PrototypE | 2009 | RIP | HH | RS | Eng | MuLti 4 | +18 | Aksiyon Severler Buraya |

yha kardeşim indirdim iyi hoş güzelde virüs var eğer aksini idda edersen caps koyabLirim

Emeqinize saqLık : Paylaşım için tşkler..!​

Dostum öncelikle indirdim çok tşk ederim fakat dosta çıkartma yaparken %60 da kaldı siyah ekran bekliyorum fakat ilerlemiyor şu an hala daha.... vista 32bit...

Bekleyince oluyormuş tşkler sağlam çalışıyor:9

hocam ellerine sağlık
oyunu indirdim , rar'dan çıkarttım , kurdum ama masaüstündeki kısayola tıklayınca siyah ekran çıkıyor ve öylece kalıyor
görev yöneticisinden bakıyorum yanıt vermiyor diyor
sence sorun nedir acaba ?

saoLun smdi indriorm ama pc kaLdırmıor parca yeniLeyince oynarık ßari :D

iyi güzel emeğine sağlık ama ben tüm partları indirdim sonra klasöre çıkarttım klasörün içindeki Prototype klasöründe setup.exe diye bi dosya yok ama arkadaşın verdiği video'ya baktım dosya boyutları aynı :S Biri bana upload edebilir mi setup.exe yi?

iyi güzel emeğine sağlık ama ben tüm partları indirdim sonra klasöre çıkarttım klasörün içindeki Prototype klasöründe setup.exe diye bi dosya yok ama arkadaşın verdiği video'ya baktım dosya boyutları aynı :S Biri bana upload edebilir mi setup.exe yi?

Setup.exe zaten yok arkadaşım içinde..Setup.bat dosyasına çift tıklayıp bekliyeceksin..oyun ripli çünkü..bilgisayarının işlemcisine göre kurma işlemi uzun sürebilir..

oyun tam bır harıka ellerın dert gormesın setupa tıkladım kuruldu .

Çok teşekkürler indirdim ve oynuyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Harika bir oyun herkese tavsiye ederim.

eline sağlık dai..indirdim bakalım nasılmış =)

sağol arkadaşım.. güzel oyun bu..

Eline sağlık, güzel oyun ancak full rip değildir arkadaşlar, ilk sayfaya eklersen arkadaşlarda yanılmaz.. Geçmişi hatırladığı videolar yok oyunda..

Oyunu İndirdim Setupa Tıklıyom MS-Dos Penceresi (Siyah Pencere) Acılıyo Acılır Acılmaz Kapanıyo Yüklemeye Başlamıyo Neden Acaba? Rar Ları Cıkartırken Herhangi Bi Crc HatASı Almadım? YarDIM LütFeN!!!

aynı sorun bendede kaynaklanıyor.:crying:

Geri