ProgramLar ßölümüne Modaratör adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o böLüme başka mod ihtiyacı oLduğunu şahsen düşünmüyorum
hatta bu kinova başka böLümLerde vermek Lazım upLoad yapamasın
böLüm modu uygun görmüyorsa o böLümde uyum oLmayacktır modLar arasında
böLüm moduna saygı göstermemiz gerekiyor
o yüzden [-]

KnowN'nun ordan ciktigi yokki zaten yani böLüm modu uygun görmüyorsa yapacak birsey yok

kusura kalma -

Kim ne derse desin o bölüme katkıların gözardı edilemez

ihtiyaç yoktu diyenler boş konuşuyor

bence o bölüme ihtiyaç var

ve seninde hak ettiğini düşünüyorum

ayrıca KnowN ben istemiyorum demiş bazı larıda o istemezse olmaz demiş .KnowN istemesiyle olcaksa biz neden

burada oylama yapıyoruz görüş belirtiyoruz ki

+ 2954

Benden sana +1905
KnowN unda fikrini tekrar gözden geçirmesinin faydalı olabileceğine inanıyorum:goz:

Çoğunluk gerekiyor diyor ama bana göre özgür tek başına yeterli gibi görünüyor.

Başka bir bölüme istersen oyum (+) kardeşim ama programlar bölümü için (–)

Özgür İstemıyorum Dedıkten Sonra Zaten - Vercegım Oy DubLe EtkıLi ßi - oLdu..

[ - ßeşiktaş.. ] [ -- 1903 ]

Ya MıLLet Destan Yazıyor EditLenmıyor, ßiz En İçten DuyguLarımızı Yazınca Anında EditLenıyor.. Off Off.. (=​

Known yeterliyim diyorsa öyledir şuana kadar da böyle bi şikayette olmadı sanırım.

benim de çok fazla işim olmuyor bölümle ama known un yettiğini düşünüyorum

oyum
-1881 ve
- kartal yuvası

Bölüm modunun yorumuna saygım var ancak şu bir gerçektir yanına yardımcı şart ihtiyaç olmakla birlikte ihtiyaç yok gibi akıcı yorumlara gerek yok bu yoğun bölümlerde hep böledir 1 mod 1 asiston mod olması şart ulashın durumu belli degıl ama pek katkı saglayamadı işi gereği oda bir gerçek bence mod degılde asistan mod diye açsaydın konuyu daha süper olucakdı known a yardımcı şart online süren adaylıgına benım açımdan yeterli ben her gece forumdayım hiç aksatmadım sende aksatmıyorsun duygusal bir cevap vermemeye çalışmamak daha önemli...Tabiki +

programlar bölümüne ikinci bi mod olsa fena olmaz ama known yeterliim diyosa bunun kararını forumun ileri gelenleri verecektir
görünüşe göre programlar bölümünün yoğunluğu fazla değil ve bu yüzden known yeterli olmakta
her ne olursa olsun hackhell için hayırlısı olsun diyorum

Birader Özgür abi gerek yok demiş .. Özgür abi öyle dedikten sonra bize laf düşmez .. -

Known yeterliyim diyorsa öyledir şuana kadar da böyle bi şikayette olmadı sanırım.

benim de çok fazla işim olmuyor bölümle ama known un yettiğini düşünüyorum

oyum
-1881 ve
- kartal yuvası

Öncelikle herkese iyi akşamlar...
Şimdi azcık mantıklı düşünelim hackhellı büyük bir marketler ziniciri gibi düşünün ve her bölümü de ayrı bir market.Peki her markette sadece bir kişimi görev yapıyor hayır onlarca kişi çalışıyor değil mi ?

Peki bir kişi yönetse ne olur piyasayı takip edemez müşterilerle ilgilenemez vs vs..
Benim programlar bölümünün moderatörü ile herhangi bir sorunum yok yanlış anlamayın inanın tanımıyorum bile.Şimdi moderatör arkadasımız yeni uploadlar yapıyor ediyor didiniyor alnının teriyle fakat günde yapacağı upload sayısı sınırlı. Peki bu moderatör arkadasımızın yanına bir kişide yardımcı olarak gelse ne olur? Verim ikiye katlanır.

Hah şimdi diyeceksiniz ki "Hayır efendim ihtiyacımız yok" diye.Peki ihtiyacınızın olmadığını nerden biliyosunuz ? Piyasaya günde onlarca yüzlerce yararlı programlar çıkıyor ve siz burda bir kısmını görüyorsunuz ve dolayısıyla diğerlerini göremediğiniz için ihtiyacımız yok diyorsunuz.

Eğer şöle bir diğer sitelere bakarsanız çok çok yararlı programlar mevcut.İşte moderatör arkadaşımız bunlara yetişemeyebilir yanında en azından danışabileceği ya da fikrini alabileceği birinin olması Allah aşkına söleyin kime zararı var ?

Ayrıca oy kullanırken "kartal yuvası" gibi sportif ya da "1881,1903" tarihler yazmazsanız kimsenin aklı karışmaz.Şimdi sanki burda siyasi yada sportif bir başkan seçiliomus havası var halbuki: forum moderatörü seçiliyor değil mi ? Yoksa ben mi yanlış yere geldim.Neyse sözü fazla uzatmadan burdan bitiriyorum ve +1 oyumuda bırakıyorum.

ßenim Known'a uydum demem bölümü takip etmediğim için kendi mod oldugu bölümde kimin yeterli seviyede olup olmadıgını daha iyi görmesi daha saglıklı karar vermesindendir.. Kendisinin yetip yetmeyeceğine site yönetimi karar verir.. kendi şahsi fikride bölümde Hakikat'in çalışmadıgı veya ilgilenmediği değildir.. Eğer 2.yoneticiye ihtiyac görüyorsa üst yönetim verir yetkisini kişisel isteklere göre illa ki görevler verilmiyor..

herhangi bir mod başwurusunda başwurulan bölümün modununda düşünceleri önemlidir ama kimse bu düşüncelere göre oy wermek zorunda değildir, bunun bilincinde olarak, ortamı germeden, diğer postlara cewap yazmadan, tartışma çıkarmadan oyunuzu kullanın we çıkın ..

her başwuruda aynı şeyleri yazmaktan ben sıkıldım ama siz usanmadınız, ya hafıza sorununuz war ya da neyse ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri