PrototypE | 2009 | RIP | HH | RS | Eng | MuLti 4 | +18 | Aksiyon Severler Buraya |

süper oyuna benziyor hemen indiriyorum.çalişmalarını takip ediyorum nekadar teşekkür etsek az

yaf ben bunu yuklerken yarıda Extracting 60% yazdı öle kaldı siyah ekran

Ripli olduğu için biraz beklemen gerekiyo..Hızlı işLemesi Pc'nin sistemine bağLı..Sabret biraz daha =)
eyw dostum %75 suan pc 3 senelik oldunu unutmusum motorun ısınması uzun sürüyor :)

kursağımda kaldı yaw kısayol a tıkladım oyun acılır gibi oldu siyah ekran kaldı hiçbişey yok ne acılıyo ne kapanıyo. p4 3.06 ati 256 mb ekran kartı 1gb ram yetmedi sanırım

ellerine sağlık , arşive girmeye hak kazandı.

eyw dostum %75 suan pc 3 senelik oldunu unutmusum motorun ısınması uzun sürüyor :)

kursağımda kaldı yaw kısayol a tıkladım oyun acılır gibi oldu siyah ekran kaldı hiçbişey yok ne acılıyo ne kapanıyo. p4 3.06 ati 256 mb ekran kartı 1gb ram yetmedi sanırım

Bi çözüm yolu daha var asLında..bide ekran ayarLarını Oyunun ekran ayarlarına göre ayarLarmısın ? 1024'te benim gayet hızLı şekilde çaLışıyor..

teşekkürler son 5 part kaldı da bende vista service pack 1 var onu 2 mi yapmam lazım,
1 de olmuyor mu yani??

bide 358 mb erkan kartı kaldırır mı?

makinam bu oyunu kütür kütür oynatıyor hiçbir problem yok ama tek problem açılırken dıp ediyor ses gidiyor datasında ki ses klasorune baktım 10 kb bir dosya var acaba herkestemi sorun car yoksa sadece bendemi birisi cevap verebilirmi?

Ben bu Oyuna hastayım 10 kere bıttırdım ama hinede oynuyom Eline Sağlık

arkadaşım birisi cevap verebilirmi bu oyunu makinam kaldıryor kütür kütür de oynuyorum ama ses yok ses çıkartmıyor birisi ndenini yzabilirmi datasına baktım boş 10 kb bir şey var dahada yok birisi cevap pleaese

Knki heralde cvp yazmadım saol tşkkürler!!!

Geri