ProgramLar ßölümüne Modaratör adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolum moderatoru olarak onaylamıyorum hersey uslubu ıle olur arkadan ıs cevırmekle olmaz yakıstıramadım sana gıtmeden once benımle konussaydın anlardım da , Geldıgımde hanı nasıl olsa gıttı gelmez ben kılıfı ayarlayım cabalarına gırmen hoş olmadı . Zaten Kardesım ozgurde dıyecegını demıs ..

Konu kapansın ....

Bolum moderatoru olarak onaylamıyorum hersey uslubu ıle olur arkadan ıs cevırmekle olmaz yakıstıramadım sana gıtmeden once benımle konussaydın anlardım da , Geldıgımde hanı nasıl olsa gıttı gelmez ben kılıfı ayarlayım cabalarına gırmen hoş olmadı . Zaten Kardesım ozgurde dıyecegını demıs ..

Konu kapansın ....

Kusura bakmayın mesaj yazmak sorunda kaldım..Sendende özür dilerim abi.. Senin yerine geçmek elbette istemedim ???
Sen gelirsin diye dört gözle bekliyordum zaten..3. bir modaratör olmak için başvurumu yapmıştım...
Keşke seni bekleseydim abi..Şimdi pişmanım...
Peki , oy için teşekkürler...
Sanırım diycek başka bişi kalmadı...

Kusura bakmayın mesaj yazmak sorunda kaldım..Sendende özür dilerim abi.. Senin yerine geçmek elbette istemedim ???
Sen gelirsin diye dört gözle bekliyordum zaten..3. bir modaratör olmak için başvurumu yapmıştım...

Eğer, gereksiz yere post atmadan dolayı, bu forumdaki ilk cezamı alacaksam bu yazı yüzünden olsun. Hakikat dostum, sen ki hakkında tüm yazılanlara rağmen, dönüp de böyle bir yorum ile tevazu gösterdin ya, değil mod olman, foruma yeni bir admin bile seçilseydin bu kadar hoşuma gitmezdi. Senin için ne kadar önemi var bilemem ama, gözümde bir mertebe daha yükseldin. Gönlüne sağlık. Bu yorumundan sonra sana verdiğim (+) oyumu geri alıyorum. Bence sen olduğun gibi kal...

bu yorum oylamadaki oyu degistirmeyecek olabilir ama kafamdaki bircok seyi degistirdigini soyleyebilirim..

Mert Adamın HaLi Başka OLuyo. Eminim Sıra GeLecektir Kardeşim. DuruşunLa ve AzminLe HakettikLerin Seni BuLacaktır. Konuyu Kapattırman En İyisi Bence de Bundan Sonra.

Sana Msn'de - Dedigimde Durman Gerekirdi. ßüyükLerin ( yaş oLarak Ki o kadar dert ßişey degiL ) eLßet ßir ßiLDikLeri Vardır.

Daha Kat etmen Gerçekten uzun ßir yoL var. ßu yoLu LayıkınLa Yürürsen ßir dahaKi ßaşvurunda Oyum değişeßiLir..

Ayrıca ßurada aLıntı Yaptıgım Yazinda pek samimi oLdugunu sanmiyorum. uLash'ı ßiraz tanıyan ßizi Ve özeLLikLe ßeni yüzüstü ßırakıp gitmeyecegini tahmin edeßiLirdi. ULash'ın iLk A.moD OLdugu günLeri HatırLıyorumda Kücücük ßir Çocuk gißiydi Heyecandan MutLuLuktan. ßöyLesine ßüyük GüzeL ßir Sevinç ßir anda hiç ßirşey yokken neden ßoşa oLsun ki. ULash Kardeşim SeninLe Her zaman ve Sonuna Kadar..

başvuru iptal edilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri