PrototypE | 2009 | RIP | HH | RS | Eng | MuLti 4 | +18 | Aksiyon Severler Buraya |

ya bu oyun süper ama bnm sistem yetmiyor malesef :/

Down edecektim ama gözüm yemedi :)

valla güzel bi oyun muş ellerine saglık.indirenler bence pişman olmayacak bi oyun bu. süper.

bu bölümü gecemedim resimdeki okla gösterilen yerlere ates ediyorum ama patlamıyo acaba yalnıs bişeymi yapırum yada oyunmu hatalı burayı nasıl geciceğimi söylicek biri varsa cok sevinirim .....
2q20rqg.jpg
[/IMG]

bu bölümü gecemedim resimdeki okla gösterilen yerlere ates ediyorum ama patlamıyo acaba yalnıs bişeymi yapırum yada oyunmu hatalı burayı nasıl geciceğimi söylicek biri varsa cok sevinirim .....
2q20rqg.jpg
[/IMG]

Oraya geldiğinde tab tuşuna basılı tutup ok tuşlarıyla yerlerini değiştiriyosun..sana görev veriyo..illallah ettirdi bana orası zaten..Bide Ondan Sonraki Tank bölümleri çok zor..Kolay gelsin =)

çok sürükleyici ve güzel bir oyun bende bugün indirdim saol bLueXtremE ayrıca emeklerini bizlerden esirgemeyen tüm paylaşımcı arkadaşlar sizlerede tşkler

paylaşım için saol

Bu oyun super bi sey ya ellerine saglik arkadasim Biraz Devil my cry 5'i animsatiyi ondan daha guzel tekrar sagol :D

son 6 part hadiii hadiiii ayrılda gelll ellerine sağlık üstad

Süper bi paylaşım. Windows 7 de oynarmı acaba?

oyunu oynuyorum harika kurdum ama ses yok neden olduğunu bilmiyorum açılışta dıp ediyor daha bir şey yok herkesde böylemi değilmi b.ilmiyorum yardımmm...:(

AGA BU OYUN SÜPER 2009 UN EN İYİ OYUNLARI ARASINDA DİYEBİLİRİM BEN FULL VERSİYONUNU BULDUM ÇİFT DVD OLAN İMKANINIZ VARSA ONU DENEYİN DAHA ZEVKLİ HALE GELİYOR.BU OYUNU PAYLAŞAN ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜRLER UMARIM BİTİRMEYE YAKINDIR:p

Geri