PrototypE | 2009 | RIP | HH | RS | Eng | MuLti 4 | +18 | Aksiyon Severler Buraya |

dostum öncelikle oyun için tesekkurler.fakat ben oyunu kuramadın hocam bende TPTB.exe ve setup.exe diye iki tıklanabilir öğe var.ilkini tıklayınca bir pano cıkıyor ve yazılar görunuyor.sonrada cıkmak için esc ye basın diyor .bende basıyorum.ve cıkıyor...
setup.exe yi tıkadıgımda ise siyah bir ekran cok cok kısa bır surelıgıne gozukup kayboluyor.vede bilgisayarda bir kurulum gercekleşmıyor beklememe ragmen..işletim sistemin win 7 64 bit bundanda kaynaklanıyo olabıir mi?yardım edersenız sevinirim ..iyi gunler:)

umarım resmi kadar manyaktırda

fragmanını izlediğimde hasta olmuştum bu oyuna..böylesine küçük boyutta full ripli halini bulunca hazine bulmuş gibi sevindim..çok teşekkürler bu süper paylaşım için..indirdim şu an kurulum işlemini yapıyor..birazdan başlıcam oynamaya:)

edit: oynamaya başladım fakat grafiklerde bi sorun mu var yoksa oyun böyle mi başlıyor çözemedim...her taraf koyu sarı renkte ve kahramanımız da görünmez gibi..sadece güç kullandığımda silüeti belli oluyor o kadar...ama etraftaki hiçbişey görünmüyor..patlama efektleri belli belirsiz görünüyo o kadar...oyunu kurup oynayan varsa bilgi verebilir mi acaba?

edit 2: sorun direct x ayarlarındaymış meğer..34 mblık bir güncelleme yaptı oyunu tekrar kurarken ve bu kez düzgün açıldı..orjinali 8 gb olan bir oyun bu fakat burdan indirdiğimde ben herhangi bir eksiklik göremedim..yani videoları tam, müzikleri, efektleri de tam..ve oyun gerçekten harika ötesi..kontrolleri öğrenip uygulamak biraz zaman alıyor ama koca bir şehirde istediğin gibi hoplaya zıplaya gezebilmek ve çok değişik şekillerde dövüşebilmek gerçekten zevkli..oynamayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

cevap vercek kımse yokmu arkadaslar ya.bi yardım lütfen!!!!

Bu oyunun setup.bat dosyasını msn üzerinden bana gönderebilecek olan var mı?

ekran siyah yaa görüntü yok da ses var, ne yapmalıyım, 512 ekran kartım ,2048 ram

tesekurler paylasım ıcın indrdim kurdum sorun yok oldukca iyi

dostum öncelikle oyun için tesekkurler.fakat ben oyunu kuramadın hocam bende TPTB.exe ve setup.exe diye iki tıklanabilir öğe var.ilkini tıklayınca bir pano cıkıyor ve yazılar görunuyor.sonrada cıkmak için esc ye basın diyor .bende basıyorum.ve cıkıyor...
setup.exe yi tıkadıgımda ise siyah bir ekran cok cok kısa bır surelıgıne gozukup kayboluyor.vede bilgisayarda bir kurulum gercekleşmıyor beklememe ragmen..işletim sistemin win 7 64 bit bundanda kaynaklanıyo olabıir mi?yardım edersenız sevinirim ..iyi gunler:)

Merhabalar kardeşim öncelikle yapman gereken şudur;
Setup.exe uygulamasını tıklaman uygulamayla beraber TPTB.exe uygulamasıda açılacak
takriben 5-10 dk. açık kalsın iki pencere sonra TPTB.exe sayfasını aç ve ESC tuşuyla çıkış yap daha sonra arkadaki Setup.exe penceresinde (Devam etmek için bir tuşa basın...) yazar.Her hangi bir tuşa bas ve devam et aynı pencerede ripli dosyaların %de olarak ayıklandıgını göreceksin ondan sonra bunlar Tptb.exe olan klasörün içine çıkıyor bilgin olsun.Ondan sonra oyunu oynayabilirsin.İyi eglenceler....

setup exe virüslü diyor ne yapalım kardeş ?

"C:\Users\\AppData\Local\Temp\Rar$EX01.411\bLueXtremE HackheLL ProtoType Rip\Prototype\setup.exe" çalıştırılamıyor

böyle bir hata alıyorum setup exeyi çlıstırdıgım zaman

bi solukda oynayacagınız guxel bır oyundur
Tavisye olunur

oyun çok kapsamlı ve eğlenceli, herkes mutlaka oynamalı

Geri