

Gündem Quaresma

21 Mayıs 2010 Cuma * 14:19
ricardo_quaresma_inter_catania-2470961.jpg

Yönetimimiz, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya'ya gitti.

Gündem Quaresma
Gündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem QuaresmaGündem Quaresma
Yönetimimiz, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya'ya gitti.

Şampiyonlar Ligi finalinde yarın akşam Inter ve Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma için Madrid'de bulunan İtalyan ekibin yetkilileri ile görüşecek olan Beşiktaş yönetiminin, transfere son noktayı koyması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun dün akşam İsparnya'ya gittiği öğrenildi. Bu üç ismin Inter yetkililerinin yanı sıra İtalyan ekibin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan, ama takımıyla beraber Madrid'e giden Quaresma ile görüşecekleri de belirtildi. Özellikle Portekizli oyuncuyla maçtan önce yüz yüze görüşmesi beklenen siyah beyazlı heyetin Quaresma'yı, Beşiktaş'a transferi konusunda ikna etmesi bekleniyor.
Kaynak: DHA​

Ulan! parasızlığın gözü kör olsun bee.

Bi Q7 alacak paramız yok. 1 aydır atmadığımız takla kalmadı

daha cok surer bu q7 konusu gecen senede oyle olmadimi yildiz getirecez dediler bi kac ay beklettiler gidip tabatayi aldilar :D ANTEP E GITTI ZATEN BUTUN PARA

acaba hem maddi hem de beceri bakımından bu adamı getirebilecek kapasite var mı bizimkilerde merak ediyorum ? bi tane de zenci forvet alsalar keşke ne süper olur şöyl een yırtıcısından.. malum zenci seven bazı rakiplerimiz de var .)

Gquaresma_ozel.jpg

Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy taraftarı heycanlandıracak açıklamayı haber1903`e yaptı.

Hiç bir transferin imza olmadan bitmeyeceğinin altını çizen Aksoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in son bir aydır bu transferle uğraştığını ve kesinlikle bitirmek için Madrid`e gittiğini belirterek, "Sanırım Başkanımız, Serdal Adalı ile birlikte bu görüşmeden sonra müjdeyi verecekler" dedi..

PAZARLAMA KOMİTESİ OLARAK QUERESMA`YA HAZIRIZ

BJK`nin Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu yöneticisi Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır dedi. Aksoy ayrıca Beşiktaş taraftarı büyüklüğünü gösterip forma satışlarında 50 bin barajını geçmelidir ifadelerini kullandı...

Bu arada yurt dışında bulunan Başkan Yıldırım Demirören`in yarın Madrid`e geçerek Serdal Adalı ile buluşacağı ve İnter-Bayern, Şampiyonlar Ligi Finali`nin ardından transferi noktalayacağı gelen haberler arasında...
Haber1903

GeLecekse GeLsin Baydı VaLLa.

daha sadece holosko içinisimli forma almıştım.. ancak gelsin bide Q7 yi alacam..

Bu sezon formalar pek beğenilmedi ama yeni formalar eminim bu seneden çok daha güzel olucak bide Q7 olunca 50bin değil 500bin olur...

çarşamba`ya az kaldı q7 nerde?

Quaresma transferini bitirmek için İtalya`ya giden başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı`nın Quaresma ve menajeri ile yaptığı ilk görüşmenin çok olumlu geçtiği Çarşamba günü yapılacak son görüşmenin ardından transferin kesin olarak biteceği öğrenildi...

Portekiz basınına da açıklamalarda bulunan Q7 lakaplı Ricardo Quaresma oraya dönme düşüncem yok,Türkiye`den çok ciddi bir teklif aldım ve bu teklifi değerlendireceğim demeside,İtalyan ve Portekiz basının da futbolcunun Beşiktaş ile kesin anlaştığı yorumlarını beraberinde getirdi..

Avrupa basının da çıkan haberleri ilettiğimiz Beşiktaş yönetimi,ilk görüşmenin çok olumlu geçtiğini ama son sözlerin çarşamba günü söyleyeneceğini belirtmesi ise kulisler de transferin kesin olarak bittiği şeklinde yorumlanıyor..

Portekiz Futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak gösterilen Ricardo Quaresma`nın Beşiktaş ile anlaşmasının ardından Başkan Demirören`in özel uçağı ile İstanbul`a getireleceği gelen haberler arasında...

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Eğer gelirse Türkiyenin gördüğü en büyük yıldız olucak şuana kadar hem genç hemde bu kadar kalitelisi gelmedi yada gittikten sonra yıldızları parladı...

Beşiktaş`ın görüşmelere başladığı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Quaresma, şuan İnter ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sözlerine şöle devam etti:

`Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdığımız için çok mutluyum.Bugün bu zaferi doyasıya kutlayıp sonra dinlenmeye çekileceğim.`

Geleceği hakkında sorulan soruya ise:

`Kısa sürede geleceğim ile ilgili net bir yol çizmek istiyorum.İnter başkanı benim oynamak istediğimi biliyor.Bana kolaylık göstereceğini biliyorum.Sporting`e gitmeyeceğim.Eğer birgün futbol hayatımı bitirmeye karar verirsem ozaman Portekiz`e döneceğim.İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`

Maisfutebol

`FORMA NUMARAMI QUARESMA`YA VERİRİM`

Beşiktaş gündeminde olan bir diğer konu ise Quaresma`nın transfer olması halinde 7 numaralı formanın sahibi olan Rıdvan Şimşek`in bu formayı yıldız oyuncuya verip vermeyeceği hakkında çıkan spekülasyonlar olması üzerine, bu konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş`ın genç oyuncusu Haber1903`e açıklamalar da bulundu.

Beşiktaş`ın kötü bir sakatlık geçiren genç yıldız futbolcusu Rıdvan Şimşek, Haber1903`e verdiği röportajda;

`` Quaresma transferi olması halinde 7 numaralı formayı seve seve veririm.Sonuçta yabancı da olsa büyüğümdür.`` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Geri